2777
2789

دوستان عزیزم♥️

لطفا گله و شکایت رو بذارین کنار، همه ما اغلب یا نزدیک ۳۰سالمونه یا ۳۰سالگی رو رد کردیم، دیگه بزرگتر از این هستیم که کودکانه رفتار کنیم!

این بحثا رو بذارین کنار و از هدف اصلی این تاپیک دور نشیم...

صلوات بفرستین و تمام کنین این مباحث رو♥️😘

اللهم صل علی محمد وآل محمد🥰😘😘😘

عزیزم خوب شدن فقط عید رفتیم خونه خواهرم ،خواهرم تازه خونه ساخته دخترش اتاقش خیلی خوشگل بود تخت کمدو. ...

ببین منم جهیزیه ام و اینا عالی بود تا چند وقت چیزی کم نداشتم ولی دیگه داشتم از بقیه عقب میغتادم تاچند وقت خونه ام شیک بود بعد دیگه یکم از مد رفت کهنه شد خلاصه شوهرمم نداشت ولخرجم بود

من سر کار رفتم دو تا بچه داشتم خدا شاهده چقد سختی کشیدم همون ماه اول کل فرشا رو عوض کردم از شهر فرش با شرایط که همسرم کمک نکرد بعد قسط فرش تموم شد از یه فروشگاه یخچال دو قلو ظرفشویی لباسشویی برداشتم که نصف قسط شو همسرم میده

دم عید دیدم دیگه تا عید چیزی نمونده مبل ندارم خانواده همسرمم بعد دو سال دارن میان

یه النگو فروختم پونزده پیش دادم و دو تا چک و ی دست هم. مبل برداشتم چک آخرشو این ماه پاس کردم تقریبا بدهی هام تموم شده سخت بود ولی شد

عید دعوتشون کردم افطاری دادم هم خونه شیک بود هم خودم موهامم هایلایت کرده بودم 

هم. جاری هام و هم دخترعمه های همسرم پدر و. مادرش واقعا از هارمونی خونه کیف کرده بودن

اگه من شاغل نبودم هیچ تغییری نمیکردم همسرم هم نداره که بخره سختی داره ولی میارزه

الان قسطام تموم شده میخام پس انداز کنم ب امید خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوسالی هست شوهرم معلمی قبول شده وما امدیم شهر مادرشوهرم اینجا توحیاطمون درخت آلبالوداریم خودم س ...

هزار ماشالا این همه رزق زیر دست کدبانویی چون شما واقعا ستودنی عه الهی شکر

خانم ها چرا انفد مهمونی هاتون رو سخت میگیرین 

چند مدل غذا و دسر و شربت و سالاد چرا آخه؟ 

من اوضاع مالیم بد نیست ولی این مدل مهمونی رو اسراف میدونم همه چیو ساده میگیرم همیشه یمدل غذا دارم شاید اونم شاید در کنارش سوپ یا یه چیز ساده 

دوستان عزیزم♥️لطفا گله و شکایت رو بذارین کنار، همه ما اغلب یا نزدیک ۳۰سالمونه یا ۳۰سالگی رو رد کردیم ...

حق باشماست عزیزم ازهمگی معذرت میخوام .رویا جون تذکر نده خودم متوجه هستم .

دوستان خوبم

همه ی ما مدت زیادی هست با همیم

همه دوستان خوبی برای هم هستیم

همه هم کنار خوبی ها ایراداتی داریم

کاش همه ی ما هم به این موضوع توجه می کردیم که اون کاربر عزیز که مطمئنا بدون کنظور بوده اما ایشون هم حرف به جایی به یاس نزدند من تا اون زمان تاپیک های یاس رو نخونده بودم رفتم خوندم و دیدم چقد روح بزرگی دارند که به زندگیشون برگشتن همه ی ما هم باید ایشون رو درک کنیم و بدونیم به هر حال تو همچین شرایطی طول می کشه تا آدم خودش رو دوباره بازیابی کنه 

و 

اینکه یاس عزیز، ممنون که انتقادات دوستان رو پذیرفتی، همه ی ما ایراداتی داریم. می گن دوست خوب آینه ی دوست هست.

امیدوارم از این جا به بعد هم کنارمون باشی

بعد از دو سال خونه رو فروختیم و یه زمینمرکز شهر خریدیم و شروع به ساخت کردیم۴طبقه..در حال ساختیم..باز ...

ببین عزیزم از اول همسرت رو توجیه نکردی

وقتی از وقتت از جوونی میزنی میری سرکار بعدشم تو خونه کار میکنی قطعا باید یه چیزی به نامت باشه

شما الان دو راه داری

یا با زبون یا هر ترفندی که فکر میکنی قانعش کن

یا اگر قانع نشد حقوقت رو تمام و کمال برای خودت بردار و جدا برای خودت دارایی جمع کن

الان دوسالی هست شوهرم معلمی قبول شده وما امدیم شهر مادرشوهرم اینجا توحیاطمون درخت آلبالوداریم خودم س ...

منو به فرزندخوندگی قبول میکنی😢

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2810