2777
2789
من از یه طلافروش پرسیدم سکه پارسیان برای پس انداز خوبه گفت نه اصلا فقط برای کادو دادن خوبه،منم نظرم ...

عزیزم اگه مبالغ پولی پایین داری اب شده بخر به یه مبلغ دلخواه که رسید میتونی ربع یا نیم یا سکه تمام بخری

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

الان دوسالی هست شوهرم معلمی قبول شده وما امدیم شهر مادرشوهرم اینجا توحیاطمون درخت آلبالوداریم خودم سیر کاشتم ماه پیش از حیاط برداشت کردم وترشی سیر گذاشتم سبزی خوردن کاشتم هرموقع لازم باشه میچینم لوبیا عروس کاشتم هنوزفصل برداشتش نشده گردو کاشتم یه کم سبز شدن پارسال زعفرون کاشتم اندازه مصرفم برداشت کردم از خونه مادرشوهر انواع میوه ها میرسه خیار گوجه بادمجون فلفل سبز تند شییرین دلمه سیب گلاب انگور سالی ۲۰۰۰تا سهم گردومون هست توت سفید شیره درست میکنم شیره انگور درست میکنم ترشی البالو گذتشتم لواشک درست کردم مادرشوهرم رب انار میده قره قورت تخمخ بادام زمینی و......پس هیچوقت من چشم گشنه بچم رو بار نیاوردم تو زندگیم اولویتم هستن وخواهند بود.واقعا دلم شکست بعضی ها راحت گفتن چشم گشنه بارمیاری.خوراکی های که شما پول میدین میخرین ما طبیعیش رو استفاده میکنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای گریه م گرفت از بحث بی پولی بدبختی بیایم بیرونمن اومدم با خرید جدید۲ تا گیره مو مجلسی ۳۰۰ ت کار ...

مباركت باشه گلم فقط اين گيره ها خيلي خوشگلن اما به مرور زمان ممكنه رنگش عوض بشه يا نگيناش بيوفته من از مجردي يه لاك سفيد شيشه اي داشتم هميشه گيره سر كه نگين داشت انگشتر گوشوار مصنوعي رو لاك ميزدم الان چندين سال رنگشون ثابت هست دوست داشتي دورهمي تگم كن عكسشونو نشون بدم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
کلی زیر بار قرض بودیم شیرم خشک شد ومجبوربودم شیرخشک بخرم فقط خواهرم کمک حالم بود خانواده شوهرم هزار ...

وای من حتی با خوندنشون تپش قلب گرفتم و اشکم در اومد،،شما چجور تحمل کردید،عزیزم فقط خداروشکر کنید که بچها مشکلاتشون حل شد،مشکلان مالی حل میشه صد در صد خدا خیلی بزرگه

ایشون با منظور نگفت قشنگ مشخص بود عزیزم

من یادم نمیاد در مورد اینکه خونه برادرم هستم تو این تاپیک صحبت کرده باشم (دوماه پیش یه تاپیک جداگانه زده بودم)

و تو پستم نوشتم که بابت مهمونی از همسرم ناراحتم حالا وقتی یکی تو شرایط ناراحتی هست بنظرم کار جالبی نیست خاطرات سختشو بهش یاداوری کنیم

در مورد مهاجرت هم بنظرم با مهمونی دادن منافاتی نداره

و البته کار درست این بود که از پستشون رد میشدم و اهمیت نمیدادم که نشد بهونه ای بود که دوستان نارضایتی خودشون رو از حضور من در تاپیک ابراز کنن و من حلالیت بگیرم تا دینی به گردنم نباشه و بیشتر از این با حضورم حداقل بار گناهای خودمو سنگین نکنم در واقع یک تلنگر بود

مجددا برای بار چندم از همه عذرخواهی میکنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وای من حتی با خوندنشون تپش قلب گرفتم و اشکم در اومد،،شما چجور تحمل کردید،عزیزم فقط خداروشکر کنید که ...

عزیزم خوب شدن فقط عید رفتیم خونه خواهرم ،خواهرم تازه خونه ساخته دخترش اتاقش خیلی خوشگل بود تخت کمدو....از اون موقع پسرم ۸سالشه مدام میگه منم اتاق میخوام کاش خونه ماهم مثل خونه خاله بود خیلی تو دلم ناراحتم اصلا نمیدونم چیکارکنم خودمم افسردگی گرفتم هردفعه میاد بهم میگه یادخترم رفتیم خونه جاریم چقدر عروسک داشت دخترش مدام میگه منم تخت میخوام واقعا دلم شکسته.

اخه میوه به این گرونی..چطور ممکنه ؟؟ چند نفرهستید ؟؟

فکر کردم زیاد گفتم ۲ نفر و نصفی😅دخترم زیر یک ساله هر میوه ای نمیخوره

زردآلو،آلو،آلوچه، گیلاس خانواده ها بهمون میدن تو این فصل بیشتر هندونه و خربزه میخریم 

من یادم نمیاد در مورد اینکه خونه برادرم هستم تو این تاپیک صحبت کرده باشم (دوماه پیش یه تاپیک جداگانه ...

ایشون میتونست قشنگ تر از شما بپرسه مثلا بگه نگرانت بودم زندگیت برام جالب بود یا شبیهه زندگی خودم بود دنبالت میکردم خیلی رک سوالش رو پرسید و قشنگ مشخص بود شما چقد جا خوردین

الان دوسالی هست شوهرم معلمی قبول شده وما امدیم شهر مادرشوهرم اینجا توحیاطمون درخت آلبالوداریم خودم س ...

میدونی عزیزم ،بدیه مجازی همینه دیگه 🥴

شما مثلا میگید بچه نباید ب یخچال دست بزنه ،منظورتون اینه ک هی نره سربخچال ،دنبال یه چی بگرده یا اینکه عادتش نشه ک موقع مهمونی ،سر وقت یخچال میزبان نره 👌

ولی من نوعی اینطوری برداشت میکنم ک بچه حقققق نداره ب یخچال دس بزنه تا خودم بهش این اجازه رو ندادم و متاسفانه قضاوت میشید 😒

ماشالا چقدر شهر مادرشوهرتون پرباره ک 😉

خدا بیشترش کنه الهی🌹☘

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
ایشون میتونست قشنگ تر از شما بپرسه مثلا بگه نگرانت بودم زندگیت برام جالب بود یا شبیهه زندگی خودم بود ...

ممنونم از درکتون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم بازبون مجابش کن سهمی روبه نامت بزنه قبلش بایداعتمادشوجلبکنی

بچه ها براي نرم كردن آقايون چندتا راهكار ميدم 

يك :احترامشو همه جا نگه داريد حتي جلوي بچه ها و مخصوصا خونه مادرهمسرتون و خونه مادرزن .... مثلا بهم ميگه خانم يه چايي بريز لطفا من بلند و كشيده ميگم چششششششمممممم آقا همين؟!!!! 

دو :مناسبتها حتما براش كادو بخريد مخصوصا تولد ببين چي دوست داره امسال براش كيف كاري خريدم خيلي خوشش اومد 

سه :من عاشق گل طبيعي تو گلدان توي اب وسط ميز ناهارخوري هستم مثلا يه دسته گل بخر تقديم كن به همسرت بعد بزار رو ميز ناهارخوري ديدنش خيلي لذت بخشه

چهار :پيامكهاي عاشقانه و خسته نباشيد انرژي بخش اميد بخش نه غمو ناله 

پنج: همسرم رو كفشهاش حساسه منم همش واكس ميزنم برق ميندازم و مرتب تو جاكفشي ميچينم كلي حال ميكنه

شش: روي غذا حساسه يعني همه ما دوست داريم اول غذا خوشمزه باشه بعدش تزيين داشته باشه با قابلمه بيارم بدش مياد رنگو رو دكور بدين به غذاهاتون

هفت :موقع خواب طرح نياز كنيد 🤔 يعني ذهنها همه منحرفه ها 😂(شوخي)منظورم خواسته اي كه داريدو مطرح كنيد حتما جواب مثبت ميگيريد چرا؟؟؟ چون پي ريزي كردين شرمنده اخلاقتون شده ديگه نه نمياره اگه نه آورد بدونين خسته هست چيزي نگيد يكم زمان بديد ..... 

كلا ببينيد با چي حال همسرتون خوب ميشه رو اون زوم كنيد اينها مثال بود موفق باشيد همسران مهربان مادران نمونه كدبانوها❤️

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ماشالله چقدر نعمت😍🥰فقط برای فضولی خودم میپرسم🙈کجا زندگی میکنید؟

عزیم اردبیل هستیم یکی از شهرستان هاش ولی مادرشوهرم تویکی از روستاهای اردبیل هست از ماست ودوغ وکره همه چی داریم لوبیا قرمز لوبیا عروس لوبیا چشم بلبلی الوچه زرد قرمز انگور سیاه وزرد هندونه خربزه گلابی تخمه کدو تخمه افتاب گردون پسته سیب ترش قرمز وزرد انار به گیلاس البالو پیاز سیب زمینی گوجه کاهو سبزی خوردن وقرمه گل محمدی لپه نخود عدس توت فرنگی توت سفید شاه توت ازگیل همه نعمت های خدا که فکرش رو بکنید داریم خداروشکر برای این همه نعمت.

2810