2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینطور نفرما من عددی نیستم که کسی رو ببخشم یا حلال کنم ❤️من و شما چندین بار باهم تبادل نظر کرد ...

سلام عزیزم معصومه جون راست میگن تا با کفش دیگه ای راه تری نمیشه بدونی اون چی میگه من چند روز پیش گفتم دوسندارم بچم بره سر یخچال کلی کامنت دریافت کردم که تو بچه ات رو چشم گشنه بارمیاری درصورتی که بهترین موادغذایی که ارگانیک هست رو براشون تهیه میکنم بگم از روزهایی که پسرم به دنیا امد ودکتر تشخیص بیماری تورتیکولی داد گردنش وکمرش کج  بود پسرم رو از ۶ماهگی تا دوسالگی کاردرمانی میبردم تو شهرما  کاردرمان نبود ومن یه مسافت ۴۵دقیقه ای رو باید با تاکسی میبردم شوهرم کارگر بود ازخونمون تاسرخیابون ۳۰ دقیقه راه بود بغلش میکردم زمستون بود ولباس سنگین زمستانی میبردم ۴۵ دقیقه زیردست کاردرمان گریه میکرد ومن پابه پاش گریه میکردم تمرین میدادتوخونه باید انجام میدادم اون گردنش کج بودومن سربه اسمان که خدایا بچم رو نجات بده خانمها خوب شد بچم دکترگفت توشکمت بد مونده مشکلی ندارین ادامه داره

بحث قابلمه شداینم بگم دوسرویس قابلمه داشتم یکیش بااینکه سرامیک بود اما همه چیزبه تهش میچسبید بزرگنری ...

سلام قابلمه ها رو به کجا میفروشین؟

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

کلی زیر بار قرض بودیم شیرم خشک شد ومجبوربودم شیرخشک بخرم فقط خواهرم کمک حالم بود خانواده شوهرم هزار ریال کمکم نکردن اون موقع که همه پول رو پول میزاشتن من دنبال دکتر گفتار وکاردرمان بودم صبح با مترو میرفتم خیابان شریعتی تهران غروب برمیگشتم خونمون  پسرم خداروشکر خوب شد ما خیلی قرض بالا آوردیم مستاجر بودیم پول پیش کرایه تو تهران سرسام آوربود یه کم که قرض هامون اوکی شد شوهرم گفت دکتر گفته تو شکمت بدمونده ما مشکلی نداریم من همیشه دختر دوسداشتم باردارشدم ودخترم به دنیا امد بعد از ۴ماه فهمیدم دخترم هم درگیر هست ولی شدیدتر علاوه برگردنش پاهاش متاسفانه درگیر بود بچه ۴ماهه زیر دست کاردرمان مدام گریه میکرد بچه رو بغلش میگذاشت وگردنش رو ۱۸۰ درجه میچرخوند دست ها وپاهاش رو به شدت فشار میدادهفته ای ۳ جلسه میبردم تهران جلسه ای ۲۰۰تومن بدون کرایه ماشین درنظر بگیرید هردوماه براش کفش میخریدم دومیلیون تومن کفش های فلزی دکترمغزواعصاب میبردم آزمایش متابولیک مدادم ۳میلیون یه روز ماه رمضون بود بوی حلیم پیچیده بود دخترم بغلم بود از کنار حلیم فروشی رد شدم عجیب هوس کردم رفتم نیم کیلو بگیرم باز حساب کتاب کردم نه نمیرسونم وگذشتم اینا بخشی از زندگی منه بماند چقدر از اونجا ویروس میگرفت ومریض میشد الان خداروشکر خوب شده ولی من زندگیم از خیلی ها عقب افتاده

واقعا مردا اینقدر طمع مال دنیا دارن که حد ندارهولی به نظرم موقع سند زدن بگو عزیزم پا به پات زحمت کشی ...

اینو جدی گفتی🙄

خدا شاهده اگه من با شوهرم اینجوری صحبت کنم کلا میزاره میره😂

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

من از یه طلافروش پرسیدم سکه پارسیان برای پس انداز خوبه گفت نه اصلا فقط برای کادو دادن خوبه،منم نظرم کلا راجبش عوض شد اصلا نمیدونم چی بخرم هنوز پس اندازی ندارم نمیدونم پول جمع کنم بعد طلا بگیرم یا همون کم کم سکه پارسیان بگیرم،ممنون میشم تجربتون رو بهم بگید

چون نمیدونستم چقدر اهمیت داره این موضوع..با خودم میگفتم چه فرقی داره به اسم من باشه یا ایشون..

عزیزم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است،حالا عمیقأ متوجه شدی که فرق داره ،درسته؟پس از حالا به بعد رو مدیریت کن برای دلخوشی وحمایت از خودت.بنظر من خانم هاخصوصا شاغل ها باید پشتوانه مالی جداگانه داشته باشند تا بعدها درگیر خودسرزنشی شدید نشن .هر کس اینجا شرایط زندگیش متفاوته خودش بهتر می‌دونه چطوری واز چه راهی.خانم های گل اینجا هم تجربیاتشون رو در اختیار همه میذارن پس استفاده کنیم همگی برای رشد و تعالی خودمون توی همه زمینه ها .

2810