2777
2789
مرسی عزیزم خدا پدر و مادر شما رو هم بیامرزه گلم تنها کسی بودی که جوابمو داد حالا که فکر میکنم میبینم ...

قربونت برم عزیزم ♥️ شما لطف داری فاطمه گلی 

انشالله اینجا شاهد پیشرفت های کوچیک و بزرگت بشیم عزیزم ❤️ حتما گزارش بده که چیکارا کردی 😉😊😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز تابستونیتون بخیر و نیک ☘️🌻🌻🌻 خیلی خوشحالم‌که پیشتونم منه کم تجربه .🌿🥹یسوال داشتم از شم ...

عزیزم یه سوال،تو طرح حمایتی،یکماه پنجاه تومن بزاریم، صد وام میدن با باپرداخت سه ساله و قسطشم ماهی ۳۲۰۰هست؟ولی پول خودمون اون پنجاه تومن مسدود میشه درسته؟؟؟

سلام خانوما من دیشب مهمونام اومدن همه چی خیلی خوب بود خداروشکرغذای اصلی قرمه سبزی و جوجه با سالادکاه ...

عزیزم  خدایی زحمت کشیدی.

مردا تشکر نمی کنن.

من بیشتر ۹۹ درصد اقوام همسر میان یک درصد سالی شاید یه بار خواهرم یا خانوادم بیان که اصولا هرچی بپزم نصفش میمونه چون بخور نیستن.

من نهایت برای مهمون یه قرمه سبزی خیلی تحویلش بگیرم کنارش یه خورشت دیگه مثلا قیمه ای  یا فسنجون. 

دوغ یا نوشابه فقط یکیش گاهی حتی سده آب خالی گذاشتم

یه سالاد کاهو یه بسته ژله خیلی زیاد باشن با دوتا بسته ژله ی ساده تو ظرف یک یا دو مدل ترشی

شربت هم یه نوع فقط. مثلا آلبالو یا ازاین تخموشربتی ها و خاکشیرها .

یا زعفران یا شربت دارچین ....فقط یه مدل شربت سرو می کنم 

چای و میوه.  واگر توخونه موجود بود تخمه یا شکلات.

اگه مهمون شیرینی بیاره باز می کنم میارم حتما

یه جورری ساده که بعد هاباز ادامه دار باشه.البته مهمون های من بشتر میان من خیلی کم میرن شاید دوسه بار بیان من فقط یبار برم اونا تعدادشون هم بیشتره .

قبلنا کرم کارامل و ژله های قالبی و...چند مدل ژله ی چندرنگ درست میکردم که ترک کردم این عادتمو.سعی کردم مثل خودشون ساده بگیرم 

اکثرا دلستر ودوغ و...میزاشتم که الان یه مدل گاهی فقط آب   

خودمم برم جایی نوشابه بزارن نمی‌خورم. 

هم از لحاظ اقتصادی هم اینکه سمت ما مهمونی ها در همین حده کسی سبک دیگه انجام بده غیرطبیعی  حساب میشه   

البته مگر پاگشایی عروس که یکم متنوع تره

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

سلامممممم دوستای پولدار خودم 💰💰💰💰💰💰💰💰

هفته پیش از محل کار همسرم ۱۰۰ تومن وام دادن💸💸💸💸

منم در یک حرکت انتحاری رفتم طلا بخرم 💍💍💍💍💎💎💎

میدونستم بمونه با دستان پرتوان خودم و همسر جان به باد میره و خرج میشه👚👗👛👜👠🥿💄

چند تا مغازه رو گشتم توی مستعمل ها چیز خوبی ندیدم

رفتم مغازه ای که چند بار قبلا خرید کرده بودم 

گفتم شکسته با دو درصد دارید گفتن نه همه رو آب کردیم

اما النگوی تک مستعمل  دارم که سالمه با سه و نیم درصد میدم

منم از خدا خواسته😉😉😉😉😉

یه چند تایی گذاشت رو ترازو گفت میشه ۱۱۰ میلیون و ۷۰۰(۳۱گرم و چند سوت شد)

دیگه ۱۰ تومنم از خودم گذاشتم و خریدم

من تا قبل این تاپیک اصلا نمیدونستم که با این درصد ها هم میشه طلا خرید

امسال به لطف خدای مهربون و بخشنده 

طلاهای خوبی خریدم

ایشالله به یه حدی برسه میخوام یه آپارتمان کوچیک بخرم ایشالله خرج عروسی جهیزیه بچه هام بشه

رویا جون و معصومه عزیز امیدوارم دست به خاک بزنید طلا بشه

شما چراغ راه خیلی از دوستان شدید😘😘😘😘

و علی الخصوص مامان سبحان عزیز که صبورانه پاسخگوی دوستان هستن😍😍😍😍خدایی خیلی حوصله به خرج میدین

گاهی میبینم دوستان از جلو رفتن صفحات شاکی هستن

خب این دوستان همون خط اول رو میخونن متوجه پست میشن نیازی نیست تا ته بخونن 

مثلا من مسائل مربوط به بلو و طلاسی و میلی رو چون برام کاربرد نداره 

رد میکنم و شاید هر صفحه یه دقیقه خوندنش زمان میبره 

یاس بیوتی عزیز من نه قصد توهین به شما رو دارم نه قصد ب هم زدن تاپیک، اتفاقا تاپیک و بچه های اینجا خی ...

دقیقا من یکسره در حال خوندن تاپیکم ایشون خیلی به کاربرا تیکه میندازن و یه بحثهایی راه میندازن که ربطی به تاپیک نداره و خیلی وقت مارو برای خوندن میگیره واقعا باخوردن نوشته های ایشون وتیکه هاشون همیشه تصورم ازشون یه آدم خودرای و به خود مغرور هست

سلام دوستان من چندروزی پیام هاتون رو دنبال میکردم امروز تصمیم گرفتم عضو بشم و شرح حالی بدم تا انگیزه بیشتری داشته باشم برای اهدافم.

ما حدود ۵ ساله ازدواج کردیم و یک فرزند داریم ،هدفی که از روز اول داشتیم خرید خونه بوده که هنوز نتونستیم بهش برسیم ،مسکن ملی ثبت نام کردیم که گفتن یک سال دیگه تحویل میدن و سالی ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون هم باید پول بدیم(شهر به شهر و پیمانکار تا پیمانکار فرق میکنه)،فعلا مستاجریم حقوق همسرم خداروشکر خوبه اما نود درصد میره پای قسط 

با یارانه حدود ۵ میلیون برای خرج خونه میمونه.

برنج،روغن و لبنیات (گه گاهی هم میوه و تخم مرغ و ...) از سمت خانواده ها تامینه.البته گه گاهی هم ما برای خانواده ها خرید میکنم و پول نمیگیریم.

همسرم وقتاییه که سر کار هست غذا میخوره اما چون برنامه غذایی ندارن منم نمیتونم برنامه غذایی داشته باشم گاهی میگم شام قورمه سبزی میذارم اما وقتی میاد میگه قورمه سبزی خوردم یا مثلا قیمه

همسرم آدم دست و دلبازیه و اگر کسی ازش پول بخواد فوری قرض میده و عاشق خرید کردنه، ماه پیش خیلی اوضاعمون سخت شد چون چندتا مجلس عروسی دعوت شدیم،از همسرم خواستم مدیریت اقتصادی رو به من بده و خداروشکر قبول کرده حالا به نظرتون من چجوری مدیریت کنم که بتونم پس انداز بکنم و وام بگیریم که قسط خونه نمونه

طبق معمول که من از تاپیک جا موندم 🥺گزارش ریز بدم 😍سه شنبه ظهر همسرم زنگ زد، که 5شنبه شام دوستامون ...

چقدر عالی واقعا لذت میبرم از این همه مدیریت 😍

ماشاالله خوب از پسش اومدی اونم با بچه ی کوچیک😊😉اونم

مهمون سی نفره 👌

باریکلا واقعا 

همسرتون واقعا باید قدردان باشند 

همه چی عالی بود ...پذیرایی عالی ...همه چی بیست 👌

ماها که اهل اسراف نیستیم ...خوبی این تاپیک اینکه حداقل اسراف نمی‌کنیم 

اون چیزهایی هم که بمونه از مهمونی بعدا خودمون در طول هفته یا ماه میخوریم 👌 

ممنونم عزیزم که ریز برامون نوشتی ❤️

خیلی مبارکتون باشه عزیزم به دل خوشیفقط چطور وام وقرض؟بیشنردرباره پول خریدمنزل برامون بگید

ممنونم عزیزم، انشالله بهتر و بزرگترش نصیب خودتون

ما نزدیک 800میلیون سرمایه اولیه داشتیم، روی چهار تا حساب رسالت خودمون و اقوامِ نزدیک وام 200 میلیونی گرفتیم، امتیاز هم از روی اون سرمایه اولیه جمع شده بود، ی میزانی هم امتیاز وام از دوست و فامیل قرض گرفتیم، 

وام مسکن رو هم گرفتیم و در آخر هم خونه رو دادین رهن که پول رهن هم بهمون کمک بکنه❤️

یاس بیوتی عزیز من نه قصد توهین به شما رو دارم نه قصد ب هم زدن تاپیک، اتفاقا تاپیک و بچه های اینجا خی ...

اتفاقا یه عزیزی اینجا فعال بود که متاسفانه تعلیق شدند ...کاربر ژیلا بود فک کنم 

ایشون برای من پست ایشون رو فرستادند که تو تاپیک دیگه ای گذاشتند ...که خیلی مشخص بود که انگار برای من نوشتند 

ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم که آدم چقدر می‌تونه راحت کسی رو قضاوت کنه 👌

موافقم 

خانم یاس بیوتی بی اعصاب هس و زیادی رک 

ب خودش اجازه میده در مورد هر کسی هرررر چی دلش خواست بگه 

🚫🚫🚫🚫🚫

خب از اونجایی که خیلی کاربرا دلشون از دست من پره و من فهمیدم چقدر آدم بی نزاکتی هستم دیگه تاپیک نمیام و بحثای متفرقه مثل مهاجرت،سفر و مهمونی راه نمیدازم که جو تاپیک بهم نخوره.

ارشیدا جان اینکه آدم به پست های این تایپک ریپلای بزنه خیلی فرق میکنه تا بری برگردی تاپیک های شخصی چند صفحه قبل یکیو اینجا مطرح کنی

معصومه جان بله من خیلی از شیوه های تربیتی و خوردخوراک شمارو نمیپسندم ولی بارها اینجا در مورد نکات بسیار مثبت زندگی شما مثل تلاش و پشتکارتون،رابطه عاشقانه با همسرتون،رابطه خوب با نامادریتون و جملات انگیزشتون ریپلای زدم و هم صحبت شدیم خب همش که نمیشه تعریف باشه

قصد تیکه انداختن هم نداشتم مجبور بودم غیرمستقیم بگم که حمل بر دشمنی و ناراحتی نشه

بابت نکات مفیدی که بهم یاددادین خیلی ممنونم

مخصوصا تو روزای سخت زندگیم این تاپیک و هم صحبتی با عزیزان خیلی آرومم میکرد.

باز از همه دوستان بابت تیکه ها و توهین ها معذرت میخوام و حلال کنید.

خدانگهدار همگی❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما.من ۲۶ تومن پول دارم ۱۳ هم قرعه. قرار شده همسرم هم ۱۱ بده که سرجمع بشه ۵۰ که طلا بخرم.تا ...

من جای شما باشم نصفشو طلا میخرم نصف میزارم تو حسابی که سود خوب بده یا بشه باهاش وام گرفت این طوری برای ماشین دیگه طلا رو نمیفروشی

سلام به رفقای گل و گلاب و جان جانانم خانوما انشالله که ایام به کامتون باشهروز به روز لبتون خندونتر ج ...

سلام ناز لطفا دعوت دوستيمو قبول كن

براي اينكه پستم جنبه مثبت داشته باشه اينو ميگم.... 

دوستان من چند مدت ياد گرفتم هر مشكل يا مسئله اي برام پيش مياد اونو نردباني فرض ميكنم براي پيشرفت 

از اونجايي كه گفته بودم مهد پسرم راهش دور شده من با ماشين ميبرم همسرمم ماشين لازم داره ....ذهن همسرمو رو درگير كردم كه ما دوتا بچه داريم من نياز به ماشين جدا دارم بچه ها كلاس دارن پيشرفت ميخوان از غرمثبت دارم استفاده ميكنم و نقطه ضعف آقايون هم بچه ها هستن ديگه🤭 .... اگه غر منفي ميزدم واي كي حوصله داره بچه هارو كلاس ببره ولش كن همين خونه هستن ديگه هيچ پيشرفتي به ذهنم نميومد.... و مامانمم ميگفت اره واقعا ماشين لازمي تاييد اطرافيان يعني دارم رو مدار ميوفتم تو مسيرش قرار گرفتم فقط يه ياعلي و همت خودم مونده فعلا موجوديم ١٠٠تومنه نياز به ٣٠٠تومن ديگه دارم 🤭 چند قدم🏃‍♀️ تا ماشين 🏃‍♀️🚘

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810