2777
2789
سلام عزیزم وام فوری هم مثل وام امتیازی معدل حساب میخواد تنها تفاوتش اینه که وام فوری برای کسایی که ر ...

سلام گلم...ببخش عزیزم یه سوال....

من خانه دارم میتونم وام فوری مهر روبگیرم؟بعداینکه چه مبلغ وچه مدت زمان توحسابم باشه ۵۰ملیون برام فعال میشه؟مدرک شغلی نمیخواد؟وبانک رفتن احتیاج نداره ازطریق خود همراه بانکش میتونیم درخواست وام بدیم؟ ببخش سوالام زیادشد...ممنونم..

سلام عزیزم...من بازاومدم با سوال جدید.🙈🙈من دو روزه که ۱۰ملیون توحساب ویپادم خوابوندم ولی سکه ای اض ...

از ساعت ۱۲ شب تا ۱۲ فردا حتما باید پول تو حساب خوابیده باشه تا امتیاز حساب  بشه مثلا ساعت ۳ ظهر بریزی  کلن اون روز برات حساب نمیشه 

و اینکه امتیاز ها هم حدود مثلا ساعت نه صبح هر روز میزنی مال روز قبل اضافه شده 

فردا صبح چک کن اگر امتیاز برات اضافه نشده بود تماس بگیر با پشتیبانی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من دیشب مهمونام اومدن همه چی خیلی خوب بود خداروشکر

غذای اصلی قرمه سبزی و جوجه با سالادکاهو و ماست خیار و زیتون پرورده

۲ جور شربت درست کردم شربت آلبالو و موهیتو

هندونه مثلثی برش زدم

آیس کافی با سیروپ کارامل

دسرم هویج بستنی

روی میزم آجیل و چیزکیک گذاشتم حالا با بقیه چیزا

ولی همسرم یه تشکر یا خسته نباشید نگفت تا الان خیلی ناراحت شدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما من دیشب مهمونام اومدن همه چی خیلی خوب بود خداروشکرغذای اصلی قرمه سبزی و جوجه با سالادکاه ...

عزیزم شما که منزل داداشت بودی و میخواستی طلاق بگیری.. یادمه که تصمیمت جدی بود و قصد مهاجرت داشتی پس چی شد که برگشتی؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
سلام عزیزم...من بازاومدم با سوال جدید.🙈🙈من دو روزه که ۱۰ملیون توحساب ویپادم خوابوندم ولی سکه ای اض ...

سلام عزیزم ، بعضی وقتها اینطوری میشه یکدفعه بعد از چند روز سکه ها اضافه میشه ، حالا ۲ روز صبر کنید درست نشد به پشتیبانی زنگ بزنید .

عزیزم شما که منزل داداشت بودی و میخواستی طلاق بگیری.. یادمه که تصمیمت جدی بود و قصد مهاجرت داشتی پس ...

ببخشید که قبلش اجازه نگرفتم برگردم خونه همسرم🙈❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم شما که منزل داداشت بودی و میخواستی طلاق بگیری.. یادمه که تصمیمت جدی بود و قصد مهاجرت داشتی پس ...

پستای مهاجرتمو اگر خوب میخوندین توش از حمایت همسرم گفته بودم

یعنی بنظرم ته عقده ای بازیه که یکی موضوع یکی از تاپیکای قبلی منو وسط تاپیک و موضوعی که هیچ سنخیتی ند ...

اونم تاپیک دوماه پیش یعنی زحمت کشیدی سه صفحه رو پروفایلم رفتی عقب😂

ولی تاپیکای صفحه اول که شوهرم خونه بنامم زده رو ندیدی

اونم تاپیک دوماه پیش یعنی زحمت کشیدی سه صفحه رو پروفایلم رفتی عقب😂ولی تاپیکای صفحه اول که شوهرم خون ...

اولا من خیلی وقت اضافه ندارم که تاپیک های شما رو چک کنم ثانیا من داخل همبن تاپیک چند بار پست هات خوندم که خودت از زندگیت تعریف کردی و فقط برام سوال پیش اومد ثالثا دلیل نداره عقده ای که از شوهرت داری سر من خالی کنی..بای

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

یاس بیوتی عزیزم خودتو ناراحت نکن همیشه همه جا یه عده بیکار پیدا میشن که نظم تاپیک بهم بزنن وشخصیت خودشونو نشون بدن. 

خب دوستان منم یه گزارش کوچولو بدم. 

وقتی نظر بچه هارو راجع به بازسازی قابلمه خوندم چندتایی نگه داشته بودم ببرم بدم بازسازی. ولی بعد خوندن نظرات پشیمون شدم و رفتم همشونو فروختم و دوتا قابلمه نو گف گرانیت واسه دم دستیم خریدم. 

مادرشوهرم برامون چنبر خیار و بادمجون از باغشون آورده بود منم همرو ترشی کردم خیلی خوشمزه شده. 

یه مقداری کلوچه درست کردم خیلی اهل خانواده دوست داشتن و دیگه چشمشون همش به شیرینی فروشی نیست. 

بچه ها اوضاع کاری ما بشدت وخیمه. تورو خدا برامون دعا کنید😔

یاس بیوتی عزیزم خودتو ناراحت نکن همیشه همه جا یه عده بیکار پیدا میشن که نظم تاپیک بهم بزنن وشخصیت خو ...

ان شاءالله به حق امام حسين گره از كار همه باز بشه گره از كار شما هم باز بشه دوست خوبم

لطفا طرز تهيه كلوچه رو تو تاپيك آشپزي ميزاري؟ منم تگ كن بيزحمت 

١٠٠صلوات برات ميفرستم عزيزم ان شاءالله خوش خبر باشي  

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام خانوما من دیشب مهمونام اومدن همه چی خیلی خوب بود خداروشکرغذای اصلی قرمه سبزی و جوجه با سالادکاه ...

عزیزم چه پذیرایی عالی کردین آفرین به شما

اما گاهی اوقات مردا یادشون میره تشکر کنن، همین که شما انقد خوب برگزار کردی کدبانو بودن و مدیریت و دیسیپلین خودت رو نشون دادی، بعد هم سر فرصت مناسب بگو عزیزم از مهمونی راضی بودی خوب بود به نظرت، اگر هم انتقادی داشت عصبانی نشو و بپرس کدوم قسمت پذیرایی رو دوست داشتی ....

حیفه بعد از اینکه همه چی خوب بوده اوقات تلخی پیش بیاد. همیشه شیطون نشسته خوشی هامون رو با یه موضوع زهر کنه ما نباید بهش پا بدیم

من جای شما بودم بعد این مهمونی خوبی که برگزار کردم به خودم جایزه می دادم.

راستی یه نکته برای اینکه تشکر کردن رو به  اطرافیانمون یاد بدیم خیلی خوبه که همیشه از بچه هامون همسرمون تشکر کنیم. وقتی که خودمون هم کار خوبی کردیم خودمونو تحویل بگیریم و با صدای مهربون و متواضعانه بگیم خیلی خوشحالم از خودم چقد خوب از پسش براومدم ....

سلام روز تابستونیتون بخیر و نیک ☘️🌻🌻🌻 

خیلی خوشحالم‌که پیشتونم منه کم تجربه .🌿🥹

یسوال داشتم از شما بزرگترام

من پنجاه تومن پول دارم که اونو رفتم بانک مهر ایران واسه وام دوبرابریش ؛ 

دوتا طرح داد الان میگم ببینین کدوم خوبه یااینکه اگه شما قبلا استفاده کردین منو کمک کنید 

۱) اول اینکه گف‌پولتو میذاری شیش ماه میمیونه دو برابر میگیری ، یا ۳ ماه بمونه نصف پولتو وام‌میگیری ( نصف پنجاه : ۲۵) 

۲) طرح‌حمایتی هم‌که ؛ گفت یه ماه پول خودتو مسدود میکنیم بهد اینکه کلا قسطات تموم شد برمیگردونیم بعد از سه سال یعنی ، 

و درعوضش بهت صد میلیونم میدیم دوبرابرشو‌ولی باید قسط صد میلیونو بدی ، قسطاشم ۳۲۰۰هست هر ماه ، و ضمانت هم خودم شاغلم گفت چک بیاری فقط کافیه ، 

حالا چکیار کنم منی که کلا از اقتصاد سردرنمیارم 🤦🏻‍♀️😂🥺🥺❤️

سلام دوستای گلم 

خب جمعه ما هم ب تفریح در طبیعت گذشت جای همگی سبز بود ک باید تقوییت روحیه بسیار واجب بود 

همسر گرامی من 250 تومن مرغ خریدن و  ذغال و چیپس و پفک حدود 150 تومنو 150 تومن هم ورودی مکان تفریحی و 80 تومن هم قلیون و ابجوش ینی در کل 630 تومن هزینه برداشت برامون😑🤩 

خب من مرغا رو شستم و تو خونه اندازه دو وعده از سینه های مرغ برداشتم چون زیاد نمیخورن کبابشو 😁 

پیاز و اب ایلو و زعفرون و ادیه زدم 

سبزی خوردن داشتم شستم اماده کردم خربزه و موز ک داشتم رو هم تو ظرف گذاشتم 

از اجیل و لواشک و شکلات ب تعداد و ی مقدار مشخص تو پلاستیک ریختم اوردم 

هات چاکلت و کاپوچینو و چای و غیره هم اماده کردم کتری هم گذاشته بودم اما همسر فرمودن ابجوش اماده هس ک 

منم گفتم باشه عزیزم بگیر ک البته با پول قلیون طرف حساب کرده بود 😁 

از صبح تا شب بیرون بودیم و خیلی خوش گذشت خداروشکر 

با دو پینگ مضاعف این هفته رو شروع میکنیم ❤️🌷 

انشالله پرخیروبرکت باشه براهممون🌷 

امروزم میخاسم پسرم رو دندونپزشکی ببرم اما کلاس داره و عصر شام رو اماده میکنم ک وقتی اومدیم خونه غذاحاضر باشه خر امروزم تا اخر شب فقط ی بسته نون هس انشالله ❤️

2810