2777
2789
ببخشید برای قطارفقط ازسایت خریدمیکنید یا حضوری هم راه آهن بلیط میده؟من تابحال باقطارنرفتم مشهد،میشه ...

ما مازندرانیم اینجا فقط یک نوع قطار داره که خیلی معمولیه 

برای همین من از قطارهای دیکه خبر ندارم (مامانم یه بار از تهران سوار شد خیلی از قطارش تعریف میکرد)

ما اینترنتی میگیریم از «علی بابا »مثلا 

البته میتونی راه آهن تماس بگیری و هر سوالی داری بپرسی 

قطار اینجوری نیست که امروز برای فردا بگیری 

حتما بزنگ راه اهن  خودتون ،بپرس سایت چه روزی باز میشه 

اینسری میخواستیم بگیریم اول ماه باز شد برلی تا ۱۵ تیر میتونستیم بلیط بگیریم  برلی بعد  ۱۵  زنگ زده بودم راه اهن گفت  هفته ی دوم باز میشه وو.. که من دیگه اینو پیگیری نکردم چون قطار مازندران یه روز در میون حرکت داره و تاریخش به ما نمیخورد 

قطار خیلییی راحته خیلی خوبه مخصوصا وقتی بچه  داری 

کوپه ۴ نفره و ۶ نفره داره که ۴ نفره گرونتره

میتونی اگه مثلا ۵ نفرید کوپه ۶ نفره  رو کامل بگیرید و راحت باشید میشه در کوپه رو بست و لباس راحت تر پوشید 

یه نکته ،اگه  تعدادتون کمه و کوپه کامل نمیگیریذ 

اگه خانم هستید کوپه خواهران بزنید که دیگه اقا نیاد پیشتون و مسافرهای غریبه که میان هم خانم باشن  (ما یه بار این اشتباه رو‌ کردیم😂که خداروشکر اون اقا خوب بود و جابه جا شد به یه کوپه ی دیگه)

زینتی هم دارم فدات شم واسه مجردیمه هدیه های خانوادمن برادر پدر مادر یا خودم خریدمهدیه دوستام برای بع ...

پی اگه همه تکه های لازم طلا رو داری فعلا نخر و شکسته و ابشده و سکه جمع کن

تا بتونی یک طلای شیک و مد روز بخری

سرویس های تیفانی خیلی قشنگن اما اون شیک هاش حدودا ۱۰۰ میلیون به بالا هستن

ارزون هاش هم اصلا جلوه و نما ندارن

هدف بذار برای خودت که اندازه ۵۰ گرم شکسته جمع کنی بعد بری مثلا تیفانی بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ممنون عزیزم 😘x22. 🌹t رو هم اقساطی میفروشن یا فقط آریزو؟

x22 نقدی هست ولیx۳۳ و آریزو و فونیکس و تیگو اقساطی هست 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم جایی‌ک‌من کار‌میکردم تا یه‌ماه پیشو و بیای ببینی خندت میگیره از حرص ته انبار کارگاهشون یه ...

سلام آبی آسمان جان و همه دوستانی که بهم قوت قلب دادن ممنونم از همتون منم دقیق مثل شما فکر میکنم خیلی الکی کلی پول و عمرم رو هدر دادم برای تحصیل و کار کردن برای دیگران با حقوق ناچیز،چند سری مسئول آزمایشگاه به من زنگ زد که برگرد منم گفتم آقای فلانی با حقوقی که شما میدید به هیچ وجه ارزش نداره بیام عمرم و اعصابم رو خورد کنم حداقل الان تو کاری که هستم هیچ کس رو اعصابم نیست خودمم و خودمم و این بهترین مورد هست برای کار کردن حداقل برای یه مرخصی لازم نیست از چند نفر اجازه بگیری،باور کنید تو این چند سال کلا فرسوده شدم 

منم مثل شما ارشد دولتی دارم بادرس به جایی نرسیدم میخوام برم کمک شوهرم که کارگاه داره مغازه بزنم ج ...

بله حتما منم مثل شما با درس به جایی نرسیدم ودقیقا الان دارم با شوهرم با هم کار می‌کنیم و چقدر حسرت میخوریم که چرا زودتر از اینا برای خودمون یه کار و کاسبی ره ننداختیم،دوست عزیزم با روحیه برو جلو مطمئنم میای و از پیشرفت هات میگی

عقیق مغازه ها اجاره ایه قیمتا ده برابرهما از زمان جدمون امامزاده حسنیم اما هیچوقت خودم خرید نمیکنم ه ...

کیفیت لباس هم مهمه من رفتم همون مغازه رو دیدم 

پارچه خریدم دوختم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
من سوال کردم گفتن دونه ای می‌فروشیم وزنی نیست

شهر ما وزنیه 

یعنی اون تیکه طلا که بهش وصله 

وزنش مشخصه ،یا حتی دیذم طلافروش از بندش جدا کرد و وزن کرد و به مشتری قیمت داد

شاید شهر به شهر فرق داره ،نمیدونم 

سلام دوست عزیز.به عنوان کسی که خیلی از رانندگی می ترسیدم و سالها با وجود داشتن گواهینامه برای رانندگ ...

چقدر عالی عزیزم😍انشالله تو همه‌زمینه ها موفق باشید❤️

منم با وجوداسترس فراوان به ترسم غلبه کردم و ثبت نام کردم و فردااولین کلاس ایین ناممه خیلی ذوق دارم😍

ممنون بابت حرفای دلگرم کنندتون ❤️😘

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
بله حتما منم مثل شما با درس به جایی نرسیدم ودقیقا الان دارم با شوهرم با هم کار می‌کنیم و چقدر حسرت م ...

دقیقا خودمم افسوس گذاشته هارو میخورم ای کاش اونقدری که واسه درس خوندن وقت گذاشتم  و زحمت کشیدم شغلی واسه خودم پیدا میکردم و انرژی و وقتم رو صرف کارم میکردم 

من باور دارم خواستن توانستن هست
چقدر دارک شد یعنی بچتون هم به یه بزرگتر اونجوری حرف زده که خجالت بکش و اینا هم حرف شمارو زمین انداخت ...

بچم نکته ای که در راستای تربیتش بهش اموزش داده بودمو یاداوری کرد چون بالاتر هم به دوستمون گفتم چون حس صمیمیت داریم بازگو کرد که همگی لذت بردیمو بهش قول یه جایزه ی خوبم دادم😍

2810