2777
2789
خانوما این دستبندها دونه ای میفروشن یا وزن دارن ؟؟؟ اصلا ارزش خریدن داره ؟؟؟؟

وزنی هستش وزن پلاک محاسبه میشه اما اجرتشون بالاست چون بالاخره آماده کردنش طول می‌کشه به صرفه اقتصادی نیس ولی برای کادویی با وزن پایین قشنگه یا استفاده روزمره من خودم چندتا مهره ای داشتم رنگ های مختلف با رنگ لباسام ست میکردم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یک مشورتی میخواستم ازتون و ممنون میشم نظرتون رو بگید امروز رفتیم نمایندگی مدیران خودرو و ...

اگر برای فروشش مشکلی ندارن بردار یعنی مثلا تا پایان اقساط نتونی بفروشی خوب نیس💚

مثلا بعداز یکسال بتونی بفروشی خوبه شاید قسمت شد دادی ماشین رو خونه یا زمین گرفتی 🌹

سلام اتفاقا منم گواهینامه گرفتم شب از سرکار اومدنی شوهرم می یاد دنبالم و کلی فحش میده که اسیرم میکنی ...

ساعت‌هایی که خیلی خلوته با ماشین برید دور بزنید وقتی با ماشین ارتباط برقرار کنید و کنترل کلاژ و ترمز دستتون بیاد بقیش حله. بعد از ده روز همه چی ناخودآگاه انجام میشه.من گاهی با خودم میگم چقدر به خودم ظلم میکردم ماشین جلو در بود من با تاکسی میرفتم سر کار!!!

عزيزاني كه مدرس زبان انگليسي هستين واقعا اين هنر بزرگيه كه از اين هنر كسب درامد كنيد و من خيلي تلاش ...

مرسی عزیزم اینارو که میگین قشنگ ایده کار های مختلف رو بهمون یاد میدین🌹

کاش بیشتر از این ایده های اجرا شده دوستان هم بگن.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام دوستان یک مشورتی میخواستم ازتون و ممنون میشم نظرتون رو بگید امروز رفتیم نمایندگی مدیران خودرو و ...

عزیزم بریم نمایندگی مدیران خودرو میشه ماشین بخریم؟؟؟

یعنی مثل بازار ازاده؟؟

اخه من شنیدم باید تو سایت ثبت نام کنیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام به همه خانومهای گل که انقد تلاش میکنن برا پیشرفت زندگی هاشون،ایشالا خدا به تنتون سلامتی و به ما ...

عزیزم سنگدان مرغ بیشترین می ان آهن رو داره

هم متخصص داخلی برای خودم تجویز کرد هم پزشک اطفال برای پسرم

چون من ذخیره ی آهن خونم به شدت پایینه و پسرمم مثه خودمه

دکتر گفت هر یک روز در میون ۳۰۰گرم حتما استفاده کنین و ۳ماه دیگه بیاین برای ازمایش

من خودم که خیلی دوس دارم تو مرغ میپزم اما واسه پسرم چرخ میکنم با چرخکرده مخلوط میکنم😊

خیر ببینی😁به بالای ۵۰نفر معرفی کردمو همه دعام کردن😂

دستت دردنکنه عزیزم

حالایه سوال اطلاعاتت خوبه

ظروف شیک پذیرایی ازکجابخرم حضوری شوش نمیتونم برم!

میوه خوری شکلات خوری و....اگه بابشقاب وچایی خوری هم باشن عالی میشه قیمتاشونم معقول باشه

ممنونم ازت

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام من این مغازه رفتم دوخت افتضاح پارچه خیلی بدآدم از عقیق بره ۵ تومن بده لباس بهتر از این‌استساتن ...

عقیق مغازه ها اجاره ایه قیمتا ده برابره

ما از زمان جدمون امامزاده حسنیم اما هیچوقت خودم خرید نمیکنم همه مغازه ها اجاره ای با قیمت بینهایت بالا

اما از اینجا چنبار خرید کردم کت شلوار و پیراهن کوتاه و.. خیلی راضی بودم

البته بازم سلیقه ایه ممکنه کسی نپسنده🌼

دستت دردنکنه عزیزمحالایه سوال اطلاعاتت خوبهظروف شیک پذیرایی ازکجابخرم حضوری شوش نمیتونم برم!میوه خور ...

اصلا شوش برای خرید ظرف قیمت مناسب نداره

برین حتما بازار صالح آباد نزدیکای بهشت زهراس

تموم اجناس تهران اول از صالح آباد پخش میشه بعد بازار بزرگ

اکثرا عموه فروشن اما تکی هم به قیمت عمده میدن

جمعه اگه برین ۲تا خیابون بزرگ فقط دست فروشا هستن که باز قیمتشون نصف مغازه س

همه چی هم دارن از اسباب بازی و لوازم اشپزخونه

پلاسکو دکوری سفره و خیلی چیزای دیگه😊

موفق باشین و تهران رو با من بشناسین😁😂😘

عزیزم چه حرفی؟من خیلی هارو دیدم اینجورین.مامان خودمم با بابام سوپرمارکت دارن فقط یه توصیه دارم برات ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون بله چون همسرم بنده خدا صبح ها سرکاره خستس وقتی میاد میره یکی دو ساعت استراحت میکنه

یه گزارش هم من بدمخداروشکر بعد از سند زدن خونه ام از لحاظ مالی استیبل شدم💕برای خودم یه گوشی ایفون ب ...

سلام عزیز توی دورهمی میشه تگم کنید بگید کجا ببرم همسرم و دخترمو برای اسکن گودی کف پا؟ممنونم

اصلا شوش برای خرید ظرف قیمت مناسب ندارهبرین حتما بازار صالح آباد نزدیکای بهشت زهراستموم اجناس تهران ...

مرسی خانوم گل

من شرایط پیاده روی فعلا ندارم بخاطرهمون نمیرم

اگر پیجی سایتی ازهمون مغازه های صالح آباد داشتیدممنون میشم بفرستید برای وسایل پذیرایی

دوستان اگر چت هاغیرمرتبطه عذرمیخوام 

دنبال جای قیمت مناسب میگشتم🙏🙏🙏🙏

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم سنگدان مرغ بیشترین می ان آهن رو دارههم متخصص داخلی برای خودم تجویز کرد هم پزشک اطفال برای پسرم ...

عجب دکتری بوده که قرص آهن نداده

حالا آهن رو نمیدونم ولی سنگدان بشدت چربه و کلسترول بالایی سرب و کادمیوم و اینا هم داره

جگر مرغ هم آنتی بیوتیک داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810