2777
2789

سلام شب همگی بخیر باشه
جمعه خوبی در پیش داشته باشید 🌹
دیروز مهمون داشتم اول تصمیم گرفتم سمبوسه  ، سالاد ماکارونی وکتلت آماده کنم برای شام ، حساب کردم دیدم  با مخلفاتش خیلی گرون میشه ،( من برای خرج خورد و خوراک چهار نفر و پس انداز م هفته ای دوتومن گذاشتم ) با خودم فکر کردم بامهمانامم زیاد تعارف ندارم یک نوع غذا کافیه فقط کتلت با مخلفات 👌
یه مقدار خرید کردم ،،،نتیجش شد :
 سبزی خوردن ( شستم و  تو قابلمه فلزی زیرش یه دستمال پارچه ای انداختم ،گذاشتم تو یخچال اینجور سبزی‌ها خیلی طولانی تازه می‌مونن)
  میوه فقط خیار مجلسی گرفتم و با آلو قرمز که از باغ یک دوست برامون اورده بودن در ظرف چیده شد . 
ذرت هم معمولا تو خونه دارم پفیلا درست کردم ، مواقعی که می‌خوام خرج مهمونی کمتر بشه خیلی به کار میاد ،ارزان و خوشمزه😉
یادم اومد یه بسته بزرگ شکلات کره ای  ماه قبل گرفته بودم  ،یه مقدار مانده بود اونو تو فریزر گذاشته بودم تا دور از چشمم باشه و نخورم 
گذاشتم بیرون و با چایی صرف شد (,تازه و خوشمزه میمونه)
از مهمانی راضی بودم نه زیاده خرج شد و نه خسیس بازی در آوردم .همه چی اوکی بودبا حداقل مخارج💰🌹

درباره استقلال داشتن و رانندگی هم واقعا با حرف های دوستان چند روزی خودم رانندگی کردم اما باز به اون صورت که دلم‌بخواد نیست استرسی هستم،دلشوره میگیرم از شب قبلی که مثلاً صبح قراره جایی برم واقعا نمی‌دونم چطور خودمو مجبور کنم،ده بار مثلاً توی همین جاده میرم بار یازدهم هم ترسه سرجاشه .شوهرمم بارها گفته که تو که بلدی واقعا بشو همون که مجردیا بودی.وابسته نمون برای جابجایی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم همگی خسته نباشید،من همیشه میام و گزارش کلی میدم چون معصومه جون گفتن که حتما گزارش ...

درودبرشما

اماازتون خواهش میکنم این جنم و باعرضه بودنتون رو با لفط (مرد) بیان نکنید.بگید مثل یک شیر زن 

افرین ب غیرتت شیرزن ایرانی

چجوریه ؟

یک طرح طلاست دیگه

مثل تیفانی و اینا

ولی محکمه و راحته و به نظرم برای استقاده روزمره خوبه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
قرار بود یه گزارش بنویسم قسمت شد روی پیام شما ریپلی کنم وایییی چقدر خوب گقتین باید با طلا نوشت این ح ...

وااای منم چقدر حرص خوردم که سوسیسا رو خورد😂

دقیقا حرف شما متین

خانواده ی شوهر من اولین باری که بعد از ازدواجمون دعوت بودن خونمون ،همسرم سفره رو پهن کرد بشقابارو چید خواهرشوهرا تکون نخوردن از جاشون

سالادو ژله هارو برد گذاشت اومد تا من برنجو بکشم ببره،دیدیم همه نشستن به سالاد خوردن😐

برنجو گذاشت تو سفره تا اومد مرغو ببره دیدیمهمه دارن برنجمیکشن

ینی جوری بود که من نشستم سر سفره پدرشوهرم شامشو خورده بود گفت دستت درد نکنه😐😐

کارد میزدی خونم در نمیومد

بعد که رفتن به شوهرم گفتم مگه من گارسونم یا اینجا رستورانه؟

یعنی انقدری نمیدونن باید منتظر باشنتا صاحبخونه بیاد همه باهم شروع کنن؟😐

شوهرممگفت وقتی پدرم۶۰سال با این روشزندگی کرده،من چجوری میتونم عوضش کنم؟؟

دیدم راست میگه واقعا

بچه هامون سرمایه های زندگیمونن 

باید درست تربیت بشن تا نسل های بعدی هم مشکل اخلاقی تربیتی نداشته باشن

بچه عزیزه اما تربیتش عزیزتر

الان پسرم ۶سالشه

همین امشب پسر خواهرشوهرم شام منزلمون بود

من ساندویچ مرغ درست کردم با سیب زمینی و قارچ سوخاری

به پسرم گفتم بیا کمک کن نوشابه و سس هارو ببر سرمیز

پسرم سس کچاپ و چیلی تای رو برد

بعد دیدم پسر خواهرشوهرم سس نمیخوره

گفتم دوس نداری؟

گفت سس قرمز نه

سس مایونز دارین؟

گفتم اره

به پسرم گفت کارن میری سس بیاری؟

کارن گفت خجالت بکش تو هنوز نمیدونی وقتی میای مهمونی هر چی میزارن جلوت باید بخوری و چیز دیگه نخوای؟😂

دقیقا حرفایی که خودم بهش زده بودمو یاد داده بودمو تحویل داد😂

نکته ی اقتصادی هم اینکه امروز بهشت زهرا بودیم سر خاک پدرن رفتیم

انقددددر شکلات و کیک اوردن تعارف کردن بهمون که شکلات خوریم پرشده😂یدونه شیر بخرم تا یکهفته عصرونه ی پسرم جوره😂🤭

خوشم میاد همیشه با آدرس و شماره تلفن حرف میزنی مستقیم میفرستیمون دم درش😃

من برخلاف دوستانی که محتاطن و ترس از شناسایی دارن،کاملا واضع حرف میزنم با اسامی درست ادرس پیج خودمو دادم عکسمم رو پروفایلمه🤭والا نه دروغ دارم بگم نه آب و نونم دست کسیه که بترسم😉

خوووب سلام علیکم احوالات چطور مطوره 🥳🥳🥳نیاز به مشورت ریالی طلایی دارم😊😊من ده گرم حدودا طلای شک ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم هست تومن مخفی رو بذار همون‌طور مخفی باقی بمونه ..باهاش طلای شکسته ات رو جدا بگیر 

و پونوزده تومن رو هم بده شکسته ی آشکار تا جمع بشه قد پول سرویس بشه 👌 

سرویس مورد علاقه ات رو برو وزن کن ...بیا هدف بذار قشنگ 

تند تند جمع کن انشالله وقتی اندازه ی طلای مورد علاقت شد ببر و تعویض کن 

البته اگه عجله نداری و میتونی صبر کنی عزیزم 😘 ❤️ 

2810