2777
2789
همین جواب ندادن و سکوت ، و سرسنگینی بعدش، میبینم که قلق خیلی از آقایونه...برا مثال ، شوهر خودم که وا ...

بله همین طوره عزیزم

واقعا رو بچه م تاثیر منفی داشته همش از دعوا هامون میگه اسم طلاق تو دهنشه و....

خدا رحمت کنه اون آقا رو و ب خانوادش صبر بده واقعا سخته

چشم هزیزم تمام سعی م میکنم❤❤🌺🌺

منم اینطوری بودم وقتی نگرانی و استرس بچمو دیدمیکم صبوری کردم شوهرم رو مخم بود شدیدیکم‌زبان ریختم مثل ...

ممنون عزیزم.. سپاس از نظرتون واقعا با حرف امثال شما میبینم چقد اشتباه داشتم و دارم خدا کمک کنه درست بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم ...

مدرکت چیه گلم با کاردانی حسابداری میشه کاری کرد؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
HM مارک یه لباسهبه مامانتون بگید انشالا ۱۲۰ ساله بشن اما بهش بگید تو استفاده نکنی عروس و داماد می یا ...

با خوندن حرف شما یاد یه خاطره افتادم از خودم

سالها پیش یه شلواری خریدم .. خیلییی زیبا و خوش فرم و برند بود...   انقدر دوسشداشتم ک نمیپوشیدمش

یبار چند سال بعدش با خودم گفتم بپوشمش

دومین روزی که شلوار پام بود زانوش پاره شد

پوسیده بود

🌝🌝🌝🌝🌝

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
[QUOTE=346855820]دوستان گلم سلام خوبین؟؟ ان شاالله بعد از چندسال ما هفته بعد داریم با قطار میریم مشه ...

عزیزم ما با قطار میریم و هتل جدا میگیریم ۴تفریم   بچه ها کوچیکه  بلیط قطار رفتو برگشت یه کوپه ۴تفره  میشه ۵تومن و هزینه هتل همه مون هم میشه حدودا ۷تومن جمعا ۱۲تومن میشه ب ای ۵ردز ب نطرت چطوره؟ هزینه رو میگم  هتل غدا میده همه چی آماده و خیال من بابت غدا راحته

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
من قابلمه هامو دادم ترمیم کردم تو اینستا بزنین یکتا تفلون ادرسش میاد تهران سی متری جیاگه شهرستان هم ...

خوشم میاد همیشه با آدرس و شماره تلفن حرف میزنی 

مستقیم میفرستیمون دم درش😃

بله درسته🤦🏻‍♀️خیلی زشته تواین دورو زمونه بگی رانندگی‌بلدنیستممرسی ازامیدوانگیزه ای که‌بهم‌دادید😘

سلام دوست عزیز.به عنوان کسی که خیلی از رانندگی می ترسیدم و سالها با وجود داشتن گواهینامه برای رانندگی نکردن بهونه داشتم بهتون میگم بهترین تصمیمو گرفتید. من همیشه سعی کردم زن مستقلی باشم ولی از وقتی رانندگی کردم میفهمم استقلال قبلی سو تفاهم بود(با ریتم آهنگ شادمهر بخونید🤣)

موفق باشید.

با خوندن حرف شما یاد یه خاطره افتادم از خودمسالها پیش یه شلواری خریدم .. خیلییی زیبا و خوش فرم و برن ...

خودمم یه پالتو داشتم چرم بود حیفم اومد نپوشیدم پوست پوست شده بود 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزبزم خب وقتی شما اینقدر امکانات داری بخدا خیلی بده که استفاده نمیکنی همه اینا پول و درآمد هست فق ...

من از یه دونه کوچیک انگور هم نمیگذرم .هیچی رو هدر نمیدم .فروش محصولاتمون کلی هست خریدارهای خاص خودش رو داره هر سال میان یکجا می‌خرن و میرن.مثلا ۳۰۰ کیلو گردو رو تا بیای تو باسلام بفروشی هم خودت پیر میشی هم طعم گردو عوض میشه.

با فروش محصول و استفاده صحیح از نعمت خدا که مشکلی ندارم . منتهی فعلا فصل برداشت محصولات ما نرسیده 

برسه به امید خدا میخوایم یه مقدار از پول ماشین رو باهاش جور کنیم .

من انگور مصرفی خودمون اضافه هاش رو خشک میکنم هرسال سه چهار کیلو میشه اون دونه دونه ها، باهاش مثلا رب گوجه میخرم یا حبوبات

یا گردوهای سیاه فسنجونی که خودمون نمیخوریم رو جدا میکنیم و میفروشم.خیلیا میریزن دور اونارو

سلام دوست عزیز.به عنوان کسی که خیلی از رانندگی می ترسیدم و سالها با وجود داشتن گواهینامه برای رانندگ ...

سلام اتفاقا منم گواهینامه گرفتم شب از سرکار اومدنی شوهرم می یاد دنبالم و کلی فحش میده که اسیرم میکنی دوتا ماشین هم داره که پول نصف یکیش رو من دادم الانم ماشین نمیده

تصمیم گرفتم ماشین خواهرم رو بگیرم شروع کنم ماشین شوهرم رو بزنم به جایی فقط داد و بیداد و فحش اما خواهرم نهایت پول تعمیر میدم  البته بازم میترسمااااا

ولی اینجوری اسیرم از خونه خودمون تا مامانمم پیاده رفتنی سرکار اسیر اسیر یه تاکسی امروز ۴۰ مین صبر کردم 

زمستونا هم تو سرمااااااا

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام،امروز کارت ویپاد من هم بعد از سه هفته بلاخره رسید،کارت بانک آینده هم رسید اما بابت ترس از کلاهبرداری و مطالبی که خوندم درباره لندو،فعلا بیخیال اون شدم.

پتوهای کهنه رو هم جمع کردم و پتوهای نو کره ای که گذاشته بودم واسه مهمون بیرون آوردم ک خودمون استفاده کنیم در راستای صحبت دوستان که کی از خودمون عزیزتر و مهم تر...برای این تابستون رسیدگی به وضعیت کمرم و پارگی دیسک در درجه اوله بعد هم چشم و دندون پزشکی. واقعا سلامتی مهمترین نعمته ک همه وقتی نیست درکش میکنند.راستی سه تا شال هم از پیجی خریدم ۹۹۰ که به اسم ارسال از قشم بود ولی از اوز فارس فرستادن راضی کننده نبودن.

2810