2777
2789

شاید از نظر بقیه این کار کلاس کاری نداشته باشه ولی برای منی که برای جمع کردن حتی هزار تومن اون پولا کلی زحمت کشیده بودم خیلی سخت بود که میدیدم جلو چشمم خیلی راحت دارن مالمون رو میخورن به خاطر همین کل حرفای اطرافیان رو نادیده گرفتم

شاید از نظر بقیه این کار کلاس کاری نداشته باشه ولی برای منی که برای جمع کردن حتی هزار تومن اون پولا ...

احسنت به تو کار خوبی کردی 👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻

تا بوده و نبوده مردم حرف زیاد میزنن که به خاطر حرف مردم باشه که زندگی نمیتونیم کنیم. 

فقط یادت باشه..... پول خوبی برا خودت به عنوان دست مزد بردار و به خودت برس و طلا بخر برا خودت برا استفاده  😉😎

پس انداز هم جای خودشه😉

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوووب سلام علیکم احوالات چطور مطوره 🥳🥳🥳نیاز به مشورت ریالی طلایی دارم😊😊من ده گرم حدودا طلای شک ...

خب عزیزم بستگی چقدر طلای زینتی داری

من معتقدم هر خانم باید یک گردنبند یک جفت گوشواره یک انگشتر و النگو یا دستبند داشته باشه

بعد از اون دیگه شکسته و اینا بخره

اگه از این طلاهای لازم چیزی کم داری برو شکسته هاتم بده و یک تکه جون دار و محکم بخر

اما اگه همه رو داری برو فقط پول‌های نقد رو شکسته بخر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانما به نظرتون برای استفاده روزانه چه مدل سرویس یا. نیم ستی قشنگه

سرویس طلا مستجابی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
احسنت به تو کار خوبی کردی 👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻تا بوده و نبوده مردم حرف زیاد میزنن که به خاطر حرف مرد ...

بله اجی همین کارم میکنم تا حدود یک سال کلا داشتم مغازه رو سرو سامان میدادم و از بدهکارا مهلت گرفتم که بدهی هارو پرداخت کنم و بعد خیلی اتفاقی و البته خداروشکر با این تاپیک آشنا شدم و تو دو ماه حدود ۳ گرم طلا مخفی دارم و تصمیم دارم به امید خدا با این فرمون برم جلو  ولی از لحاظ رسیدن به خودم چون پسرم یکم مشکل داره اصلا حال دلم خوب نیست،خیلی برام دعا کنید  

بله اجی همین کارم میکنم تا حدود یک سال کلا داشتم مغازه رو سرو سامان میدادم و از بدهکارا مهلت گرفتم ک ...

انشاالله که به حق این ماه عزیز 🙏🏻

هر چه زودتر میای خبر سلامتیش میدی بهم🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان عزیزم همگی خسته نباشید،من همیشه میام و گزارش کلی میدم چون معصومه جون گفتن که حتما گزارش ...

چقدر عالی...

ببخشید مثلا قیمت رو جنس ۶۰ت زده..شما چقدر می‌خرید ک سود داره؟

چون سمت ما خیلییییییییی هست و خیلی ساله سوپر مارکت دارن...

چقدر عالی...ببخشید مثلا قیمت رو جنس ۶۰ت زده..شما چقدر می‌خرید ک سود داره؟چون سمت ما خیلییییییییی هست ...

عموم یه سوپرمارکت کوچیک داره تو شهرستان

میگه روزی میانگین ۶ تومن دخلشه و نصف بیشتر سوده

هنوز به تولد شوهرم مونده اما میخاستم سورپرایزش کنم و زودتر تو سفر یجا گفتم بزن کنار و کیک تولد بخر کلی خوشحال شد از خونه بادکنک و بادکنک بادکن برداشته بودم.زندگی همین چیزای ساده اس.نیاز به تجملات نیست.حالا از خانوادش هم بودن و همین باعث بیشتر خوشحال شدنش شد.کادوش همین کیک تولدش و یک پیراهن و یک مام بود.

حالا روز تولد اصلیش هم سعی میکنم یه برنامه بچینم که براش روز خاصی بشه.

تو مسیر یه جا شوهر یه میوه ای رو بسیار گران از سر گردنه خریدمن یکم اعتراض کردم بعد هیچی نگفتم.

گاهی گویا نمیشه حریف شوهر شد.

یه چک داریم واس ۱۲ ام گفتم این واس طلاست خدا کنه موردی پیش نیاد بتونم ۲۰ تومنی طلا بخرم.

اگر خریدیم میام گزارشش میدم.

درضمن امروز زنگ زدم تور ترکیه بپرسم که گفت هتل سه ستاره با صبحانه و لیدر  با بلیت هواپیما و یک روز گشت میشه حدود ۱۷ تومن نفری 

همش

ما هنوز اندازه این سفرها پول نداریم همینجور زنگ زدم که شوهرم بفکر باشه کلا 

وگرنه هنوز با نقطه امن فاصله داریم 

سلام به تمام گل دخترای تاپیک 

بچه ها من امروز طلافروشی آشنا رفتم. گفتش که دیگه کم کم فروش طلای دست دوم داده ممنوع میشه. اینقدر اعتراض کردن ابن صنف طلافروشان که دیگه کسی طلای دست دوم رو برای فروش نمیزاره.

آیا شما هم شنیدین؟

هنوز به تولد شوهرم مونده اما میخاستم سورپرایزش کنم و زودتر تو سفر یجا گفتم بزن کنار و کیک تولد بخر ک ...

ایده تولد قشنگت بود 👌🏻👌🏻

احسنت به شما بانو 👌🏻🌹💐

چقدر عالی...ببخشید مثلا قیمت رو جنس ۶۰ت زده..شما چقدر می‌خرید ک سود داره؟چون سمت ما خیلییییییییی هست ...

سلام عزیزم،اصولا سود سوپر مارکت ۱۵ تا ۲۰ درصده،بعد سود همجنس با جنس دیگه فرق داره مثلا ۶۰ تومن روغن سودش ۵ هزار تومنه ولی ۶۰ تومن شکلات پذیرایی سودش ۱۰ هزارتومنه به خاطر همین نمیشه دقیق گفت

خب خرجای امروز دور دور من😁

۱۰۸ تومن رفتم کافه قهوه خوردم

۵۰ تومن بنزین

۱۹۴ تومن سالاد و رایس کیک و دلستر بعد باشگاه

۲۵۰ تومن اشتراک یه سایت آموزشی

۵ میلیون و پونصد هم به یکی از همکارام قرض داده بودم ۴ ماه پیش که بهش پیام دادم پس بده جواب نمیده(سین نمیزنه)

موجودی حساب ۸ هزارتومن😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810