2777
2789
پس حدودا هفته ای ۱ و ۸۰۰ حقوق داری درسته؟همون موقعی که حقوق میگیری از حقانی یا طلا فروشی معتمد خودت ...

ممنونم خیلی عالی بود فقط اینکه هفته ای 300 میمونه پیش محل کار تااخر سال که یکجا بهمون میدن یکجور پس انداز اجباریه  و تقریبا هفته1500 حقوقم رو حساب میکنن

دیوار شهرمون پرررررر از همین محصولاتی هست که ما داریم همهههه دارن اینجا.اینقدر که آلو زرد درجه یک ای ...

عزبزم  خب وقتی شما اینقدر امکانات داری بخدا خیلی بده که استفاده نمیکنی 

همه اینا پول  و درآمد هست فقط باید درک کنی و براش تلاش کنی همون زردآلو کیلویی ده تومن شما بخر بیار خونه بگنش  قیصی درجه یک /یکم آلو قاطی اش بکن بکنش لواشک / بزار قشنگ بپزه و له بشه بکنش رب زردآلو 

همون آبغوره  رو وردار و کلی چیزهایی دیگه که میدونم حتما تو شهرتون دارید برای فروش  همون غوره رو بزار بمونه بشه انگور  بعد انگور رو خشک مویز داشته  باش برای فروش

بعد اینا رو دیگه تو  شهرتون که همه فن و فراوان دارند که نباید بفروشی 

باید مثلا تو باسلام  کانال باز کنی برای خودت تو اینستا پیچ باز کنی  بعد شروع کنی به فروش تو اینجور جاها هم کیفیت بالا و مناسب بودن قیمت حرف اول رو میزنع  

مثلا قیصی کیلویی هر چند بقیه بدن شما مثلا ۲۰ تومن پایین تر بدی بسته بندی آن شکیل تر باشه و ...  حتما قیمت مناسب تر از بقیه جاها باشه

الان دیگه خودت حتما اینستا و با سلام داری گوشیت یه سرچ بزن کلی پیچ که همین جور چیزا میفروشن میاد بالا برات مگه تو چیت از بقیه اون آدما کمتره 

هر چقدر هم مردم وضعیت مالیشون ضعیف  شده به هر حال برای شکم مجبورم خرج میکنن  

و اینکه عزیزم بخدا یه سری پیچ های شمال میاد بالا برام اینقدر چیز‌میز میفروشن آدم حظ می‌کنه نمیدونه از کدوم سفارش بده  انواع اقسام مثلا برنج / آلو خشک / قیصی/ مویز /  انواع زیتون / ترشی / بادام زمینی / گردو / انواع آجیل 

مثلا من پیج دارم فقط عمده گردو میفروشه 

پیچ دارم فقط  عمده برنج میفروشه 

چرا تو نتونی 

خب اینا رو اگر فقط بخوان به شمالی ها بفروشن که نمیشه 

اونا هم مثلا شهر شما همه فت وفراوون دارن این چیزا 

هنر اینه که به منی که مثلا جنوب کشور ام این چیزا رو بفروشی 

و اینکه در نهایت اینکه شهرتون فراوانی خیلی  عالی هزینه های زندگی خیلی میاد پایین قدر بدون اینجا زردآلو همون توی جمعه بازار کیفیت معمولی که شاید مزه آب هم بده در نهایت ۹۰ تومن اینا هست

حالا بقیه میوه های تابستونی بماند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بچه دارم که نزدیک ۲،۵ سالشهاینم بگم در جهت اقتصادی بودن پستم: خودمون سبزی و گوجه و فلفل کاشتیم تو ...

خدا روشکر شوهرت کاریه ، میره کارگری .... 

اگه شوهرت هیچ جوره کوتاه نمیاد، سعی کن تو خونت حرفی نا احتی پیش نیاد، یکسال زمان زیادی نیست ، زود میگذره ....

سعی کن این شرایطو بپذیری و فکر کن ببین با همین موجودی ها چیکار کنی .... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
ممنونم خیلی عالی بود فقط اینکه هفته ای 300 میمونه پیش محل کار تااخر سال که یکجا بهمون میدن یکجور پس ...

پس کمی از هزینه کادو و لباس کم کن

اون پس انداز هم وقتی دادن با پارسیان هایی که ماهانه جمع کردی برو یهو طلا بخر

اینطوری میتونی سالی یک تکه طلای نمودار و شیک بخری و انشالله برای ازدواج یا آینده کاریت میتونه خیلی گره گشا باشه

هدیه دیگران رو هم بذار فقط برای تولدها و ولنتاین

بیشتر از این برای کسی چیزی نخر. بعدا یک نفر بهت نمیگه دستت درد نکنه الان گیر کردی بیا این ۵ پیچیدن رو بگیر 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یادمه خانم فعال وتلاشگروباپشتکاربالابودین،الان شرایط بروفق مرادتون هست؟خوشحال شدم ازدیدنتون

ممنونم خانم گل   

خدا رو شکر بعد یکسال بیکاری ، شوهرم از برج ۱۰ وارستل استخدام شده .... ؛ این چند ماه از شرکت مساعده میگرفتیم که تازه کم کم بعد از ۶، ۷ ماه دارن حقوقمونو درست میکنن .... 

واقعا از تصمیمی که گرفتم راضیم ،بالاخره از این شاخه یه اون شاخه پریدن یه کم عقب موندگی داره ، ولی به شدت در حال مدیریتم   

این مدت که اومدیم اینجا ، دیگه کیک نپختم برا کافه ها ؛ الان دارم خیاطی یاد میگیرم بصورت مجازی یه دوره خریدم ... ببینم چیکار میکنم ...

این شهری که هستیم ، اجاره خونه ها گرونه و اصلا باب میلیم نیست از هیچ لحاظ ؛  میخوایم در صورت امکان برا یه شهر دیگه نزدیک شهر مادریمون انتقالی بگیریم ؛  باورت میشه شوهرم این سال و ۷ ماه همش در حال بدو بدو برا مراحل استخدامی و حقوق و .... ، الانم پروژه ی انتقالی ... 

تازه ، یه چند جا پول دستمون بیاد به احتمال قوی ، میخوام فوری ماشینو عوض کنیم ، ماشینمون پراید ۸۸ هست ، دوست دارم پرستیژ شوهرم بالا باشه ، خودش ماشالله خوش قیافه و ۷وش تیپ و هنه چی تموم هست ، باید ماشینش هم حداقل یه چیز درخور باشه .... ؛  کوه صبر و محبت این آقای ما ، بزرگترین نعمت زندگیم .... ، خدا میدونه چقدررررر تو این مدت بیکاری بهش سخت گذشت ولی جور همه ی حال احوال بد منو و بچه ها رو هم کشید .... 

الانم مثل قبلا بساط کیک پزی، بستنی خونگی، و مدیریت به راهه       

در راستای اقتصادی بودن پستم : به نظرم میوه تره بار ، سهم زیادی تو خرجامون دارن ؛  حتما بازارهای تره بار پیدا کنید و هفتگی خرید کنید از اونجا ؛  قیمتشون نصف بازار 

موقع خرید تره بار ، از چند جا سوال بپرسید و تو ذهنتون نگه دارید ، چند بار که برید خودتون فروشنده های منصف پیدا می کنید .... ؛  مثلا شیوه خرید ما : 

با وجودیکه از یه شهر دیگه اومدم اهواز ، یه آگهی زدم سایت دیوار ( قسمت داوطلبانه ...) که آگهیش رایگانه  ، بعد از پیدا کردن باز که نیم ساعت از خونمون دور ، شوهرم فقط پنجشنبه جمعه خونست ، بقیه ایام هفته نمیشه بریم ، پنجشنبه صبح ساعت ۷ بیدار میشم (اینجا هوا بشدت گرم و تحمل گرما رو ندارم و گرنه هر چه دیرتر برید قیمتا مناسب تر ) به همراه شوهر جان میریم ... ، چند تا ماشبن سبزی فروشیه ، تا ایشون سبزی بخره ، من تند تند از چند جا  قیمت میگیرم ، بعد با اون فروشتده منصف که تو ذهنم مقایسه میکنم ، اگه خوب نبود میرم سمتشون .... 

الان تقریبا میشناسمشون بعد چند بار که رفتم ،  ولی بازم از چند جا دیگه قیمت میگیرم .... 

تازه بعد خرید و یک ساعت راه ،وقتی رسیدم سریع میوه ها روی دو تا ظرف خشک‌کن که دارم پهن میکنم که اگه تره بار و میوه ها رطوبت گرفته باشن ،  خشک بشن ، خیلی تو مدت نگه داریشون موثر ، بعد میوه ها رو میذارم تو ظر۴ بسته تو یخچال ... 

سیب زمینی ،گوجه،خیارسبز هم همین طور اول خشک میکنم .... میذارم مشما تو یخچال 

سبزی ها هم وقتی میرسیم ، به همراه پسرم و شوهرم پاک میکنیم ...

هنوز حقوقمون مشخص نیست و هنوز نرسیده یه وام ۳۰۰ تومنی هم گرفتیم با قسط ۵/۵  برا تعویض ماشین ، که نیاز به مدیریت هست برا اینکه خرجمونو برسونیم ...؛  بچه هام مغازه ای نیستن و خودم خوراکی خونگی براشون میذارم ولی خوراکی مغازه ای هم هفته ای یکی دو بار براشون میخرم ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام به همه خانومهای گل که انقد تلاش میکنن برا پیشرفت زندگی هاشون،ایشالا خدا به تنتون سلامتی و به مالتون برکت بده

مخصوصا معصومه جون که واقعا کم نظیر هستند تو هوش و درایت و خانومی،باریکلا بهتون.

من یه عرض کوچیک داشتم ،

این خیلی خوبه که انقد به فکر زندگی و شرایط اقتصادی هستید

فقط یک نکته رو در نطر بگیرید

اگر واقعا براتون مقدوره، تا جایی که ممکنه از یک سری چیزهای ضروری برای خوراک نزنید

مخصوصا مادرا لطفا سرچ کنید و ببینید چقدر در روز مثلا پروتئین برا بدن لازمه،چقد آهن لازمه،چقد لبنیات ‌ و ...

نمیشه همینجور تو خوراک فقط صرفه جویی کرد.

مخصوصا کسایی که دختر دارن،دخترها در آینده پریود میشن،مادر میشن،واقعا با حجم زیاد برنج و ماکارونی و کلا کربوهیدرات نمیشه برنامه غذایی رو پر کرد

یک چیزی مثل سنگدان مرغ واقعا مضره

قصدم ناراحت کردن کسی نیست فقط با خوندن کامنت ها این نکات به ذهنم رسید

ایشالا همیشه سلامت و پر پول باشید

نه چیزی نشده تا اومدیم گذاشتیم تو یخچال اتفاقا دیروز عصرونه خوردیم خیلی چسبید

عزیزم پسرتونم بردین چند سالشه؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم نمیدونی میلی بهتره یا طلاسی ؟چون من از طلاسی میخرم

منم این سوال رو پرسیدم اما متاسفانه کسی جواب نداد واسه همین خودم دست به کار شدم و در هر دو ثبت نام کردم

0.5 گرم طلا تو میلی شد 16,947,520 تومن

و همین مقدار در طلاسی شد 1,724,820 تومن

منم رفتم میلی خرید زدم

عزمزمه کلاسعای فرهنگسرا ثبت نام کنجای خونه ما فرهنگسرا برای بچه های زیر سن مدره کلاس خلاقیت داره دو ...

بله کلاس های فرهنگسراها یا احتمالا بعضی شهرها مثل شهر ما کانون های فرهنگی و هنری هستن به جای فرهنگسرا واقعا خوب هستن و قیمتهاشون هم مناسبه .

من سومین سال هست که بچه هام رو تابستان ها ثبت نام کردم . 

سلام دوستان عزیزم همگی خسته نباشید،من همیشه میام و گزارش کلی میدم چون معصومه جون گفتن که حتما گزارش بدید منم اطاعت کردم،منم از وقتی با اینجا آشنا شدم کلی جسارت پیدا کردم مثلا یکی از دوستانم قرعه می‌نوشت ۱۰ ماهه ماهی ۵ تومن من در یک حرکت انتحاری ۲۵ میلیون نوشتم که کل پول ما میشه ۲۵۰ میلیون گفتم کلا حقوق همسرم بره برای پس انداز،چون ما یک مغازه سوپر مارکت داریم گفتم خرج های خونه و اجاره مغازه و وام های ویپاد که بر میدارم از درآمد مغازه بدیم،در مورد اهمیت ندادن به حرف مردم اینکه اول ما تو مغازه شاگرد گذاشتیم دیدیم اصلا نشد اونا یا دست کجی کردن یا حواس پرتی میکردن مشتری ها ازشون جنس میدزدن با اینکه من خودم تحصیلاتم کارشناشی ارشده وقتی دیدم مالمون که یک عمر براش زحمت کشیده بودیم به راحتی داره از دست میره کلا حرف مردم رو گذاشتم کنار ومثل یک مرد صبح تا ظهر خودم وایمیستم تا شوهرم بیاد بعد اون میمونه تو مغازه

2810