ممنونم خانم گل
خدا رو شکر بعد یکسال بیکاری ، شوهرم از برج ۱۰ وارستل استخدام شده .... ؛ این چند ماه از شرکت مساعده میگرفتیم که تازه کم کم بعد از ۶، ۷ ماه دارن حقوقمونو درست میکنن ....
واقعا از تصمیمی که گرفتم راضیم ،بالاخره از این شاخه یه اون شاخه پریدن یه کم عقب موندگی داره ، ولی به شدت در حال مدیریتم
این مدت که اومدیم اینجا ، دیگه کیک نپختم برا کافه ها ؛ الان دارم خیاطی یاد میگیرم بصورت مجازی یه دوره خریدم ... ببینم چیکار میکنم ...
این شهری که هستیم ، اجاره خونه ها گرونه و اصلا باب میلیم نیست از هیچ لحاظ ؛ میخوایم در صورت امکان برا یه شهر دیگه نزدیک شهر مادریمون انتقالی بگیریم ؛ باورت میشه شوهرم این سال و ۷ ماه همش در حال بدو بدو برا مراحل استخدامی و حقوق و .... ، الانم پروژه ی انتقالی ...
تازه ، یه چند جا پول دستمون بیاد به احتمال قوی ، میخوام فوری ماشینو عوض کنیم ، ماشینمون پراید ۸۸ هست ، دوست دارم پرستیژ شوهرم بالا باشه ، خودش ماشالله خوش قیافه و ۷وش تیپ و هنه چی تموم هست ، باید ماشینش هم حداقل یه چیز درخور باشه .... ؛ کوه صبر و محبت این آقای ما ، بزرگترین نعمت زندگیم .... ، خدا میدونه چقدررررر تو این مدت بیکاری بهش سخت گذشت ولی جور همه ی حال احوال بد منو و بچه ها رو هم کشید ....
الانم مثل قبلا بساط کیک پزی، بستنی خونگی، و مدیریت به راهه
در راستای اقتصادی بودن پستم : به نظرم میوه تره بار ، سهم زیادی تو خرجامون دارن ؛ حتما بازارهای تره بار پیدا کنید و هفتگی خرید کنید از اونجا ؛ قیمتشون نصف بازار
موقع خرید تره بار ، از چند جا سوال بپرسید و تو ذهنتون نگه دارید ، چند بار که برید خودتون فروشنده های منصف پیدا می کنید .... ؛ مثلا شیوه خرید ما :
با وجودیکه از یه شهر دیگه اومدم اهواز ، یه آگهی زدم سایت دیوار ( قسمت داوطلبانه ...) که آگهیش رایگانه ، بعد از پیدا کردن باز که نیم ساعت از خونمون دور ، شوهرم فقط پنجشنبه جمعه خونست ، بقیه ایام هفته نمیشه بریم ، پنجشنبه صبح ساعت ۷ بیدار میشم (اینجا هوا بشدت گرم و تحمل گرما رو ندارم و گرنه هر چه دیرتر برید قیمتا مناسب تر ) به همراه شوهر جان میریم ... ، چند تا ماشبن سبزی فروشیه ، تا ایشون سبزی بخره ، من تند تند از چند جا قیمت میگیرم ، بعد با اون فروشتده منصف که تو ذهنم مقایسه میکنم ، اگه خوب نبود میرم سمتشون ....
الان تقریبا میشناسمشون بعد چند بار که رفتم ، ولی بازم از چند جا دیگه قیمت میگیرم ....
تازه بعد خرید و یک ساعت راه ،وقتی رسیدم سریع میوه ها روی دو تا ظرف خشککن که دارم پهن میکنم که اگه تره بار و میوه ها رطوبت گرفته باشن ، خشک بشن ، خیلی تو مدت نگه داریشون موثر ، بعد میوه ها رو میذارم تو ظر۴ بسته تو یخچال ...
سیب زمینی ،گوجه،خیارسبز هم همین طور اول خشک میکنم .... میذارم مشما تو یخچال
سبزی ها هم وقتی میرسیم ، به همراه پسرم و شوهرم پاک میکنیم ...
هنوز حقوقمون مشخص نیست و هنوز نرسیده یه وام ۳۰۰ تومنی هم گرفتیم با قسط ۵/۵ برا تعویض ماشین ، که نیاز به مدیریت هست برا اینکه خرجمونو برسونیم ...؛ بچه هام مغازه ای نیستن و خودم خوراکی خونگی براشون میذارم ولی خوراکی مغازه ای هم هفته ای یکی دو بار براشون میخرم ....