2777
2789
سلام خانم ها وقت بخیر۱۰۰ تومان پول قرار وام بگیره شوهرم ب نظر شما باهاش کف خونه سرامیک خرابه عوض کن ...

گلم نظرت درمورد کفپوش های طرح پارکت چیه

به نظرم یک سر برو مغازه های فروش سرامیک و کفپوش و ازشون بپرس

خیلی ارزون تر از سرامیک هستن و در ظاهر تفاوت زیادی هم ایجاد نمیکنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
قربونت برم الینا جون ممنون که برام تایپ کردی و نوشتی ♥️بله دعواشون همیشه بخاطر سو مدیرتیشون فعلا که ...

معصومه گلی کارمزد میلی قاعده اش اینه:

از ۱ تا ۲۰۰ میلی که طلا بخرید کارمزد معادل ۱ میلی است

از ۲۰۰ میلی که بیشتر بخرید کارمزد نیم درصد

بنابراین بهتره برای کمتر از ۲۰۰ میلی یکجا بخرید

منظور اون که اگه امروز میخوایم ۱۰۰ میلی بخریم فردا هم ۱۰۰ میلی یک جا بخریم که فقط یک بار کارمزد بدیم اگر جدا جدا بخریم هر بار ۱ میلی کارمزد کم میکنه یعنی در حالت اول از هر ۱۰۰ تا یه میلی کم مجموعا ۱۹۸ میلی داریم وقتی یه جا میخریم ۱۹۹ میلی

برای خرید بالاتر از ۲۰۰ میلی دیگه فرقی نداره و کلا نیم درصد است منم بالفرض اگه بخوام ۳ گرم طلا بخرم که میشه ۳۰۰۰ میلی چه نصفش رو امروز بخرم نصفش فردا یا چه همه رو یک جا بخرم، کارمزد اصلا فرقی ندارد(اینو چند بار تست کردم دقیقا مطابق با سایته که گفتن)

و الان سرچ کردم بله گویا کارمزد واریز پول و برداشت پول رو حذف کردن  هورا پس از این به بعد پس انداز هفته ایم رو همون موقع واریز میکنم  

اطلاعات کارمزدهای میلی اینجاست:

https://milli.gold/main/commision/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم واسه اینهمه تمیزی آفرین به شما بانو، نظرم اینه که هر چقد وسیله ی:شیک تو خونه باشه اما تمیز و ...

سلام عزیز دلم آذر مینا جون ❤️ 

به پیشنهاد شما دیروز مطرح کردیم تو تاپیک 

البته با اجازه ی رویا جون ...و نظر سنجی گذاشتیم که اگه  بالا پنجاه تا لایک بخوره ...راه بندازیم ....اونم که دسته ی زیادی موافق بودند 👌 و دوست داشتند اجراش کنیم 👌 

با رویا جون هم صحبت کنم ببینیم نظرش چیه 

تا این دقیقه 83نفر لایک کرده بودند 

@royayezendegi   خانومم بیا ببینیم کجا هستی کم پیدایی 

نمیگی یه خبر از خودم بدم ❤️دلمون برات تنگ شده بانو 

رویا جون نظرت چیه در این مورد ...صفحه ی 1150یه پستی گذاشتم برای ستاره جون ❤️ یه نگاه به اون پست بنداز و نظرت رو برامون بگو عزیزم 

در راستای پیام شما بانوی عزیز شهزنان خانم ،باید بگم که گاهی حد فشارهای روحی برای خانم ها خیلی زیادتر ...

جمله به جمله حرفاتون حقِ و کاملا موافقم

دقیقا اقایون حتی در شرایطِ سخت قسط و قرض ریلکسن و به زمان میسپارن همه چیز رو 

الان ما یه چک مبلغ بالا برای ده روز دیگه داریم و شب و روز ندارم که چطور جور کنیم اما همسرم حتی حرفی نمیزنه میدونم که بیخیال نیست ولی به اندازه منم نگرانی و استرس نداره

بچهامون در شرایط سخت مالی اگرم حرفی نزنن ولی تاثیرش رو میبینن .روزانه کلی درخواست ریز و درشت دارن که هر چی بپیچونی اخرش مجبوری اعتراف کنی الان شرایطش رو نداریم 

همه اینا در تفریح و روحیه و کیفیت غذا و همه جوانب زندگی تاثیر داره...خوبه برنامه ریزی درست داشته باشیم که هم از اقتصاد جا نمونیم هم از جوانی و ارامش و دلمون بیش از حد نزنیم

سلام عزیزم ، ان شالله این یکسال مثل برق و باد میگذره ، خدا الرحم الراحمین ....خودم با داشتن بچه ، رو ...

شوهرم قبول نمیکنه .میگه حالا که بیشتر از صد میلیون بدهی دادیم .مونده فقط ۳۰ تومن .کجا بریم ؟؟میگه پول پیش رو خرج مسائلمون میکنیم و درامد مازادی هم نداریم که پس انداز کنیم،سال بعد بدهکارتر میشیم و نمیتونیم خونه رو پس بگیریم...

تو سایت دیوار شهرتون برا محصولات کشاورزیتون تبلیغ کردین ؟؟ میشه بپرسم برا مخارج خونه ماهی چقدر دستتو ...

دیوار شهرمون پرررررر از همین محصولاتی هست که ما داریم همهههه دارن اینجا.اینقدر که آلو زرد درجه یک اینجا کیلو ده تومنه.آبغوره تازه عالی کیلو ۳۵

شاید باورش سخت باشه براتون ولی هیچی برای مخارج خونه نمیمونه.دوماه قبل وام قرض الحسنه گرفتیم ۲۵۰۰ تومان دادیم گوشت قرمز و گوشت چرخی .دیگه حالا تمام شده.چون شهرمون کوچیکه شوهرم یه سوپرمارکت و یه میوه فروش آشنا داره ،خیلی واجب باشه،نسیه میکنه در حد ۳۰۰ سر برج تسویه میکنیم فوری.بقیه موارد هم با مدیریت میگذرونم. گردوهای مصرفی خودمون زیاد بود ، بردم فروختم مایحتاج خریدم 

تو سایت دیوار شهرتون برا محصولات کشاورزیتون تبلیغ کردین ؟؟ میشه بپرسم برا مخارج خونه ماهی چقدر دستتو ...

یه بچه دارم که نزدیک ۲،۵ سالشه

اینم بگم در جهت اقتصادی بودن پستم: خودمون سبزی و گوجه و فلفل کاشتیم تو باغچه .از جمعه بازار خرید میکنم که قیمت تره بار خیلی خیلی مناسبه .

چون یکم اوضاع پیچیده بود برنج دانه بلند خریدم و با بزنج محلی قاطی میکنم که برکت بیشتری داشته باشه و جوابگو باشه فعلا.قبلا همیشه محلی خالص میخوردیم 

چون رفت و آمد خواهر و برادرم زیاده ، تخمه میخرم گاهی میوه نباشه، نمیارم به جاش تخمه میذارم .

و خیلی چیزای دیگه که از چندین سال قبل اینجا یاد گرفتم(کاربری جدید ساختم)

فقط يك چيزي... از درامد ي پول خيلييي كم ميمونه براي ما.. ديگه هيچ بودجه بندي نميتونم انجام بدم🥺🥺🥺 ...

عزمزمه کلاسعای فرهنگسرا ثبت نام کن

جای خونه ما فرهنگسرا برای بچه های زیر سن مدره کلاس خلاقیت داره دو هفته ۲۵۰ هزار تومن

برای مدرسه و نوجوان ها کلاس ورزش و خوشنویسی و طراحی داره با همین مبلغ ها

فتوشاپ و آشپزی و خیاطی هم داره

از گوگل سرچ کن ببین نزدیک ترین به خونتون کجاست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به نظر منم کار درستی میکنن که سهمیه بندی میکنن میوه هارواز قدیم گفتن از نخورده بگیر بده دست خوردهاون ...

قرار بود یه گزارش بنویسم قسمت شد روی پیام شما ریپلی کنم 

وایییی چقدر خوب گقتین باید با طلا نوشت این حرفا رو 

من متنفرم از ادمایی که اداب سر سفره نشستن بلد نیستن متنفرمممم 

اداب غذا خوردن ، مهمونی رفتن و ... بلد نیستن 

به حدی عصبی میشم که خون به مغزم نمیرسه 

منم موافقم با این قضیه که باید بچه ها رو جوری تربیت کنیم که اداب رو یاد بگیرن 

پریشب همسرم سه نفر از دوستاش رو دعوت کرده بود برای شام 

شام هم قرار شد پیتزا درست کنه دقیقه نود !!! ساعت ۱۰ شب 

یعنی یهویی گفت حالم خوب نیست فلانیا بیان خودمم وسایل پیتزا میگیرم میارم درست کنیم 

اقا من اومدم قارچ ها رو شستم خرد کردم 

فلفل دلمه از قبل تو فریزر داشتم اوردم 

سوسیس ها رو ریز کردم و ۴ تا پیتزا درست کردم 

قرار بود دوتا دیگه درست کنم برای خودمو داداشم

من تا رفتم اونا رو بذارم فر برگردم دیدم سوسیسا نصف شدن

بعد یکیشون برگشت گفت خانم فلانی اون قارچا اضافن؟ 

گفتم نه قراره دوتا پیتزا دیگه درست کنم 

دیدم لبخند زد اومد قارچا رو هم برداشت خورد 😑😑😑😑😑😑 

هرچی اون رفیقش بهش گقت میخوان باز درست کنن اصلا محل نداد حالا بچه هم نبود ۱۷ سالشه 

دیگه ساعت ۱۱ شب به داداشم پیام دادم قارچ از خونتون بیار 

سوسیس هم از قبل تو فریزر قایم داشتم 

معصومه جون گفته بود یکم از هرچیزی نگه دارین تو ذهنم بود همونو اوردم درست کردم گشنه نمودیم

اتفاقا امروز داداش همون پسره با رفیقش اینجا بودن 

داداشش کلاس پنجمه میشه ۱۱_۱۲ ساله 

من میوه شستم اوردم گذاشتم براشون 

دیدم همین داداشه نشست سر میوه ها همه رو خورد به اون رفیقش حتی اجازه نداد نگاهشون کنه 😑🤣 

اینجا بود که فهمیدم تربیت خانواده تو تین موضوعات چقدررررر مهمه 

این خانواده اس که اداب رو یاد میده 

از نظر مالی هم پولدارنا ولی خب اینه رفتارشون 

یه نکته اینکه مادر پدر بااااید اداب رو یاد بچه ها بدن تا وارد جامعه که میشن حداقل ها رو بلد باشن چون همه سکوت نمیکنن بالاخره یه نفر یجوری اداب رو یادشون میده😉😉 

نکته بعدی هم اینکه از مواد غذایی تون یکم نگه دارین برای مواقعی که اینجور وسط منگنه قرار میگیرن ♥️ 

2810