2777
2789
دوست دارم یه روز با هم بریم بازار فقط گرون خریدن مهم نیست مثلا تی شرت مارک HM همه جا زیر ۲۵۰ ۳۰۰ نیس ...

Hm نمیدونم چیه

ولی کسی و ندارم دوس دارم باهام بیای بازار   

در راستای تاپیک هم باید بگم من تا الان درست و حسابی زندگی نکردم خرج نکردم حدود یک سال پیش رفتیم یه کافه بستنی سنتی ۲۰۰ بود با همسرم بودیم گفتم نمیخواد بریم الان میبینم چقدر اشتباه کردم ارزش خودمو اوردم پایین

خیلی خوشحالم که متوجه شدم هنوزم دیر نشده

امروز کشو میز کنسول مامانم باز کردم چند دست ست کفگیر ملاقه 

از دی جی براش دو سال پیش ۳ دست کارد و چنگال میوه خوری گرفتم ولی نو مونده

خلاصه کلی وسیله نو داره که استفاده نمیکنه

باید کم کم روش کار کنم که برا خودش هم ارزش قائل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد خودم بگم ک متاسفانه باکس بندی برام خیلی سخته. الان ک تو مضیقه هستیم واقعا لازمه ولی من با ای ...

دقیقا مثل منید

منم اصلا نمیتونم باکس بندی کنم یا هزینه هامو بنویسم 

ولی خودمو معمولا سریع میبندم ب قسط و بدهی پول اضافه نداشته باشم

و تا مجبور نشم خرج نمیکنم

اسراف نمیکنم

ولی خرج و مصرف میوه ام خیلی زیاده

و راضیم  و معتقدم هر چقدر خرج میوه کنی کم

و همسرم سعی میکنه قیمت مناسب باشه

دوست دارم یه روز با هم بریم بازار فقط گرون خریدن مهم نیست مثلا تی شرت مارک HM همه جا زیر ۲۵۰ ۳۰۰ نیس ...

منم اداری میخام برا سرکارم

بنظرتون چ جنسی بخرم

دوست دارم دانشجویی باشه تا اداری و آستردار

Hm نمیدونم چیهولی کسی و ندارم دوس دارم باهام بیای بازار در راستای تاپیک هم باید بگم من تا الان درس ...

اچ اند ام، السی، دفکتو، زارا، برشکا، استرادیواریوس، ماوی.... برندای خوب لباسه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
Hm نمیدونم چیهولی کسی و ندارم دوس دارم باهام بیای بازار در راستای تاپیک هم باید بگم من تا الان درس ...

اشکال نداره زودتر ب اهدافت رسیدی و الان حتما جبران کن

هر جا خواستی خرج خودت کنی بگو کی عزیزتر از خودم؟

فقط بیخود خرج ایرانمال و جای خیلی گرونم نکن

معقول خرج کن

شوهرم متاسفانه گاهی ولخرجی می‌کنه دیروز مثلا میگه گوربابای پول از این وانت سرراهی ها فلان چیز میخرم ...

عزیزم نمیدونم چند نفرید 

ولی به نظرم  سه جعبه میوه  اگر بمونه ممکنه خرابی داشته باشه 

من تجربه خودمو میگم من همون اول ازش قد یه شیشه سس کمپوت یا مربا درست میکنم برای وقتایی ک میوه نمیرسیم بخریم مثلا ما دو نفریم میوه زیاد میاد یا یکی بهمون میده برای اینکه نعمت خدا حروم نشه ( نیستیم خونه زیاد )

و تنقلات باشه کمپوت مربا  میوه خشک حتی لواشک خیلی خوب میشه مثلا البالو یه شیشه مربایی ۲۵۰ گرمی شد ولی همون مهمان بیاد میشه یه وعده کمکی صبحانه 

سلام خانمای گل خیلی وقته اصلا وقت نکردم بیام تاپیک مدیریت مخارج😁از اونجایی که ماه آخر بارداری رو می ...

به نظر من طلا و یک تخت دست دوم ارزون از دیوار

چون گفتی میخوای مهاجرت کنی گفتم دست دوم

بهرحال بعد زایمان تخت برات واجبه چون هی بلند شدن و خوابیدن رو زمین سختته

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
معصومه خانم خیلی ممنون که برامون مینویسیمن مادرم زن قانع و بسازی بود ولی اصلا اهل مدیریت و پس انداز ...

قربونت برم الینا جون ممنون که برام تایپ کردی و نوشتی ♥️

بله دعواشون همیشه بخاطر سو مدیرتیشون 

فعلا که راهی خونش کردیم گفتیم بچه هاتون بزرگ 

زشت دیگه الان دخترت دم بخت ❤️ از هم طلاق بگیرین 

آینده ی بچه ها رو تباه نکنین 

میلی رو منم ازش خرید میکنم 👌 ممنونم ازت عزیزم ❤️ 

اون روز دوستمون مارتین گفتن که اگه بالای هفتصد هزار تومن بگیری ...نیم درصد فقط کارمزد میدی 🤩 که صلاحتر نسبت به طلاسی

ولی اینکه از شما پولی کسر نکرده دیگه نمی‌دونم 👌از پشتیبانی بپرس .... اگه چیز جدیدی بود مارو هم در جریان بذار عزیزم ❤️

سلام بچه ها من زایمان داشتم خرداد ماه و یکم عقب موندم از تاپیک اول بگم ک من پول واسه زایمان گذاشتم ق ...

طلا بخر به نیت آینده کوچولوت

از الان به فکر خونه و زمین باش براش

یک برنامه ۲۵ ساله براش بریز که ۲۵ سال دیگه که دیگه زمان مستقل شدنش هست، بتونه خونه خودشو داشته باشه 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
با احترام به نظر همه عزیزان من هم با شما موافق هستم من بچ ندارم ولی حس خوبی به این موضوع ندارم شاید ...

بنده هم با شما موافقم 

ما همیشه میرفتیم سر یخچال و کابینت و هرچی که دوست داشتیم میخوردیم 

و جالب اینجاس همون بچگی هم خونه دیگران نه سر یخچال کسی میرفتیم و نه کسی چیزی که تعارف میکرد زیاد برمیداشتیم 

الانم که بزرگ شدیم چشم و دل سیرتر از خودمون ندیدیم 

از نظر اداب غذا خوردن اداب مهمونی رفتن و اینا از همه ی همسن و سالامون جلوتریم 

هیچوقت چشممون دنبال چیزی نبوده که حسرتش رو بخوریم 

به خاطر یه پرس غذا ابرو و شخصیت خودمونو زیر سوال نمیبریم 

و حالا مه بزرگ شدم قدر اینو مبدونم که پدر مادرمون چقدر عالی تو این موضوع تربیت مون کردن نور به قبرشون بباره الهی 

بچه ی خودم رو هم به همین شیوه بزرگ خواهم کرد به امید خدا 

وقتی اطرافم پولدارایی رو میبینم که بچه هاشون عین قحطی زده ها خونه بقیه رفتار میکنن مصمم‌تر میشم 

منظورم از این حرف چندتا از اطرافیان هستن 

یکی از اشناهای نردیک مون که در جریان زندگیش هستیم ماهانه درامد بالایی دارند هم خودش و هم شوهرش 

دخترش استعداد زیادی داره اما متاسفانه این بچه رو حتی یه کلاس نمی‌فرستند

این بچه اینقدر هوش زیادی داره که خدا میدونه ماشالله 

خیلی خیلی هم شیطونه یه کلاس ورزشی نفرستادن که انرژی اش تخلیه بشه بخاطر همین توی مسائلی که برای مادرش ایناس دخالت میکنه و توی بحث هایی که مناسب سنش نیست همیشه حاضره 

از نظر پوشش افتضاح 

از نظر غذایی همیشه تکراری و کم 

یروز دخترش گفت مامان یه ساندویچ برام میگیری جوری جلوی جمع با این بچه صحبت کرد که همه ما خجالت کشیدیم

باز همون حرف معصومه جون که میگن تو همه زمینه ها باید ۲۰ باشیم 

نباید هی پول بذاریم رو پول 

کی دیگه قراره بچمون بچگی کنه؟ چرا باید جلوی همسناش خجالت بکشه؟ این بچه فراموش میکنه که همیشه برای خوردن غذاهای مورد علاقش باید خونه بقیه دعوت میشده؟

2810