2777
2789
دوست عزیز درباره آزمون و کلاس زبان قبلا ازتون سیوال کردم ، گویا پیامم رو ندیدید

نه عزیزم ندیدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب اون دیگه مارک نیست فیکه عزیزم هم ۳۰۰ تومنیش هم ۱۰۰ تومنیش

بلوزهای HM بنگلادشی هستن به خاطر همین قیمتشون اینه

اصله

شغلم رو نمیتونم بگم مگرنه بیشتر توضیح میدادم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی وقتی کسی بهش تو جمع بی احترامی میشه علتش اینه که چاره ی دیگه ای نداره اتفاقا رفتار این همسر اصل ...

تو جمع ک نمیشه

این خانم احتمالا پدره شوهرشو تو خونه درمیاره مثل بچه که میبری خونه تربیت اش میکنی😅 

خیلی بهش فکر میکنم. میگم حتی یه میلیون هم بشه درآمد تو خونه ،خوبه راضیم واقعا با شهر کوچیک ما که همه ...

عزیزم چند تا پست قبل تر یه خانم نکات خوبی درباره فروشگاه مجازی گفتند

شما خیلی راحت از با سلام شروع کنید و عضو بشید

ببینید محصول الو بخارا را بقیه چند نی فروشن یه کم قیمت پایین تر بزنید

عکاسی خوب از محصول و پاسخگویی مناسب به مخاطب و...

از همین سایتم استفاده کنید

از شما حرکت از خدا برکت

سلام عزیزم سفر به سلامت 🥰من از تاپیک عقبم ،احتمالا الان دیگه شما پروازتون رفته ❤️تو سفر به کشورهای ...

سلام عزیزم آره الان تو هتل هستیم دراز کشیدم. ناهار خوردیم 

دفعه های قبل تعداد روزهای خیلی بیشتری میموندبم بیشتر از دو هفته اون دفعه ها من هم پلو پز بردم ولی این سری دیدم کلا هشت شب هستیم برای هشت شب نمی‌تونستم وقت بزارم برای برنج درست کردن چون به هر حال وقت میگیره 

طلاهام همه رو فروختم. یه حلقه ازدواج دارم و یه زنجیر معمولی.زنجیر رو نگه داشتم گفتم ۴ ۵ تومن ارزش دا ...

اگر بچه نداری و خیلی واجبه تلویزیون تون بفروشید.دوست من برا اینکه خونه بگیرن تی وی و لباسشویی و فرش هاشو هم فروخت بعد یسال رفت از سرای ایرانی خرید بهتر ازونا😅

عزیزم از سفر برگشتی بیشتر در مورد گزفتن ارز دولتی و مراحلش توضیح میدی عزیزم تو کدوم بانک حساب داشتین ...

سلام عزیزم خیلی راحت شده 

کافیه رو خطی که به نام خودتون هست برنامه بله بریزید یا تحت وب وارد برنامه بشین

پنج دقیقه زمان می‌بره 

فقط از سه روز قبل پرواز و از ساعت هفت صبح تا چهار میشه انجام داد 

پول رو واریز می کنی 

بعد تو فرودگاه از گیت که رد شدی یه سری خودپردازها هستن شناسه واریز رو میزنی همون جا بهت دلار رو می‌ده 

الان که پونصد دلار میدن 

اون آپارتمان ولی حیاط دار بود .این ویلایی و بزرگه اما نیاز داره تغییرات بدیم بعدها فعلا که اینقدر او ...

سلام عزیزم ، ان شالله این یکسال مثل برق و باد میگذره ، خدا الرحم الراحمین ....

خودم با داشتن بچه ، روزای خیلی سختی رو برا خرید خونه تجربه کردم ، ولی اینقدرررر روحیه م خوب بود  کسی نمیدونست تو دلم چی میگذره .... ؛ قوی باش ، به خدا توکل کن ، مردم حرف زیاد میزنن ، بعدا بخاطر موفقیتت تحسینت میکنن، به این حرفا اهمیتی نده 

حالا از این حرفا بگذریم : 

حرف مردم دردناک تر یا اینکه تو خونه گوشت و مرغ نباشه ؟ .

حرف مردم دردناک تر یا اینکه رابطتون سرد و غم انگیز بشه ؟ 

حرف مردم دردناک تر یا اینکه ببینی دل بچت شکسته ؟؟ 

اینا رو برا شوهرت توضیح بده و راضیش کن ، برید یه جای با قیمت مناسب ساکن بشین ....

خودم همین کارو کردم قبلا ، همه اطرافیانم در رفاه کامل ،اون وقت یه خونه قیمت پایین حدود یکسال گرفتیم تا تونستیم خونه بخریم ، بیشترشون مسخرمون میکردن که عروس داماد نگاه کجا زندگی میکنن ، الان همشون برا الگو ما رو مثال میزنن ......

حرف مردم ذره ای اهمیت نداشته باشه برات، مگه تو یه قرون تو حسابت هم نباشه ، اونا براشون مهمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟  این دغدغه ی فکری که سخت تر از تحمل حرف مردم نیست عزیزم ، با خوندن حرفات قلبم آتیش گرفته ، نتونستم بی تفاوت رد شم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم خیلی راحت شده کافیه رو خطی که به نام خودتون هست برنامه بله بریزید یا تحت وب وارد برنامه ب ...

اهان بله اون ارز مسافرتیه که خود فرودگاه میده

فکر کردم طبق پیامتون ارز دولتی گرفتین

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانما 

از پارسال شهریور که برای ماشین طلا فروختم دوباره شروع کردم به جمع کردن طلا شوهرم به بدهی داشت که فروختم ۶۵ ملیون به این وام بهش دادم قرار شده ماهی سه تومن مثال قسط بده حداقل اینجوری آرامش داره من هم هر ماه اون سه تومن رو دوباره طلا می خرم 

نمی دونم کارم درست بود یا نه ولی بهر حال این کار رو انجام دادم 

نکته اقتصادی: 

شنبه شب برای شام مهمون دارم میخام برای بچه ها پیتزا و برای بزرگترها مرغ درست کنیم از اسنپ کد خرید میوه داشتم که یه کیلو قارچ و نیم کیلو فلفل دلمه رو خریدم ۷۰ تومن با مد تخفیف 

باز از اسنپ برای قسمت پروتیین خرید اول ۱۰۰ تومن تخفیف داشتم که یه کیلو سینه و نیم کیلو ران خریدم ۲۰۰ تومن 

ولی از یه طرف دیگه یه کیلو و نیم ماهی خریدم ۶۰۰ که به هر حال چون زیاد گوشت قرمز نمی خرم این هزینه زیاد مهم نیست 

خیلی بهش فکر میکنم. میگم حتی یه میلیون هم بشه درآمد تو خونه ،خوبه راضیم واقعا با شهر کوچیک ما که همه ...

تو سایت دیوار شهرتون برا محصولات کشاورزیتون تبلیغ کردین ؟؟ 

میشه بپرسم برا مخارج خونه ماهی چقدر دستتون میمونه و چند تا بچه داری؟ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
اکه میتونین با فروش طلا و ماشین یه واحد نقلی بردارین از سهند یا اندیشه ...بهتر می‌تونه براتون باشه ا ...

آخ آخ معصومه جون ازشما وبقیه مهربونای تاپیک میخوام بادل های بزرگتون خواهرانه بابت کاراقتصادی که توسرم هست دعام کنید خداخودش جفت وجورش کنه🙏🙏🙏🙏🙏

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810