2777
2789

و این که در هر کاری روی کمک بالاسری هم حساب کنید

خیلی وقت ها ما با هزار و یک جور حساب و کتاب و نوشتن و اجرا کردن و قناعت تو کارمون بازم گره می افته و به اصطلاح دیگه کم میاریم

همیشه از خدا بخواهید که اول به سلامتی تون و بعد به مال و کارتون برکت بده زیادی هم خودتون را تحت فشار و تقلا نگذارید خودش بخواد همه چی رو به آنی ردیف می کنه جوری که بعدش یادت بیاد همش چشات از ذوق برق بزنه.

ایرانماال خرید نکن.مارک نخر تند تند خرید کنی و قیمت مناسب هم ترس از خریدت خوب بشه و هم قدرت خری پید ...

تا حالا مارک و خرید گرون نداشتم

قبلا هم تند تند خرید کردم و با قیمت ارزون 

کلی لباس خونگی دارم ک هنوز فرصت نکردم بپوشم

ولی برا لباس مهمونی و بیرون خیلی هزینه نکردم

تیپم معمولی و ساده قیافه م خوبه 😎😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی خواهم با حرف هام ناراحتتون کنم چون الانم تحت فشار هستید و احتمالا مرتب دارید به اشتباهاتتون در ا ...

خیلی بهش فکر میکنم. میگم حتی یه میلیون هم بشه درآمد تو خونه ،خوبه راضیم 

واقعا با شهر کوچیک ما که همه خانما مایحتاج خونشون رو خودشون تامین میکنن و درست میکنن نمیدونم چکار میشه کرد.کارای هنری نمیکنم بلد نیستم یعنی مث گلدوزی و خیاطی و قنادی..اصلا کمر ندارم بخوام از این کارا بکنم.

فقط محصولات کشاورزی خوبی داریم که میتونم بفروشم.مثلا آلو بخارا رو خودم میجوشونم میفروشم.

سلام عزیزم قربونت❤نه عزیزم دیدیم ارزش ندارههمسرم پارسال مگان خرید ، راضی هستیم ، راحت و جادار و مطمئ ...

به به 😍😍 به سلامتی باشه 

ایشالله کلی سفر و گردش بری باهاش 

ماشین خیلی خوش فیسی هست 😍

خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه ...

خانم دایی شما درست گفته 

اول پول مردم رو پس بدید بعد ماشین بخرید 

این همه آدم بدون ماشین هستند 

طلاها ( حلقه زنجیر هر چیزی که دارید رو بفروشید) پول دایی رو پس بدید 

حتما شما نشستید جلو دایی گفتید ما می خواییم ماشین بخریم اونم با خودش فکر کرده اول پول من رو بده 

که درستش هم همینه 

ما بقی پول ها رو بودجه بندی کنید 

الان سختی بکشید بهتر هست تا آخر عمر بخوایید سالی یک بار اسباب کشی کنید 

اگر خودت کار نداری حتما یک منبع درآمد برای خودت درست کن سرکار برو 

از اونور شوهر خواهرم هر دقیقه میگه الان ماشین بخرید ارزون شده .چرا شوهرت رو میفرستی کارگری این پولا ...

شما خونه ای که گرفتید براتون لقمه ی بزرگی بوده 

فعلا ماشین اولویت نیست 

این رو یک بار به فامیلتون بگید که هر بار بهتون استرس نده

عزیزم به نظرم روی گلسر های بافت و مرواریدی هم فکر کن خیلی راحته اگه قلاب بافی بلد باشی مرواریدی هم ک ...

عکس اگه دارید میشه بفرستید دورهمی اینجا شلوغ نشده تشکر

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خوب خدا رو شکر دیروز برای خونه ای که خریده بودیم مستاجر اومد و 

رهن دادیم ۱/۵ ساله ۶۰۰ تومن 

این پیدا شدن مستاجر خودش یه پروژه بود که خیلی زود برامون درست شد 🥰😍

کارهای وام مسکن رو هم با سرعت انجام میدم ،دیروز پرونده مون رفت برای ارزیابی و گفت احتمالا تا سه شنبه تموم بشه زنگ میزنیم که  با ضامن بیاین 👍👍 

✅من اوراق خودمو خریدم ۱۲۰ میلیون دیگه لازم داشتیم برای اوراق همسرم که موتورمون هنوز فروش نرفته ولی 

✳️۸۰ تومن از دوستمون قرض گرفتیم که گفتیم دو ماهه پس میدیم و 

✅منم چون گردش مالی حساب ها تو کارت ملی من بود ۳۰۰ میلیون گذاشته بودم تو حساب ویپادم و خدا رو شکر وام ۵۰ تومنی برآیند برام فعال شد 

🙌حالا تا سه شنبه اگه همسرم خودش تونست ۵۰ رو جور کنه چه بهتر و الا مجددا ۵۰ تومن به اسم سکه تمام قرضی از دوستم میارم وسط 

خلاصه که خدا رو صد هزار مرتبه شکر فعلا داره کارامون رو روال پیش میره 

من که دیگه کامل همه طلاهامو فروختم ولی ناامید نیستم از همون روزی که فروختم دارم دوباره خیلی لاکپشتی از طلاسی خرید میکنم امروز دیدم ۴۰۰ سوت دارم 

هدف اولم اینه به ۳ گرم رسید خارج بشم و یک زنجیر بخرم ( چون یک مدال دارم که اون یادگاری مامانم بود نفروخته بودم ) 

ایشالله آخرین چک هم پاس بشه و سند بخوره 

باید بشینم یه برنامه با جزییات کامل بنویسم برای مدت زمان باقی مانده تا آخر سال 

تا حالا مارک و خرید گرون نداشتمقبلا هم تند تند خرید کردم و با قیمت ارزون کلی لباس خونگی دارم ک هنوز ...

دوست دارم یه روز با هم بریم بازار فقط گرون خریدن مهم نیست مثلا تی شرت مارک HM همه جا زیر ۲۵۰ ۳۰۰ نیست من میخرم ۱۳۰ تومن

الان مانتو و شلوار لازم داشتم ۱۵۰۰ دادم ۳ تا شلوار و ۲ مانتو البته پول پارچه اش

دادم خیاط بدوزه برام 

خیلی بهش فکر میکنم. میگم حتی یه میلیون هم بشه درآمد تو خونه ،خوبه راضیم واقعا با شهر کوچیک ما که همه ...

می تونی ماست و دوغ و کره درست کنی نفروختی هم مایحتاج خودتون رو تامین کنی

لواشک مربا پختن نون حتی میتونی نون تست درست کنی  برگ مو رو بریزی تو شیشه نوشابه بفروشی و خیارشور درست کنی سبزی قورمه و سبزی خشک کنی مثل نعنا جعفری شوید سبزی کوفته

اینارو نفروشید هم میتونی برای خودت هم استفاده کنی تو هزینه ها صرفه جویی کنی

من تهرانم خیلیا رو دیدم هویج و کرفس خورد شده هم می‌خرن ببین اونجایی که هستی چی فروش میره

دوست دارم یه روز با هم بریم بازار فقط گرون خریدن مهم نیست مثلا تی شرت مارک HM همه جا زیر ۲۵۰ ۳۰۰ نیس ...

خب اون دیگه مارک نیست فیکه عزیزم هم ۳۰۰ تومنیش هم ۱۰۰ تومنیش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810