2777
2789
سلاااممنم یه گزارش بدم و برمدر ماه تیر ۲۹ گرم طلا شکسته خریدم ( وقتی جمع زدم خودمم باورم نمیشد )من ا ...

سلام رهاگرد عزیزم 

چقد خوشحال شدم پروفایلتو دیدم 😘🥰😘

S3 رو تحویل گرفتین ؟؟ راضی هستین از ماشبن ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه ...

وضعیت رهن و اجاره چطوره اونجا کاش قبلش اجاره میدادی خودت منطقه پایین مینشتی مدیریت میکردی ۲سال 

سلام خانم ها وقتتون به خیر باشه ؛ تعداد کامنت های این پست خیلی زیاده چه طور میخونید؟🥲میشه لطفا راهن ...

عزیزم اول به فکر شغل و درامد باشید

چرا دوسال بیکاری؟ ماشین دارید یعنی اسنپ هم نمیتونه بره؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان 

میخوام از یه تجربه خودم بگم

دیروز ماشین ما خراب شد و حدودا 10ملیون هزینه ی تعمیرش میشه

حالا موضوعی که از دیروز توی ذهنم میچرخه اینه که

من سالها قبل به شکل بسیار افراطی خرید میکردم

لباس قسطی 

وسایل خونه قسطی

ظرف و ظروف قسطی

کیف و کفش قسطی

گل و گلدون قسطی

حالا نه اینکه وضع مالیمون خوب بودا نهههههه!!! 

اتفاقا خیلی وحشتناک زیر بار قسط و وامای خرید خونه بودیم

اما من مدیریت نداشتم و پول زحمت کشی های همسر بیچاره ام رو میدادم که فروشنده های لباس رو به نون و نوایی برسونم👀🤦‍♀️

واقعا الان که فکرمیکنم میبینم چقدر ظالم بودم که شوهرم با دست گچ گرفته میرفت مسافرکشی و من مثلا همون پول رو میدادم برای قسط گل و گلدون🤦‍♀️

یه دفتر هم دارم که برای اقساط پرداختی پارسالم که اون رو به عنوان درس عبرت گذاشتم جلو روم و هر چند وقت یکبار میرم نگاهش میکنم و حالم بد میشه از اینهمه عدم مدیریت خودم🤦‍♀️

و البته درس عبرت میگیرم ازش و مصمم تر میشم که گذشته رو جبران کنم و مدیریت کنم ❤️

از دیروز دارم با خودم فکرمیکنم اگه من با همون پولهایی که دادم به لباس‌های افراطی و گل و گلدون که الان همشون خشک شدن و اصلا وجود ندارن رو داده بودم طلا خریده بودم الان جلوی همسرم سربلند بودم و همچین روزی میتونستم کمک حالش باشم اونم مردی که تمام این سالها بهم اعتماد داشت و هیچوقت نگفت تو پولا رو چیکار میکنی🤦‍♀️

احتمالا اگه اون پولا رو به جای خرت و پرت بی رویه داده بودم و طلا خریده بودم حداقل الان 100ملیون طلا داشتم و میتونستم با یکم تلاش و فروش ماشین خودمون طرح پیش فروش سایپا رو شرکت کنم و یه ماشین صفر بخریم

اما میدونم که زندگی سراسر درسه 

و من حتما باید این روزها رو میگذروندم که الان بتونم خودکنترلی داشته باشم و احساسی تصمیم نگیرم😅

حالا همون فروشنده هایی که جلوی بقیه مشتری ها پز من رو میدادن که این خیلی خوب و راحت خرید میکنه و مشتری خوش حسابمون، الان آرزوی دیدن منو دارن😁😁

بس که الان با برنامه و منطقی خرید میکنم و الان به جای اینکه هدفم خوشحال کردن فروشنده ها باشه هدفم رو گذاشتم جبران اون سال‌های بی برنامه بودن و تلاش کردن برای اینکه به پاس اون همه سال تلاش ها و زحمت کشیدن های همسرم و خم به ابرو نیاوردنش الان طلا. بخرم پس انداز کنم و یه روزی بهش بگم بیا بریم ماشین صفر بخریم😍😍😍😍 و اینجوری تمام محبت هاش رو جبران کنم😍😍😍

هدفم برای نیمه دوم سال رو گذاشتم پس انداز طلا برای خرید ماشین صفر😍😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم اول به فکر شغل و درامد باشیدچرا دوسال بیکاری؟ ماشین دارید یعنی اسنپ هم نمیتونه بره؟

چرا دقیقا فقط اسنپ میره….داستان طولانی داره..

موقعی که ازدواج کردم باهاش خیلی کارش خوب بود درامدش به ۵۰ تومن هم میرسید (همیشه نه مثلا یه بار ۲۰ تومن یه بار ۱۷ بیشترین درامدش ۵۰ بود) دو‌سال پیش

بعدش گفت خسته ان میخوام بیام بیرون کار خودمو شروع کنم 

رفت یه بار استارت زد به خاطر این که سرمایه نداشت پشتوانه مالی نداشت طولی نکشید که تموم شد 

بعد دوباره اسنپ 

بعد حدودا چند ماه پیش کار جدیدی شروع کرد که سرمون کلاه گذاشتن :)))) حالا باز اسنپ 

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
ی سوالم دارم. ب نظرتون خونه رو رهن بدیم و خودمون بریم ی واحد خیلی کوچیک مثلا ۴۰ متری کهنه اجاره کنیم ...

حرف مردمو بیخیال عادت دارن حرف بزنن مهم فشار روحی از خودت و همسرت کم شه میدونی چقدر تو فشاره اعصابتون تحلیل بره بخاطر مردم

چرا دقیقا فقط اسنپ میره….داستان طولانی داره..موقعی که ازدواج کردم باهاش خیلی کارش خوب بود درامدش به ...

تشویقش کن بره سر یه کار ثابت حالا من نمیدونم چه تحصیلات و درامدی دارن

خودتون شاغل نیستین؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
تشویقش کن بره سر یه کار ثابت حالا من نمیدونم چه تحصیلات و درامدی دارنخودتون شاغل نیستین؟

چرا منم شاغلم 

ولی درامدم خیلی کمه خیلی فقط ۵ تومن :))) به زووور مدرس زبانم

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
سلام رهاگرد عزیزم چقد خوشحال شدم پروفایلتو دیدم 😘🥰😘S3 رو تحویل گرفتین ؟؟ راضی هستین از ماشبن ؟؟

سلام عزیزم قربونت❤

نه عزیزم دیدیم ارزش نداره

همسرم پارسال مگان خرید ، راضی هستیم ، راحت و جادار و مطمئن😁

سلام بچه ها دلم خیلی گرفته بعد از سه سال زندگی ،زندگیی که که قرار نبود این همه سختی توش باشه این همه ...

دردی که تو رو نکشه ،قوی ترت میکنه 

بخند حتی اگه این زندگی درد داره 🖐🖐🖐

ممنون از حرفاتون اسکرین گرفتم البته من میتونم حضوری بفروشم اینستا اینا هنوز شروع نکردم

عزیزم به نظرم روی گلسر های بافت و مرواریدی هم فکر کن خیلی راحته اگه قلاب بافی بلد باشی مرواریدی هم که با چسبه سرچ کن پیج هایی هستن که آموزش میدن

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
اگه خودم رنگ بخرم موهام رنگ کنم خسیس بازی میشه ؟ حتما باید برم ارایشگاه ؟اصلا نمیتونم جای بد برم مجب ...

ایرانماال خرید نکن.

مارک نخر تند تند خرید کنی و قیمت مناسب هم ترس از خریدت خوب بشه و هم قدرت خری  پیدا کنی

وگرنه داستان شومیزت تکرار  میشه

دوست دارم چهره و تیپتو ببینم و بهت مشاوره بدم

زمونه جوری شده که تا خرخره زیر بار قسط نری پیشرفتی نمیکنیاز طرفی مگه عمر ادم و جوانیش چقدره که تا قر ...

در راستای پیام شما بانوی عزیز شهزنان خانم ،باید بگم که گاهی حد فشارهای روحی برای خانم ها خیلی زیادتر از آقایون میشه

اگردقت کنید آقایون حتی اگرچک و قرض هم داشته باشن زیاد ذهنشون رو بیست و چاری درگیر نمی کنن ولی خانم ها معمولا در این مورد مدام خودخوری می کنن.

خانم های گُل و عزیز دقت کنید و ظرفیت روحی و روانی خودتون و خانوادتون و خصوصا بچه هاتون را در نظر بگیرید و بعد حرکت های اقتصادی بزنید یه حرکت اقتصادی ممکنه تا مدت ها شما و خانوادتون را تحت تاثیر قرار بده.

اگر قراره توی سه سال به یک هدف برسیم و مدام تحت فشار باشیم و خدایی نکرده دور از جون همه ی شما مهربانان  فردا هزار و یک جور بیماری روحی و جسمی بگیریم بهتر نیست کمی صبوری کنیم و توی مثلا پنج سال ولی با ارامش بیشتر و لدت بردن از روزهای زندگی به همون هدف برسیم؟

مخصوثا توی این موارد حواسمون به بچه ها باشه که هم روحیه حساس تری در مشکلات دارند و هم از لحاظ جسمی نیاز به تغذیه کافی دارن.

اون آپارتمان ولی حیاط دار بود .این ویلایی و بزرگه اما نیاز داره تغییرات بدیم بعدها فعلا که اینقدر او ...

صبور باش عزیزم ما هم دقیقا شرایط شما رو داشتیم ....شکرگزار باش که خدا کمکتون کرده تا این خونه رو بخرید و به خودش توکل کن .....باز هم لطفش شاملتون میشه فقط صبور باش و شکرگزار و فکر کن ببین باید چیکار کنی نزار افکار منفی ممانعت تصمیمهای درستتون بشه .....من یادمه ماشین فروخته بودیم و زیر وام و ....رفتم خونه بابام بهش گفتم خیلی شرایطمون سخته ....گفت بابا به این فکر کن تازه خونه خریدید بایدم سخت باشه توکل کن بخدا خودش آسونش میکنه .....برای همه همینه گلم

2810