سلام دوستان
میخوام از یه تجربه خودم بگم
دیروز ماشین ما خراب شد و حدودا 10ملیون هزینه ی تعمیرش میشه
حالا موضوعی که از دیروز توی ذهنم میچرخه اینه که
من سالها قبل به شکل بسیار افراطی خرید میکردم
لباس قسطی
وسایل خونه قسطی
ظرف و ظروف قسطی
کیف و کفش قسطی
گل و گلدون قسطی
حالا نه اینکه وضع مالیمون خوب بودا نهههههه!!!
اتفاقا خیلی وحشتناک زیر بار قسط و وامای خرید خونه بودیم
اما من مدیریت نداشتم و پول زحمت کشی های همسر بیچاره ام رو میدادم که فروشنده های لباس رو به نون و نوایی برسونم👀🤦♀️
واقعا الان که فکرمیکنم میبینم چقدر ظالم بودم که شوهرم با دست گچ گرفته میرفت مسافرکشی و من مثلا همون پول رو میدادم برای قسط گل و گلدون🤦♀️
یه دفتر هم دارم که برای اقساط پرداختی پارسالم که اون رو به عنوان درس عبرت گذاشتم جلو روم و هر چند وقت یکبار میرم نگاهش میکنم و حالم بد میشه از اینهمه عدم مدیریت خودم🤦♀️
و البته درس عبرت میگیرم ازش و مصمم تر میشم که گذشته رو جبران کنم و مدیریت کنم ❤️
از دیروز دارم با خودم فکرمیکنم اگه من با همون پولهایی که دادم به لباسهای افراطی و گل و گلدون که الان همشون خشک شدن و اصلا وجود ندارن رو داده بودم طلا خریده بودم الان جلوی همسرم سربلند بودم و همچین روزی میتونستم کمک حالش باشم اونم مردی که تمام این سالها بهم اعتماد داشت و هیچوقت نگفت تو پولا رو چیکار میکنی🤦♀️
احتمالا اگه اون پولا رو به جای خرت و پرت بی رویه داده بودم و طلا خریده بودم حداقل الان 100ملیون طلا داشتم و میتونستم با یکم تلاش و فروش ماشین خودمون طرح پیش فروش سایپا رو شرکت کنم و یه ماشین صفر بخریم
اما میدونم که زندگی سراسر درسه
و من حتما باید این روزها رو میگذروندم که الان بتونم خودکنترلی داشته باشم و احساسی تصمیم نگیرم😅
حالا همون فروشنده هایی که جلوی بقیه مشتری ها پز من رو میدادن که این خیلی خوب و راحت خرید میکنه و مشتری خوش حسابمون، الان آرزوی دیدن منو دارن😁😁
بس که الان با برنامه و منطقی خرید میکنم و الان به جای اینکه هدفم خوشحال کردن فروشنده ها باشه هدفم رو گذاشتم جبران اون سالهای بی برنامه بودن و تلاش کردن برای اینکه به پاس اون همه سال تلاش ها و زحمت کشیدن های همسرم و خم به ابرو نیاوردنش الان طلا. بخرم پس انداز کنم و یه روزی بهش بگم بیا بریم ماشین صفر بخریم😍😍😍😍 و اینجوری تمام محبت هاش رو جبران کنم😍😍😍
هدفم برای نیمه دوم سال رو گذاشتم پس انداز طلا برای خرید ماشین صفر😍😍😍