2777
2789

سلام خان‌ومای گل 

من همسرم قرار بود۱۵ میلیون بده بهم منم گفتم چه بهتر میرم گوشواره میخرم دیروز ذهنم قاطی پاتی بود اومدم کله خواسته هامو رو بذگه اوردم که با۵۰ میلیون جمع میشه بغیر گوشواره تو دسته بندیا بیمع تکمیلی نوشتم میخوام باردارشم بیمارستان بیمه انفرادی رم قبول داره حالا میگم من بیام از اون ۱۵ بیمه تکمیلی بریزم بقیشم بزارم رو النگو دخترم اونو تعویض کنم حداقل هزینه زایمانم برگرده حدودا امسال نزدیکه ۳۰ میلیونه ...الان دودلم گوشواره بخرم یا راه دوم رو برم اینم بگم گوشواره برای روزمره میخوام مجلسی دارم سنگینه هزارگاهی میندازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، بله کار خاصی نمیخواد انجام بدید .

سلام عزیزم من درخواست کارت ویپاد دادم ولی نمیدونم کجا اشتباه کردم که بعد از دوماه کارتم ارسال نشد ..به نظرتون اگه بزنم صدور کارت مجدد..دوباره ارسال میشه؟؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
شوهرخواهرم انگار میخواد اذیت کنه آدمو وگرنه کاملا میدونه الان توانایی ماشین خریدن نداریم .اونموقع که ...

انشالله که هیچ وقت دچار بیماری نشید که بخواید براش طلا هم بفروشید

ولی از نظر ارامش روانی میگم اگه راحت میشی بفروش و خودتو خلاص کن ...اگه کسی که بهش بدهکارید رضایت قلبی نداره برکت پولتون از بین میره...نمیشه هم قرض رو با قرض داد شرایط بدتر میشه

انشالله که بتونید یه راه حلی پیدا کنید

در مورد شوهر خواهرتون باید بگم حرفاش رو اصلا جدی نگیرید و بهش فکر هم نکنید .از این جور ادما دورمون زیادن که میخوان ارامشمون رو بگیرن 

تا وقتی چیز مورد نظر و نداری بهت سرکوفتش رو میزنن به محض اینکه به دست بیاری با حرفاشون دلسردت میکنن

من یه وسیله رو با کلی تلاش  و قسط خریدم چیا که نشنیدم بخاطرش جوری که به جای خوشحالی خدا شاهده اشکم رو در اوردن.... یکی عیب میکنه یکی میگه فلانی گرونترشو خرید

یکی گفت سلیقه من نیست و...

ما برای دیگران زندگی نمیکنیم که بخوایم همه رو راضی نگه داریم... ما با شرایط خاص خودمون پیش میریم پس بیخیالی طی کن

ی سوالم دارم. ب نظرتون خونه رو رهن بدیم و خودمون بریم ی واحد خیلی کوچیک مثلا ۴۰ متری کهنه اجاره کنیم ...

از حرف مردم نترسید 

اگه ماشین داشته باشید میتونید با همون ماشین اسنپ کار کنید 

البته این جابه جایی چالش بزرگیه ممکنه برید تو یه خونه چل متری خیلی روزا دلتون بگیره که چرا همچین کاری کردید 

اما من باشم میرم حرف مردم هم برام مهم نیست 

بنظرم ماشین ارزششو داره

بعد که ماشین خریدید حتما باهاش برید تفریحای کم خرج

اینجوری خیلی حالتون بهتر میشه

سلام عزیزم من درخواست کارت ویپاد دادم ولی نمیدونم کجا اشتباه کردم که بعد از دوماه کارتم ارسال نشد .. ...

سلام عزیزم ، اول از پشتیبانی ویپاد بپرسید شاید ارسال شده باشه ؟ 

یعنی کد رهگیری پست هم بهتون نداده ؟

اگر کلا کارت صادر نشده براتون بله دوباره صدور مجدد کارت رو بزنید ‌.

سلام شب همگی بخیر چیزایی ک‌از تاپیک یاد گرفتم😉۱_ویپاد نصب کنم ،کارتشون بگیرم و از وام های خرد شروع ...

من قابلمه هامو دادم ترمیم کردم تو اینستا بزنین یکتا تفلون ادرسش میاد 

تهران سی متری جی

اگه شهرستان هم باشین میتونین ارسال کنین

فوق العاده با کیفیت و قیمت مناسب

۳ماهم گارانتی داره

معصومه خانم خیلی ممنون که برامون مینویسیمن مادرم زن قانع و بسازی بود ولی اصلا اهل مدیریت و پس انداز ...

عزیزم میلی رو از بازار دانلود کنم؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
انشالله که هیچ وقت دچار بیماری نشید که بخواید براش طلا هم بفروشیدولی از نظر ارامش روانی میگم اگه راح ...

اینکه هیچ پشتوانه ای نباشه خیلی بیشتر روانم به هم میریزه .حالا از اداره درخواست وام دادم اگه بهم ندن ،میفروشم دیگه...

شوهرخواهرم کلا حسادت میکنه .مثلا هزاربار مسخره شوهرم کرده که میره کارگری.ما اهمیت نمیدیم کار خودمون رو انجام میدیم ولی دلم میخواد یه دل سیر بزنمش

لطفا اگر تجربه استفاده از میلی رو دارید بگید

من میترسم به سایت ها اعتماد کنم ولی اینکه کارمزدش ۰.۵ هست واقعا عالیه

امروز از صبح چندبار رفتم تو سایت قسمت خرید رو هم زدم باز اومدم بیرون

😅😅

سلام خانومای عزیز. خانومایی که تهران هستید میشه یه راهنمایی کنید لباس مجلسی شیک با قیمت مناسب از کجا ...

۴ راه امیر اکرم خوبخ

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانومای عزیز. خانومایی که تهران هستید میشه یه راهنمایی کنید لباس مجلسی شیک با قیمت مناسب از کجا ...

سلام عزیزم آکل مفتح شمالی لباساش قشنگن ولی خیلی گرون بعد شانرلیزه و بعد کوجه برلن 

دخترم عاشقتم
2810