2777
2789
مامان سبحان بهمون وام کالاکارت مهرایران تعلق گرفته 90میلیون تومان شرایطش چطوریه؟میشه نقدش کرد؟

فهمیدید میشه منو هم تگ کنید؟ من کلا از این چیزا سردر نمیارم یکی بهم گفت میشه وام کالا اسنوا رو گرفت و نقد کرد اما من پرسیدم گفتن نمیشه ممنون میشم هرچی شد منو هم راهنمایی کنید

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان بهمون وام کالاکارت مهرایران تعلق گرفته 90میلیون تومان شرایطش چطوریه؟میشه نقدش کرد؟

عزیزم وام کالای مهر ایران رو فقط میشه از یک سری فروشگاه خاص خرید کرد و شاید بعضی از همون فروشگاه ها پول نقد بدن ولی تا اونجا که من میدونم مبلغ زیادی ازش کم میکنن .

قربونت برم عزیزم ♥️ نگران نباش و غصه ی گذشته رو نخور گذشته ها گذشته به فکر آینده باش ماهی رو هر وقت ...

ممنون عزیزم

من پارسال با تاپیک آشنا شدم و آروم آروم شروع کردم به مدیریت درست و اقتصادی و تونستم در عرض چند ماه حدود ۴۰ گرم طلا بخرم 

می‌دونم کمه ولی برای من که همیشه پولم رو الکی خرج میکردم خیلی خوب بود 

ولی ول کردم و دوباره برگشتم به همون حالت قبلی 

الان دقیقا پنج ماهه که حتی یک ریال هم پس‌انداز نکردم 

اما از این ماه تصمیم گرفتم که دوباره شروع کنم به درست خرج کردندرست زندگی کردن

معصومه جون منم چندتا قابلمه دارم میگن درست نکنید سرطان زاست بهتره قابلمه نو بخرید نمیدونم چیکار کنم

والا منم گفتم موقع دادن به تعمیر کار ..گفت برای یه کار دیگه است که سرطانزاست برای اینی که ما میکنیم نه 

گفت ها اسمش رو یادم نیست دقیق 

سلام بچه ها دلم خیلی گرفته بعد از سه سال زندگی ،زندگیی که که قرار نبود این همه سختی توش باشه این همه ...

امیدوارم هر چه زودتر بتونید به هدفتون برسید 

اما در مورد خنده کارمندی که باهاش صحبت کردین

قطعا ایشون قصدش ناراحت کردن شما نبوده و خواسته یه حرفی زده باشه

الان چون شما تو موقعیت سختی هستین یه مقدار حساس شدین و شاید حرکت و حرفهای کاملا بی منظور دیگران  رو منظور دار برداشت کنید

توکل به خدا ایشالله همه چی به زودی زود درست میشه

من از اول تاپیک سفیدبرفی باهاتونم و دارم میخونمتون 

هنوز هم تو همون کانال گیر کردم😂

29سالمه.مجردم.از سال96 دارم کار میکنم ولی اصلا اهل پس انداز نبودم و همه روالکی خرج کردم😔

تو این چندسال فقط تونستم 36گرم طلابخرم .

حقوقم روزمزده 280ثابته و ساعت اضافه کاری هرچی کار داشته باشم ساعتی 20تومن که معمولاشبی 2تا 3ساعت کارم طول میکشه.

لطفا به منم کمک کنید.

سلام مجدد دوستان امروز بازم خرید داشتم 

سبزی کوکو سبزی خوردن و گشنیز هر سه قلم شد 70 تومن 🌷

فروشگاه هم چند قلم اساسی مث جرم گیر و روغن و شکر و ماست تخم مرغ پنیر کره سس کچاپ و فرانسوی شیر و.... حدود 900 هزارتومن🌷 

نان بربری سه عدد10 هزارتون 🌷

با همسایمون هم قرار گذاشتیم کیک تولد بپزیم براخودمون و بچه ها ی بسته ارد و خامه قنادی خریدم ک سهم هر کدوممون شد105هزارتون برا عصرونه هامون هس 

🌷

از باکس خودم ضدافتاب و خمیردندونمو خریدم.  🌷

اینا همه از باکس خرج خونه هست و من معمولا اول ماه خریدام زیاده و بعد روزای بدون خرجم زیاد میشه ❤️

امیدوارم هر چه زودتر بتونید به هدفتون برسید اما در مورد خنده کارمندی که باهاش صحبت کردینقطعا ایشون ق ...

ممنون گل حرفت درسته اما من شدید امروز بهم ریخته تر شدم دیدی یکی میگه بریدم عملا بریدم و کم اوردم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

خانومای گل

خداخیربده به عزیزی که پیج لیلی رومعرفی کرد

جومنوگرفت😁یه پاکسازی اساسی به لطف خداانجام دادم

کلی وسیله اضافه وبه دردنخور گذاشتم جلوی در

بااینکه ازدیوارمیترسیدم حدود۸۰۰تومن وسیله فروختم

یعنی تواین سال های ازدواج چندتاخونه من این وسایلوبه دوش کشیدم

کلی لباس کوچیکی بچم رو انداختم البته سالم هاشوبخشیدم

ریز ریز جاهایی که نیازبه بازسازی ونوسازی داره رودارم انجام میدم البته لیست کردم ان شاالله تیک بخورن بادعای خیرشما😍

پذیرایی روکمددیواری زدم

خییلی به دردبخورشد

کمد های اضافه روبخشیدم به کسی که لازم داشت

الان حس سبکی دارم

ازاین جهت براتون نوشتم اگرمثل من ازفروش توی دیوار خوف دارید نترسید فروش اولش سخته بعدراه میفتید ووسایلی که لازم ندارید انباشت نمیشه

دوم پولی که ازش به دست میاد میتونیدوسیله موردنیازخونه روبخرید

وسوم راهنمایی های دوتاخانم گل بوداسمشون رویادم نیست یکی معرفی اون پیج یکی فروش توی دیوار که من میترسیدم وبانکاتی که گفتن راه افتادم خداخیرشون بده

راهنمایی های همگی شماعزیزان توی هرحیطه ای خیلی ارزشمنده

❤️❤️❤️❤️❤️

خدابهترینش روبهتون ببخشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خانومای گلخداخیربده به عزیزی که پیج لیلی رومعرفی کردجومنوگرفت😁یه پاکسازی اساسی به لطف خداانجام دادم ...

بحث قابلمه شداینم بگم دوسرویس قابلمه داشتم یکیش بااینکه سرامیک بود اما همه چیزبه تهش میچسبید بزرگنرین سایزش رولازم داشتم نگه داشتم برای مهمان بقیه روفروختم کیلویی ۹۰جمعاشد۵۰۰تومن

پول دسته هاشم نمیشه اماقصدبازسازی نداشتم 

تصمیم گرفتم دوتا استیل مارک خوب فعلابهترین ظرف پخت وپزاستیل برند غیرچینی وپیرکس هست ، برای دم دستم بخرم واز اون سرویس برای مهمان استفاده کنم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من برعکس همه میگم برووو بخر حالش ببر. ۳۵٠هزار نه میلیون که.... تا الان جوونی دلت اینو میخواد و اینکه ...

خوبه آدم خیلی چیزها بخره اما من شخصا خودم کلیپس خیلی لازمم میشه رفتن بازار یه بسته ۱۲ تایی خریدم ۱۸۰ ت تقسیم بر ۳ کردم به خواهرام هم دادن نصف قیمت مغاره شد

نیم تنه فک کن جینی خریدم ۷۰ تومن در حالی که بیرون ۱۶۰ ت کمتر نیست

خوبه آدم خرج کنه اما وقتی میدونم یه چیزی با همون کیفیت دلخواهمم جایی ارزونتره از اونجا میخرم 

جوراب دونه ای ۲۲ تومن افتاد مغاره ۴۵ تومن خیلی چیزای دیگه هم هست بگم اما نمیدونم بگم یا نه 

بازم نظرتون برام محترمه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

دوستان احتیاج به راهنماییتون دارم ، من خیلی نمی تونم پس انداز کنم چون نمی دونم چرا هرماه مخارج پیش بینی نشده زیاد واسم‌پیش میآد ، این ماه خیلی اینور و اونور مجبور شدم خرج کنم ، استرس گرفتم چون امروز ۴ مرداده ولی موجودی من یه چیزی حدود یک و دویسته یعنی می تونم این مقدار رو کنترل کنم و مجبور نشم از کسی قرض بگیرم 😔😔😔

چه خوب ممنون که بیان کردیداگر۵تومن بزارم چندماه طول میکشه ده تومن بده؟وقسطش چقدرهست عزیزم

خواهش میکنم 

واقعا نمی‌دونم عزیزم باید پول بذاری میانگین رو چک کنی هر وقت به میزان مورد نظرت رسید درخواست تسهیلات بده 

هر مبلغی گرفتین تو چهار قسط باید پرداخت بشه 

2810