2777
2789
بلو زیاد جالب نیست اما ویپاد وام هم پلکانی داره یه وام‌هم داره ک ب ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه میده ،ک ۴ ...

درسته كه ميگن از وام يك مليوني شروع ميشه ؟و اينكه ميگن فقط نصف وام قابل برداشته يك چيزي تو اين مايه ها شنيدم 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

@مامان_سبحان7    

مامان جان ببخش مزاحمت شدم

وام امتیازی بانک مهر رو نتونستم حدودی حساب کنم

میخواستم ببینپ اگر۳۰تومن شش ماهه بزارم یاپنج ماهه روی مهرایران

باتوجه به اینکه قبلا روی معدل حساب بانک مهر وام گرفتم 

اولا بازهم بهم وام میده؟دوما چقدر واقساطش حدودا چقدر درمیاد؟

واردسایتش هم شدم نوشته بودمحاسبه نمیکنه فعلا

بازهم ببخش وقتتون رومیگیرم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامان_سبحان7 مامان جان ببخش مزاحمت شدموام امتیازی بانک مهر رو نتونستم حدودی حساب کنممیخواستم ببینپ ...

خواهش میکنم عزیزم .

۳۰ میلیون ۶ ماه بمونه میتونید ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید که قسطش هم حدودا ماهی یک میلیون و نهصد میشه . 

و اینکه میشه همزمان چند وام داشت ولی من فکر میکردم وام امتیازی رو میشه چند تا گرفت ولی مستانه جان گفتن مثل اینکه وام فوری رو هم میشه . 

درسته كه ميگن از وام يك مليوني شروع ميشه ؟و اينكه ميگن فقط نصف وام قابل برداشته يك چيزي تو اين مايه ...

یه متن زیاد براتون نوشتم ،نمیدونم کجا رفت😅

اره از یه تومنی شروع میشه 

فقط هم میشه کارت کشید 

ک دوستان اینجا گفتن میشه از طریق آپ یا کیف پول دیج ی ،نقدش کرد

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
خواهش میکنم عزیزم .۳۰ میلیون ۶ ماه بمونه میتونید ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید که قسطش ه ...

خداخیرت بده عزیزم

وام فوری روبه من اجازه نمیده بگیرم

چک برگشتی واینهاهم نداشتم .

بنظرت این ۳۰ تومن روطرح مهدبانی بانک ملی بزارم یاهمین مهرایران؟

کدومش بهتره

ازنظرضامن هم مشکل دارم راستش حقوق بگیربانک ملی فقط خودمم

خواهرم چک داره میتونه وجوازکسب

فقط همینا

الهی ربی ومن لی غیرک💖
یه متن زیاد براتون نوشتم ،نمیدونم کجا رفت😅اره از یه تومنی شروع میشه فقط هم میشه کارت کشید ک دوستان ...

خب ما كارتخوان داريم ميشه تو كارتخوان خودمون بكشم بياد تو حساب؟؟؟😍

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

سلام بچه ها دلم خیلی گرفته بعد از سه سال زندگی ،زندگیی که که قرار نبود این همه سختی توش باشه این همه نداری

بزارید بگم چی شد که اینجوری از یه سحر پر از انرژی یهو تبدیل شدم به یه ادم افسرده، امروز برای گرفتن وام کار افرینی رفتم یه ارگان که وقتی با مسئولش که خانم بود داشتم درددل میکردم که میترسم کارم نگیره و برای کارم پول زیادی نیاز دارم حداقل  800 میلیون، یهو خندید گفت که هشتصد تومن که پول کمی هست با اینکه بهش گفتم نیاز دارم برای وامم تنفس درنظر گرفته بشه تا بتونم جا بیفتم و به درامد برسم چون هیچ پشتوانه ای ندارم اون شاید خواست با اون خنده و حرفش منو دلداری بده که هشتصدتومن پول زیادی نیست اما برای من سحر ترسناک بود الان حس میکنم چقدر از زندگی عقب افتادم و دنیام کوچیک شده عصبیم که چرا اون لحظه سکوت کردم

بخدا از وقتی برگشتم خونه حس میکنم قلبم داره خون با دمای بالای40 درجه پمپاژ میکنه

کاش یه سرمایه گذار پیدا میکردم که بیادبهم کمک کنه همه منو میترسونن و یاداوری میکنن که ممکنه دوباره طرحت دزدیده بشه اما هیچ کدوم حتی هزارتومن به من و همسرم کمک نمیکنن تا حداقل بتونیم یه جا رو اجاره کنیم و کارم رو راه بندازیم

میدونن همسرم به خاطر مشکلی که براش پیش اومده تو این سه سال تحت درمان هست و چرخوندن زندگی اونم فقط با یه حقوق ناچیز که دارم چقدر سخته همشون خداروشکر همشون خونه و ماشین دارن ولی میدونن قیمت کرایه خونه وپول پیشش چقدر بالا رفته میدونن چقدر سخته ادم با تن خسته بعد کار بخواد بره چندتامسافر اسنپ جابجا کنه میدونن هر دختری ارزوی پوشیدن لباس عروس داره اما من از اون روزی که این اتفاق برای همسرم افتاده خودم همه سختی ها رو به جون خریدم

جالبیش این هست که وقتی همسرم تصادف کرد و کمرش اسیب دید میشد تحت نظر انجمن معلولین نخاعی بره تا درمانش سریع تر و ارزون تر انجام بشه اما خانواده اش گفتند نه برای ما زشته الان من موندم و همه سختیا من موندم و دلشکستگی ها من موندم و زخم زبون ها 
خدا برای هیچ کس این مشکلات رو نیاره

شاید اگه امروز اون خانم اون لحظه نمیخندید الان من اینجوری بهم نمیریختم

کاش یاد بگیریم برای هم درد نباشیم
عذر میخوام که اینجا از این حرفا زدم میدونم اینجا جای این حرفا نیست اما با شعورترین ادمایی که توی سایت میشناسم اینجا هستن برای همین اومدم اینجا حرفامو زدم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
خداخیرت بده عزیزموام فوری روبه من اجازه نمیده بگیرمچک برگشتی واینهاهم نداشتم .بنظرت این ۳۰ تومن روطر ...

عزیزم طرح مهربانی امتیازدهی اش از مهر ایران بهتر هست و برای ضامن هم حتما نباید حقوق بگیر بانک ملی باشه فقط بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش خوب باشه مشکلی نداره . 

امیدوارم زود زود نتیجه ی تلاشتو ببینی❤🥰منم دکتر میرم واسه بچه، الان هم پول گذاشتم ویپاد ان شاالله ش ...

انشالله هم از نظر دلی هم مالی جفتمون به خواسته هامون برسیم پیشاپیش تبریک میگم 

معصومه جون نظرت در مورد خرید خونه نقلی با فروش طلا و ماشین تو باغ معروف چیه بنظرت اشتباهه چون تا بیا ...

اکه میتونین با فروش طلا و ماشین یه واحد نقلی بردارین از سهند یا اندیشه ...بهتر می‌تونه براتون باشه 

البته اکه توان پرداخت اقساط داشته باشین 

اکه نه .....من باشم آره میگیرم از باغ معروف 

...اینطوری همسرم مجبور میشه با جون و دل تلاش کنه ماشین فروخته شده و طلای فروخته شده رو خیلی زود به دست بیاره  و اینطوری میشه پیشرفت در زندگی ....

و کم کم هدف می‌ذارین ...باز جمع میکنین ...از باغ معروف میفروشین میایین طرف رواسان ..اندیشه ...

بعد باز دوباره تلاش میکنین از اونور میایین داخل شهر و این چرخه ادامه دارد ....

عزیزم طرح مهربانی امتیازدهی اش از مهر ایران بهتر هست و برای ضامن هم حتما نباید حقوق بگیر بانک ملی با ...

مامان سبحان بهمون وام کالاکارت مهرایران تعلق گرفته 90میلیون تومان شرایطش چطوریه؟میشه نقدش کرد؟

عزیزم طرح مهربانی امتیازدهی اش از مهر ایران بهتر هست و برای ضامن هم حتما نباید حقوق بگیر بانک ملی با ...

همون کسی روندارم اونجاحساب بارتبه اعتباری داشته باشه

فکرمیکردم  که به این مشکل برخوردم

بازهم خیلی ممنونم ازراهنمایی های ارزشمندت عزیزدلم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خب ما كارتخوان داريم ميشه تو كارتخوان خودمون بكشم بياد تو حساب؟؟؟😍

عالی شد ک 😉

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810