2777
2789

سلام دخترا 

ما قراره بریم سفر از صبح بیدار شدم خونه رو تمیز و مرتب کردم 

تو یخچال خیار گوجه کاهو سبزی انگور آلبالو وشلیل داشتیم همه رو شستم خشک کردم تو ظرف دربسته گذاشتم برای تو راه 

گوجه زیاد بود قاچ کردم گذاشتم فریز تا کنار مرغ بعدا بذارم تو سرخکن 

کتف وسینه مرغ رو مزه دار کردم با گوجه وفلفل قلمی گذاشتم سرخکن برای شام تو راه ـآب گذاشتم یخ بزنه آب جوش و نسکافه هم برمی‌دارم فقط باید نون بخریم میریم پیش خانواده هامون اونجا خرید میکنیم براشون این از سفر 

از زیپاد دخترم 1/5وام گرفتم دیشب کد بورسیشو شارژ کردم برگشت زدم تا نقد بشه  امروز از طلاسی طلا خریدم 1/5گرم الان موجودی دارم قصد دارم تا موقعی که لازم نباشه بهش دست نزنم 

2تومن هم نقدی دارم که برای هزینه روزانه کنار گذاشتم البته جای جدید از سوپری دوره خونمون تر بار هم همینطور همه خریدا با شوهرمه اما خب تا 6ماه آینده زیاد پول دستم نمیرسه خدا بخواد بعد 6ماه 5/5از قسطامون کم میشه اون موقع جمع میکنم برای خودم دوباره طلا میخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جونمن کلاس خیاطیمون رو مرتب میرم، قبلا ترس از شروع انجام هر کاری داشتم اما از وقتی که کل ...

سلام گلم کار خیلی خوبی کردین خیاطی رو شروع کردین منم خیاطم سعی کنید در کنار اینکه میرید کلاس جایی اگر پیدا کردین تو مزون و خیاطی بدون حقوق مشغول بشین حتی شده برای چندماه خیلی ذهنتون باز میشه و راحتتر میشه من سال ۹۷ دوره دیدم ولی اینقدر مشکل داشتم تو اجرا کردنش که خیاطی رو بدسیدم کذاشتم کنار در حد تیشرت بدون الگو و شلوار راحتی بدون الگو و تعمیرات و اینا سال ۱۴۰۱ رفتم یه جا وردست شدم چند روز بعد اعتماد بنفس گرفتم برم چرخکار بشم الهی قربون خدامون بشم که حواسش همیشه به بنده اش هست همون موقع یه آگهی دیدم یه خیابون پایینتر یه جا چرخکار میخواست و رفتم و با یه فرشته آشنا شدم😍❤️عزیزدلم اینقدر قلبش پاک بود و دلش بزرگ بود مثل یه مادر واقعی مثل یه فرشته الهی کار چرخکاری رو بهم یاد داد روش خودشو بهم یاد داد انشالله که دست به خاک بزنه براش طلا بشه.الان دوساله که حرفه ای خیاطی میکنم و اینم یه خیاط دیگه که مشتریش بودم راهنماییم کرد بهم گفت دخترم منم آموزشگاه رفتم چیزی یاد نگرفتم رفتم یه جا وردستی اونجا یاد گرفتم توهم میخوای موفق بشی برو یه جا مشغول شو انشالله که تنش سالم باشه دلخوش باشه که بهترین راهنما بود برای من❤️

عزیزم تو اینستاگرام پارچه سرای ساجدی هست،هایپر پارچه هست اینارو میتونی دنبال کنی اینقدر قیمتاشون خوب بود که من تند تند میخریدم همش پستچی برام بسته میاورد الان همشون مونده دیگه دلمم ازشون نمیخواد🤕کاش با شما همشهری بودین ازمن میخریدین

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام گلم کار خیلی خوبی کردین خیاطی رو شروع کردین منم خیاطم سعی کنید در کنار اینکه میرید کلاس جایی اگ ...

سلام عزیزم 

میشه آیدی پارچه فروشیا رو بگین 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام گلم کار خیلی خوبی کردین خیاطی رو شروع کردین منم خیاطم سعی کنید در کنار اینکه میرید کلاس جایی اگ ...

سلام خوبید،ممنون از مطالب مفیدتون

پارچه فروشی ساجدی ایدی روبیکا داره؟

مطمئنه؟؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
نه عزیزم اینطوری هم نیست که شما فکر میکنید من تو حیاط خونمون یک یخچال معمولی دو در داریم که مخصوص خ ...

بهترین کار و میکنی .من تو این زمینه برعکس شما عمل کردم والان خیلی دارم اذیت میشم.حالا خونه خودمون نه ولی جایی میرم رسما آبروی منو می‌برند. چون تو خونه همش در حال خوردن و بریز و بپاش هستند و همش بخاطر اینکه منو همسرم برعکس همیم تو این قضیه.

این  روش خودش ی مدیریت و درست مصرف کردنه

خانما یه چبزی میگم درسته نکته اقتصادی نداره ولی نکته مهمیه

خانما تو روخدا اگه خودتون پدر مادرین بین بچه هاتون فرق نذارین بخدا دل بچتونو آتیش می زنین دنیا و آخرت خودتونو می سوزونین نکنین بخدا گناهه 

اگه می بینین پدر مادرتون فرق می ذارن به نفع شما، تو رو خدا جلوشون وایسین بگین این خیر و خوبی رو نمی خواهین، اه و حسرت خواهر برادرتون دامن گیر زندگی شماهم میشه خوشحال نباشین پدر مادرتون بیشتر دوستتون داره 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

سلام عزیزان 

شوهرم یک سال بیکار بود و تو این مدت ، پس اندازو منابعی  که داشتیم کلا تموم شد و به لطف خدا ، درست همون موقع کار شوهرم درست شد و مشغول شدن ؛  بطور کل تو این مدت بیکاری که یهو دلار ۲ برابر شده بود و بشددددت گرونی بود ، ما خیلی عقب افتادیم ..... 

یه ماشین مدل پایین داشتیم که دوست داشتم تعویض بشه ولی با کدوم پول ؟؟؟؟  هیچ پولی نبود در واقع و حتی خرجمونو این مدت بزور میرسوندم .... 

ولی همون نقطه ی طلایی مغزم که همیشه به موقع فعال میشه   بازم فعال شده بود و دست بردار نبود ....؛ تاکید روی پیشرفت، تلاش ، پاشو که همه چی داره درست میشه ، نکنه که موقعیتو از دست بدی ....

راستش بعد از گذروندن اون روزای سخت ، روم نمیشد برا تعویض ماشین چیزی به شوهرم بگم ، بالاخره سر حرفو باز کردم و بهش گفتم میدونی شرکت یه وام خوبی میده ولی امتیازت ۴۱ و الان دارن به امتیازای ۱۲۰ وامو میدن ....؛ گفت فلانی تو رو خدا یهو به سرت نزنه چیزی هااااااااا   بابا ما هنوز که هنوز حقوق هم نگرفتیم ، تا یکی دو سال دیگه هم این وتمو به خودمون نمیدن .... ؛ خلاصه یه کلام بگم مغزش سوت کشید طفلی !!! ولی ذهن من ول کن نبود ، پیش خودم گفتم ، از خدا بخواه دعا کن ، تلاش کن ، شاااید خدا صدای تو رو بشنوه و اصلا سبب خیر بشی نه تنها فرا خودت بلکه برا هزاران نفر..... ؛ خلاصه اومدم ذکر استغفرالله الذی لا .... شروع کردم و در طول روز هر وقت یادم میومد میخوندم .... یهو دیدم امتیاز وامو ۲۰ تا کشیدن پایین ، در کمال ناباوری ، در حالیکه بقبه شرکتا هن‌ز که هنوزه رو همون امتیاز بالا هستن .... ؛ همین طور امتیاز اومد پایین ، تا جاییکه یه روز صبح کله سحر گوشیم زنگ خورد و شوهرم بهم گفت ، تازه حدارک و ضامنو برا وام آماده کردم برم تحویل بدم ، مغزم هنگ بود ... چون شرایط پیدا کردن ضامن خیلی سخت و خیلی ها بعد چند ماه هنوز نتونستن پیدا کنن ولی برا ما پیدا شد در عرض ۱ ساعت !!!!!  قدرت جذبو دست کم نگیرید عزیزان ، از خدا بخواید و تلاش کنید ،حتما به خواسته تون میرسید .... 

حالا لرگردیم به چند ماه پیش : بازم تو ذهنم دوست داشتم ماشین صفر بخریم ولی برا ما تقریباااا مخال بنظر میرسید ولی من انگار پول تو حسابم باشه،ماشینای مختلفو بررسی میکردم و برا خودم تحلیل میکردم و شوهرمم چپ چپ نگام میکرد   

اتفاق بعدی ، مستاجر خونمون بود که گفت میخوام دربیام و یه مستاجر جدید برامون پیدا شد که ۵۰ تومن پول پیش بیشتر داد ، اینم از این پول که البته یه مقدار قرض داشتیم و سریع قرضمونو پس دادم  و مابقی رو طلا ۳/۵ درصد پیدا کردم خریدم ....

حقوقمون بعد از چندین ماه ،بالاخره داره درست میشه و اینجا هم ۳۰ تومن دستمو گرفت و یه مقدار هم امتیاز رسالت داشتیم که سرجمع شدن ۵۰ تومن ....

اما بگم از پولی که دیگه هیچ امیدی به پس گرفتنش نداشتیم و قیدشو زده بودم ولی میخواد جور بشه و بهمون پس بدن   

از ناامیدیزدو ماه پیش تا الان ....‌ ؛ کاقثفیه فقططططط خدا بخواد ، اون موقع هست که هر ناممکنی ممکن میشه ؛  الان حتی طلا ها و ماشینمون هم دیگه نمیخواد بفروشیم و با همون پولای نقدی که میخواد بیاد به حساب میتونیم ماشین بخریم ....

حالا باز تو ذهنم یه تصمیماتی دارم که کم و بیش هم گفتم به شوهر جان ولی نه به اندازه ای که تو ذهن من وول میخورن   ، دوست دارم از اینجا بریم یه شهر دیگه ، اونجا هزینه ها پایین تر و از همه لحاظ برا ما خوبه ؛ یه خونه ۳ خوابه فک‌کنم ۲/۵ تا ۳/۵ پولشه  ؛ یه ارثیه داریم که حرفش هست برا تقسیم که نهایتا بشه ۱ میلیارد نهایتااااا ؛ ۱/۵ تا ۲/۵ پول کم داریم .....

الان با خودم میگم ، ماشینو که خریدیم ، این قراضه رو میفروشیم طلا میخرم .... ؛ در عرض یکی دو سال دیگه با پس انداز و وام پولشو جور میکنم ....

بلند پروازی خوبه ؛ شوهرم خیلی پایه س ، خیلی همراهه و به حرفمه ولیییییی اگه حرف دو روز جلوتر بگی ، اذیت میشه ولی خب میشناسه طرفشو دیگه، میدومه من کوتاه بیا نیستم ...

یه پلن هایی هم برا آینده دارم که اوتا رو هم بهش گفتم ، طفلکی نگاش میکنم تو کما   تو خونه یه نفر باید مدیریت اقتصادی دست بگیره ، خیلی لازمه این کار ، شوهرم اصلا حوصله این کارا رو نداره و اگه میلیارد ازش پول ببرم ، نمیفهنه ولی به جرات میگم در عرض این ۱۰ سال ، حتی یه هزاری هم نبود که بی خبر از اون خرج کرده باشم و اونم متقابلا همینطور .... ؛ تلاش کن تا طلاش کنی

سلااام

منم یه گزارش بدم و برم

در ماه تیر ۲۹ گرم طلا شکسته خریدم ( وقتی جمع زدم خودمم باورم نمیشد )

من از میلی طلا میخرم کارمزدش نیم درصد هست ۶ گرم هم اونجا خریدم ده گرم بشه احتمال زیاد برم فیزیکی دو تا شمش ۵ گرمی بگیرم کارمزدش ۳ درصد هست

تو کارگزاری مفیدم نگاه کردم ۳۲ میلیون سود از صندوق های بورسی و .‌‌‌.. داشتم

اینو خواستم بگم که این ایده که هروقت پول داشتی برو زلا بخر همیشه درس نیس یه وقتایی با پولت باید بازی کنی

صندوق های بورسی بخری تو کارگزاری قدرت خرید بزاری تو حساب هات بزاری امتیاز وام جمع شه

من اگه این ایده که هروقت پول داشتی طلا بخر رو اجرا میکردم کلی ضرر میکردم

اول سال طلا ۳۸۰۰ بود من یه گرم هم تو این قیمت نخریدم

با پولم بازی کردم امتیاز وام یه حدودی جمع کردم و بیشترش هم که تو صندوق های بورسب گذاشتم

طلا رو دارم خورد خورد میخرم وقتی قیمت پایین تر شد شروع کردم به خرید ، ۳۲ م هم سود پولم شد 

یعنی هم سود پول گرفتم هم طلای ارزونتر خریدم

و در آخر این که از کجا پول میارم طلا میخرم؟

خودم شاغلم و کل پولم پس انداز میشه، یه مقدار کم از نقدی هایی که از همسرم گرفتم، یه مقدار کم هم از باقی مانده خرجی که از همسرم میگیرم

2810