2777
2789

سلام خانم‌های عزیز روزتون بخیر،،🌹 چند روزه میام پیام‌ها رو می‌خونم و رد می‌شم و هر سری که می‌خوام پیام بدم دست و دلم نمیره
این چند روزه خیلی اعصابم خورد بوده و همش تو فکر بودم ، فکرش کردم گفتم من به عنوان یه زن ۴۶ ساله هیچ کاری نتونستم برای زندگیم بکنم منظورم خرید خونه یا زمین هست😔 ما الان مستاجر هستیم تمام مدت زندگی رو داشتیم اجاره می‌دادیم،، با حقوق خیلی کمی که شوهرم داشته زندگی رو گذروندیم،بیست ساله ازدواج کردیم دوتا دختر ۱۹ و ۱۵ ساله داریم ❤️❤️
الان وضعیت خرج کردنمون خیلی فرق کرده 
به خودم میگم اگه سالهای قبل این مدیریت رو داشتم مطمئنا خیلی پیشرفت کرده بودیم 
یه جاهایی مقصر من بودم،به قول معصومه جان مرد کارگر زن بنا 😭😭😭
حس میکنم دیگه نتونیم اونجوری که باید پیشرفت داشته باشیم.
به عبارتی دیر ازخواب بیدار شدم🥹

نه عزیزم اینطوری هم نیست که شما فکر میکنید من تو حیاط خونمون یک یخچال معمولی دو در داریم که مخصوص خ ...

عزیز دلم خیلی ممنونم که برامون نوشتی ❤️

من خودم هم به تربیت بچه هام خیلی حساس هستم 😉

منم ماهانه برای بچه هام بودجه خوراکی گذاشتم ...هر ماه براشون تنقلات میگیرم 👌وقتی خوراکی رو گرفتم براشون 

شب وقتی خوابیدن اکثرا یا آخر وقت 

یا صبح قبل بیدار شدنشون ...بیدار میشم 😊 

تو پلاستیک های کوچلو که قدیم ما بهش می‌گفتیم پلاستیک های ( سی دی )

تو اونا از هر کدوم خوراکی یه دونه ...میذارم 👌

مثلا سنجد ..دو سه تا ...کشمش ....پنج شش تا ...خرما یه دونه ...مویز...بیسکویت دوتا ...شکلات یه دونه ...بادام هندی دوتا ...اینطوری تا نصف پر میکنم 👌

و هر روز یه دونه از اون بسته ها میدم بهشون که بخورند 😉

اکه به خوردن باشه که بذارم جلوشون دو سوت تمام میکنن 😉😀

خودتون هم میدونین که آجیل یا هر چیز دیگه فقط یه مقدار جذب بدن میشه ...مابقی دفع میشه 👌

پس چه بهتر که زیاده روی هم نشه 👌

خودم هم با همون بودجه ...هر چی دلت بخوای براشون میگیرم 

از سنجد و ترشک و آجیل و مویز وکشمش و توت خشک و لواشک و چیبس ..آجیل و انجیر خشک و ....

میگیرم که چشمشون نمونه 👌

با اینکه میدونم پفک و چیبس چقدر مضر ولی هر ماه دوتا دارن تو لیست که فک نکنن حالا چیه و چشمشون بمونه 👌

خونه ی ما هم نظم و قانون داره 👌من تخمه بگیرم 

بخوام تخمه بهشون بدم ...با پیاله های مخصوص بهشون یه پیاله میدم و میمونه برای روزای دیگه 👌

بعضیا رو دیدم که همینطوری پلاستیک رو میارن می‌ذارن وسط 

بشکن ...بشکن تا تمام بشه 😊

بعد یه ربع هم پیاده روی ندارن در روز ...انتظار دارن چکاب که میده 

چربی نداشته باشه 👌

کم خوری به معنی این نیست که من خساست به خرج میدم 👌 یا به بچه ام سخت میگیرم 

کم خوری یعنی سالم خوری 👌

وعلا برای کی کار میکنیم ؟؟؟

برای چی تلاش میکنیم ؟

برای آرامش و آسایش فرزندانمون ❤️

میوه هم گرفتنی ...به دو قسمت تقسیم میکنم 👌

نصفش رو کلا بر میدارم میذارم قابلمه ی روحی 👌

از دست بر میدارم که حیف و میل نشه ...چون اکثرا مال یه هفته رو یه جا خرید میکنم👌

بعد میام تا سه شنبه با قسمت اول میگزرونم 😉

بعد سه شنبه تا جمعه با قسمت دوم 😉

یخچال رو هم دو قسمت کردم طبقه ی بالا مخصوص دختر بزرگ 

طبقه ی پایین مخصوص دختر کوچیک ❤️

که دعوا نشه بینشون ...میوه رو که گرفتیم سهم هاشون رو جدا میذارم 

شاید من دلم نخواد بعد از ظهر میوه بخورم ...ولی دختر کوچیک بخواد 😉

اونوقت از سهم خودش  بر میداره 👌

دختر بزرگ شاید دلش بخواد اصلا یه روز نخوره 😉اینطوری حق هیچ کدومشون ضایع نمیشه 👌کوچیک بخوره ...بزرگ نخوره

منم که منتظرم تا با عشق جانم بخوریم 😁😉😀

اینم بگم احیانا از سوپری بخوام یه وسیله ای بگیرم کوچیک بگه مامان منم باهات میام  ❤️اونجا بگه واسه من تنقلات میگیری مامان ؟ خودشون میدونن که فقط یکی حق انتخاب دارند 

اینم قانون زندگی من 👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، عصرتون بخیر🩷

یادتونه گفتم یه تومن گذاشتم برای خرید آرایشی خودم، خدا رو شکر خریدهام تا حدودی انجام شد، من مارکهای ایرانی همیشه میخرم و سالهاست استفاده میکنم و ازشون راضی هستم به همین خاطر دیگه کم پیش میاد برم سراغ مارکهای ناشناخته، البته خیلی به ندرت هم گاهی برند جدید امتحان میکنم، مثل آبرسان که همیشه کامان بنفش میزدم تقریبا خوب بود یه بار زردشو امتحان کردم که راضی نبودم ولی دفعه قبل که رفته بودیم فروشگاه چشمم به یه آبرسان و مرطوب کننده جدید خورد و خریدمش، الان دو ماه میشه دارم ازش استفاده میکنم و خیلی بیشتر از کامان ازش راضیم، به همین خاطر از این به بعد از همین میخرم‌.

و اما خریدهای دیروز من: 

ضد آفتاب رنگی پریم ۲۴۵ تومن

کرم روشن کننده سی گل ۱۲۵ تومن

بالم لب هیدرودرم ۷۰ تومن

رژ لب و  مداد ابرو ۱۰۰ تومن

رنگ مو و اکسیدان ۱۱۰ تومن

ماسک مو هم برند مای میزنم که دو سه داروخانه رفتم نداشتن، اونم تهیه کنم تقریبا لیستم کامل میشه و تقریبا تا ۶ ماه تکمیلم و خرید این مدلی ندارم.

یه مقوای خاص برای کارم لازم داشتم که قیمتش حدود ۲۵۰ تومن میشد که خیلی اتفاقی از جایی بهم هدیه داده شد🤩

@reyhanehbanooo   عزیزم خواسته بودی نظر بدیم،

به نظر من تعمیرات خونه رو انجام بده چون هم در تغییر روحیتون خیلی تاثیر داره، و هم اینکه زمان که میگذره مصالح هم گرونتر و هم گاها بی کیفیت تر میشن، الانم که تابستونه روزها گرم و طولانیه، میتونی راحت در و پنجره رو اگه نیاز شد باز بذاری که بو و گرد و غبار تعمیرات از خونه خارج بشه.

اهااا پس کار خوبی کردی عزیزمایشالا سرفرصت مسافرت درست و حسابی میریچرا شاغل نیستی عزیزم؟اگه میخوای در ...

ایشالا❤ درگیر کارای مهاجرتم هستم ترجمه مدارک و ازمون زبان و سفارت و ....

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام یاسی جون بدون سپرده میشه وام فوری گرفت در حد ۲۰ تا ۳۰ میلیون ؟

افاق جان من فقط مهر و ویپاد و بلو رو از همین تاپیک یادگرفتم که میدونم همشون سپرده میخوان

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم امیدوارم تو کارات موفق باشی با کلی طلا که به دل خوش استفاده کنی،فقط در یک مورد وظیفه دونس ...

ضررو نمیدونم ولی طبق درسایی که من خوندم پروتئین تو معده تجزیه میشه ولی خیلی پودر و قرص کلاژن و وی و اینا استفاده میکنن راضین

اشکال نداره عزیزم ❤️ تا باشه از این پیشرفت ها باشه آدم فوقش یه سال سختی بکشه لباس رو هم ببین میتونی ...

اره واقعا خداروشكر سال خوبي بود خدا دستمون گرفت تو اين مسير كه كم نيارم و دوتا از هدفام تيك خورد❤️اين ماه كه تا سيزدهم كه مطمينم نميرسم جايي ثبتنامشون كنم.. همه ي دوستانشون حداقل دوتا كلاس دارن ميرن،،تنها كاري ك تونستم انجام بدم مسحد محله هر دوشنبه بچه ها رو نفري ٥٠تومن ميبره استخر با اياب ذهابشون كه خيلي بهشون خوش ميگذره ،،ممنونم بابت وقتي ك ميذاري عزيز دلم❤️❤️ معصومه جون كي وقت داري تا خروجي و ورودي ها رو بنويسم برات تا بتوني راهنماييم كني ؟چون تو اين چند ماه كلا هزينه هامون تغيير كرده

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
تو شهر قزوین یه امام زاده هست که حیاط و محوطه خیلی بزرگی داره و چندتا قبر قدیمی شهدا تو حیاطشدورشم ک ...

بله عزیزم ، اسم اون امام زاده امام زاده حسین هست ، ما همیشه میریم اونجا و من خودم خیلی از اونجا حاجت گرفتم .

و اینکه بچه هام عاشق این هستن که غذا درست کنیم و بریم اونجا بخوریم . 

اون سمت خیابانش هم میریم برای زیارت اهل قبور و بستگان و همینطور پدر خودم . 

سلام خانوما.من ۲۶ تومن پول دارم ۱۳ هم قرعه. قرار شده همسرم هم ۱۱ بده که سرجمع بشه ۵۰ که طلا بخرم.تا برج هشت خدا بخواد میخوایم ماشین بخریم حالا سوالم اینه به نظر شما طلا بخرم یا بذارم رو پول ماشین چون مطمئنم اون موقع برای ماشین کم می یاریم

سلام خانومای گل لذت میبرم واقعا ازین همه مدیریت هاتون،خانومای عزیز من تازه عروسم وشوهرم ب شدت ولخرجه ...

تازه عروس عزیز خوش اومدی 

عزیزم حتما سعی کن 15 صفحه اول تایپیک مدیریت مخارج همین استارتر رو بخونی 

بعد گزیده مطالب معصومه جونهمه چیز داخلش هس تایپیک های همین استارتر هم هس 

بعد کم کم با تایپیک همراه شو همه چیز دستت میاد

2810