2777
2789
سلام علیکم به همه بانوان زیبا روی طلا دوست روزگار خوش و به‌کامتون باشه‌عااااااقااا من اصلا یادم نیست ...

شما یه مدت کم پیدایی و معترض جو تاپیک بودی

الان خدارو شکر روال خوبی داره تاپیک و همه حسابی فعالن

بازم بیا گزارش بده که دوپینگ انگیزه و اراده کنیم

منم حسابی باید مدیریت کنم کلی هدف دارم که باید بهش برسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم تا اونجا تونستم بخونم بیمه بودم رفته بودم بیمه ی همسرم رو پرداخت کنم 🤭نوبت ام رسید زود برات نوشتم 

الان هم تو اومدم دنبال دخترم کلاس ش تموم بشه می رسیم خونه با دقت میخونمتون ❤️ 

پس به سلامتی اونم دادین تمام شد ....دیگه چه بهتر که خودت هم ...ب انی قرعه شدی 

اکه بتونی تو دستت نگه داری و هر سال یکی دوتا قرعه بذاری هم قرض الحسنه است هم چند پله تو رو هل میده به روبه جلو 

الان اون آینه رو تو ..تا میخواستی پول جمع کنی بری بگیری 

حتما دو سه ملیونی هم گرونتر میشد 

همین صاحب قرعه ی ما 

باور کنین وقتی اومد اون محله ...مغازه ی لباس فروشی داشت 

اجاره می‌داد ...یه بار من رفتم مغازه اش گفتم این بنده خدا آخه برای چی اجاره میده 

الان بیا و ببین ماشاالله چه کارها که نکرده برای پیشرفت زندگیشون

@کشمشی    

😍😍😍😍😍خیلی مبارک عزیزم به سلامتی و دلخوشی انشالله باریکلا بهت اشکال نداره عزیزم ❤️ شوخی بردار نی ...

فقط يك چيزي... از درامد ي پول خيلييي كم ميمونه براي ما.. ديگه هيچ بودجه بندي نميتونم انجام بدم🥺🥺🥺🥺هنوز بچه ها رو هيچ كلاس تابستوني ننوشتم . خودم هم براي خودم لبلس و... نتونستم بخرم. هرچند همسرم ميگه كارتها دست خودته اگه ميدوني ميرسه هرچي ميخاي بخر ولي هي ميگم نكنه كم بيارم بخاطر اقساط. (يكي از واما كه قسطش ٦مليونه برج 10تموم ميشه) 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
نه عزیزم تا اونجا تونستم بخونم بیمه بودم رفته بودم بیمه ی همسرم رو پرداخت کنم 🤭نوبت ام رسید زود برا ...

عزيزم سرتون رو درد اوردم شرمنده❤️🥺 چندماه نبودم يهو اومدم با كلي حرف و نيازمند راهنمايي🙈

سلام عشقم خوبي معصومه جونم❤️❤️منو يادت هست عزيزم؟ چندماه پيش اينجا فعال بودممم. ميخواستم پول جمع كنم ...

سلام دخترررر خوبی کجایی تو بابا 

چرا کاربرای خوب و فعال تاپیک یهو غیبشون میزنه؟؟

ماشینتون مبارک 

سلام دخترررر خوبی کجایی تو بابا چرا کاربرای خوب و فعال تاپیک یهو غیبشون میزنه؟؟ماشینتون مبارک

مرسييي قربونت برممم❤️❤️❤️😍😍 كاش ميشد وقتي نيستم يكي دستمو ميگرفت برم ميگردوند تو تاپيك 😂😂 وااااي نميدونم كامنتامو خوندي يا نه. ولي خودمو تو يك چالشي انداختم كه اصلا فكككرررشم نميكردم بربيام. مني ك اخر ماه تو كارتم پشه پر نميزد بيا و ببين هرروز ماشين حساب ب دستم ك همه حسابا درست دربياد😂😂😂🤣🤣🤣 خداروشكر تمام اقساطو سر تاريخ دارم ميدم. @masumehjoon     بخدا راهنمايياي شما و همه دختراي تاپيك باعث شد براي خريد مصمم بشم. از همتون بي نهايت ممنونم😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺🥺❤️❤️❤️

نمیدونم به من حس بدی میده حس میکنم بچه چشم گشنه بار میاد و خوراکی براش مهم میشه بنظرم باید ازادی بیش ...

نه عزیزم اینطوری هم نیست که شما فکر میکنید من تو حیاط خونمون یک یخچال معمولی دو در داریم  که مخصوص خوراکی هستن از لواشک گرفته تا قیسی بادام زمینی و اجیل چون خودمون باغ داریم میوه خشک وبادام زمینی داریم دخترم به مواد غذایی حساسیت داره واگر بیش از حد از هرچیزی بخوره دلدرد وبیرون روی میگیره ازمیوه گرفته تا آجیل خودم براشون کیک درست میکنم میزارم اون یخچال شربت البالو از البالوهای باع د ست کردم کمپوت آالالو وگیلاس مربای گل محمدی شیره توت سفید و.......خیلی چیزای مقوی دیگه پسرم برعکس یبوست داره همیشه خب خانمی من باید طوری برنامه بریزم که سیستم گوارش اینا بهم نریزه لطفا پیش داوری نکنید هرپنج شنبه به اندازه یک هفته برای هرکدوم خوراکی میگیرم اما اجازه ندارند همه رو تو یک روز بخورند هم قناعت روباید یاد بگیرند هم حق انتخاب دارند که چی بخورند طبیعی بخورند یا خوراکی مغازه 

سلام مقصد خرید زمین داریم سندش معمولیه وتو سند قید میشه که ازسوی منابع طبیعی هرمشکلی پیش بیاد به عهد ...

سلام بهتره با وکیل مشورت کنید

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسييي قربونت برممم❤️❤️❤️😍😍 كاش ميشد وقتي نيستم يكي دستمو ميگرفت برم ميگردوند تو تاپيك 😂😂 وااااي ...

همه گزارشاتو خوندم و کیفم کردم 

خیلی خوب هم شمارو یادمه چقد پر جنب و جوش و پر از انگیزه و هدف

خیلیم خوشحال شدم اینه ی مغازه رو زدید

بازم بیا بگو از مدیریتت

منم حسابی شپشا تو جیبم لونه کرده🤣🤣

همه حقوق و بیشترشو باید بدم قسط ولی ناراضی نیستم 

تا چند ماه دیگه که قسطا سبک بشه یه نفسی میکشم و دوباره یه سری قسط جدید راه میندازم

زندگی همچنان ادامه داره و بدون تلاش نمیشه به چیزی رسید

بله میشه من الان همزمان ۳تا وام فعال بانک مهر دارم

ببخشید میشه لطفا منو راهنمایی کنین من از آبان پارسال مهر حساب باز کردم در حد چندملیونی گردش حساب داشتم الان نزدیک ی ماهه که 100دارم توش به نظرتون بهم وام فوری حداقل 40 یا 50 میده؟؟قبلش باید معدل حساب بگیرم ؟ چجوری؟ هزینه هم داره؟ 

نه عزیزم مامانم شعبه نرفتخودم تو خونه براش درخواست دادمحتی مامانم دو تا حساب از دو شعبه در دو شهر مت ...

ببخشید یه سوال

وام فوری با وام امتیازی تفاوتش چیه؟

من هر چی سرچ کردم چیز بدردبخور ندیدم

وام فوری معدل حساب میخواد؟

من معدل حساب دارم میشه علاوه بر وام امتیازی وام فوری هم بگیرم؟ 

2810