2777
2789
من هم یه گزارش کوچک بدم از هدف بعدیم که بهش رسیدم گفتم که تا عید ماهی صد دلار می خریدم و با طلا و ای ...

سلام عزیزم سفر به سلامت 🥰

من از تاپیک عقبم ،احتمالا الان دیگه شما پروازتون رفته ❤️

تو سفر به کشورهای جنوب شرق آسیا چون سبک غذاشون با ما خیلی متفاوته بهترین کار همینه که شما انجام دادین 

منم تجربه چند بار سفر به اون‌سمت ها رو داشتم 

یه کار دیگه که من کردم این بود برنج و پلو پز هم بردم ❤️

ب ازای صد تومن یک سکه...ده میلیون ۴۵روزه میشه ۴۵۰۰سکه خودت ۴۰م حساب کن 😉 خیلی ویپاد بهتر وام میده۴۰ ...

سلام عزیزم...

یعنی ۱۰ملیون ۴۵روزه بزارم ویپادوام ۴۰ملیونی برام فعال میشه؟میشه لطف کنی بگی اقساطش چندماهه وماهیانه چقدره...

یه دنیا ممنونتم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

✅ یکی از دوستانم تولد پسرش رفته بودم برگشتن کیک برام گذاشته بود مدتی بود ظرفش خونه ما بود دیروز قرار بود ببینمش ،میخاستم نبات بخرم بذارم ولی شب که همسرم اومد دیدم یه بسته کلوچه شمال دستشه که براش سوغاتی آورده بودن 

منم بسته رو باز کردم سه تا کلوچه گذاشتم تو ظرف دوستم و 

دیگه نبات نخریدم 👍

✅ این روزا بخاطر خرید خونه و کارای بانکم معمولا صبح ها بیرون از خونه ام. ولی ناهار شاممم و عصرا درست میکنم و غذام به راهه 

✅ تصمیم داشتم کوکونات کلاژن بخرم بسته اش برای سه ماه هست و قیمتش ۱/۷۰۰. ،قرار شد با دوستم شریکی بخریم اینجوری دو ۸۵۰ میدیم به فاصله ۴۵ روز 

✅ باشگاه که میرم حتما چک میکنم شیشه آب و پروتین( سفیده تخم مرغ یا سینه مرغ ) برای بعد باشکاه بردارم و حتما یکی دو تا خرما داشته باشم که مجبور نشم از کافی شاپش خرید کنم 

✅ تو هفته آینده میخام کیف مدرسه پسرمو بگیرم چون هر چی به پاییز نزدیکتر میشیم گرون تر میشه 

یعنی به بچه هات میگی سر یخچال نرید ؟😳😳خب واسه چی ؟

بله بچه کوچیک یخچال رو بهم میریزه منم به تمیزی یخچال حساسم هرچی بخوان خودم بهشون میدم میتونند اب یا شربت یا بستنی وژله ای که براشون درست کردن بردارنند اما اینکه سرفریزز برند ولواشک مامان پز والبالو خشکه بردخرند نه اجازه ندارند چون همه چیز رو کثیف میکنند.من منظورم این نبود که اصلا در یخچال رو باز نمیکنند منظورم این بود خودم بهشون میدم به بچه دوساله 

عزیزم اگر دستور خمیر پیتزای عالی دارین تو‌دورهمی بذارین تگم کنیدیه کاربری هم گفتن خمیر پیتزاهاش معرو ...

شما هم منو تگ کن 😘❤

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
شما هم منو تگ کن 😘❤

گفتن چشم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من هم یه گزارش کوچک بدم از هدف بعدیم که بهش رسیدم گفتم که تا عید ماهی صد دلار می خریدم و با طلا و ای ...

عزیزم از سفر برگشتی بیشتر در مورد گزفتن ارز دولتی و مراحلش توضیح میدی عزیزم تو کدوم بانک حساب داشتین و چجوری اقدام کردین خوش بگذره😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
این هم خوراکی هایی که قرار ببریم البته کنسرو برنج هم هست که دیگه اینجا جا نشد

همش عالیه فقط پنیر اونم خامه ایش فاسد میشه🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من دیشب خریدم از سایت طلاسی با اعتبار اسنپ امروز سودش اومد روش خیلی کمه ولی برای پس انداز طلا بدون ا ...

سلام خانومی هنوز از صفحات عقبم شاید دوستان هم پرسیدن 

منم۲تومن اعتبار اسنپ پی دارم چجور از طلاسی خرید کنم  ممنون میشم راهنماییم کنی

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
سلام عزیزم...یعنی ۱۰ملیون ۴۵روزه بزارم ویپادوام ۴۰ملیونی برام فعال میشه؟میشه لطف کنی بگی اقساطش چندم ...

سلام عزیزم

نه..ده میلیون بزاری ۴۵زوزه میشه ۴۵۰۰سکه وام ده میلیونی فعال میشه

برای ۴۰م وام ۱۸هزار سکه میخواد...

شما هرچی ببشتر پول بزاری زودتر سکه جمع میشه

قسطش ۶ماهه و ۱۲ماهه داره

سلام علیکم به همه بانوان زیبا روی طلا دوست روزگار خوش و به‌کامتون باشه‌عااااااقااا من اصلا یادم نیست ...

امیدوارم زود زود نتیجه ی تلاشتو ببینی❤🥰

منم دکتر میرم واسه بچه، الان هم پول گذاشتم ویپاد ان شاالله شنبه وام ۵۰ تومنی ۶ ماهم جور شه برم طلا بخرم خدا کنه تا هفته دیگه طلا بالا نره

سلام دوستان خیلی ب کمکتون احتیاج دارم.

شوهرم قرار بود ماشینشو ب اسم من بزنه بعد الان میگه چون قراره ایران خودرو ثبت نام کنی نباید ماشینی ب اسمت باشه؟

درسته من نباید هیچ ماشینی ب اسم باشه یا میشه ماشین ب اسمت باشه بازم ثبت نام کنی.یا شوهرم ماشین ب اسم من بزنه خودش ماشین دیگه ب اسمش نباشه میشه ثبت نام کنه.

2810