2777
2789
عزیزم حرفهاتون متین ولی من که باید از کارت همسرم خرج کنم چطور میتونم اگر با پول نقد خرج می کردم میتو ...

به فروشنده بگو یه کم بیشتر کارت بکشه پول نقد بده بهت

یا از کارت پول نقد بردار بگو فروشنده گفت اینقدرشو نقد بیار

🤭🙈

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
با احترام به نظر همه عزیزان من هم با شما موافق هستم من بچ ندارم ولی حس خوبی به این موضوع ندارم شاید ...

اره واقعا بچه تو‌اون سن کم چرا باید ذهنش درگیر بشه که الان فقط باید میوه انتخاب کنه یا ذرت مکزیکی مثلا ...گناره داره☹️

البته نظر مادرای عزیز نینی سایتی قابل احترامه باتجربه تر از ما هستن منم بچه ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگا من این دوهفته عالی گذروندمهمسرم زیادی دست ودلباز و ولخرجهجلوشو نگیرم روزی یکی دوتومن خرجم ...

یکی از اقوام پسرهای نوجوان داره که بیرون کار میکنن و شکمو و عشق پیتزا

روزی که پیتزا دارن چندتا اضافه درست میکنِ و کامل میپزه و بعد خنک شدن فریز میکنه

بچهاش هر ساعتی رسیدن فقط ۵ دقیقه زمان میبره که گرم بشن 

برام جالب بود میخوام امتحان کنم

این نکات به شدت در مدیریت هزینه و زمان موثره

سلام آقا من ۲۶ صفحه عقبم😩😩

ولی اومدم یه گزارش بدم و برم.

امشب ۶ نفر مهمون خیلی عزیزداشتم با خودمو همسرم  دخترم میشدیم ۹ نفر البته دخترم کوشششولوعه☺

خسته شدم با وجود بچه کوچیک ولی واقعا ارزششو داشت و از خودم راضی ام.

دبروز صبح که دخملی خواب بود ژله ها رو درست کردم بعنوان دسر، ژله دو رنگ،، کیک مرغ درست کردم،، ناهارمون ک کتلت بود رو درست کردم، مرغ شستم و گذاشتم توی مواد واسه مرغ شکمپر، میوه ها و تره بار ها رو شستم.

ثب کل خونه رو تمیز کردم

امروز صبح سوپ جو ، خورشت قیمه درست کردم

مواد توی شکم مرغ رو درست کردم

ظهر برنجو آماده کردم ک فقط وقتی مهمان ها اومدن بزارم دم بکشه.

عصرم تمامی ظروف شامو آماده کردم شربتمم حاضر کردم

سفره ام خیلی خوب و رنگی شد

پیازچه  و لیمو و فلفلم کنار غذا گذاشتم ولی دیگه ترشی و سالاد نداشتم

دوغ و نوشابه هم بود

خیلی خسته و اذیت شدم ولی همه دوست داشتن غذاهارو😉

میوه هم زردآلو،سیب،شلیل،هلو گرفتم.

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
سلام آقا من ۲۶ صفحه عقبم😩😩ولی اومدم یه گزارش بدم و برم.امشب ۶ نفر مهمون خیلی عزیزداشتم با خودمو هم ...

خسته نباشی خانمی 👏👏

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

من همیشه تو فکر کسب و کارم 

قبلا شاغل بودم و کار از خودمون بود ولی به دلایلی چند ساله که دیگه کار قبلی فایده نداره و....  

حالا راجع به استخدامیا و آزمونش برام سوال پیش اومده 

هرکی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه 

کدوم استخدامیا خوبه؟  آموزگاری؟  اجرایی؟  بانک؟ 

مزایا و... چی داره؟  

سلام به عزیزان نازنین😍

با یه روز تاخیر البته ببخشید، دیروز سه شنبه و هفته ۲۳ از هفته ۵۲ بود.‌ مبلغ پس انداز ۲۳۰ هزار تومن که با دو میلیون و ۵۳۰ هزار قبل می شود: دو میلیون و ۷۸۰ هزار تومن. 

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
باشه عزیزم شما دومین نفر هستین گفتین بهم اره منم تا یچیزی شد زرتی طلا فروختم بقول مامان اما خب هروقت ...

بزار فک کنه مادرت   یادت داده یا  دوستات

چه اهمیتی داره 

هیچ وقت  سعی  نکن نقش آدم خوب  رو  بازی  کنی 

بگذار من به مامانم هم چیز  یاد می‌دهم 

سلام صب بخير امروز ساعت ده صبح سايپا ثبتنام داره كوييك سهند اطلس تو هر سه تا طرحش يعني عادي فرسوده مادران بايد نزديك ٢٠٠ميليون پول تو حساب باشه 

تحويل دي بهمن اسفند ١٤٠٣

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
یکی از اقوام پسرهای نوجوان داره که بیرون کار میکنن و شکمو و عشق پیتزا روزی که پیتزا دارن چندتا اضافه ...

عزیزم اگر دستور خمیر پیتزای عالی دارین تو‌دورهمی بذارین تگم کنید

یه کاربری هم گفتن خمیر پیتزاهاش معروفه🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕

اگر پیام منو دیدی دستورشو دورهمی بذار منو تگ کن🤍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام صب بخير امروز ساعت ده صبح سايپا ثبتنام داره كوييك سهند اطلس تو هر سه تا طرحش يعني عادي فرسوده م ...

عزیزم حتما باید200 پول باشه؟؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم حتما باید200 پول باشه؟؟؟

اره گلم ايندفعه همه ي طرحها بايد پول تو حساب باشه 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
بچه ها امروز بچه برادرشوهر زنگ زد ۲ سال و نیمشه به شوهرم گفت ماشین اسباب بازی میخوام با زبون بچگی ب ...

گلم چرا به خودت استرس وارد ميكني من جاي تو بودم خيلي ريلكس گوشيو ميگرفتم يا ديديش بهش بگو سعي كن خيلي عادي بپيچوني يا يه جاهايي به نفعت نيست نشنوي😂با كلي زبونو و مهرباني ميگفتم سلام به روي ماهت عزيزدلم قربونت بشم ميدوني كه ما خيلي دوستت داريم من به عمو ميگم حتما براي تولدت يا عيد (هر كدوم كه خودت بهتر ميدوني)حتما يه اسباب بازي خوشگلو موشگل برات ميخريم عزيزدلم .... مگه هر چي بچه گفت بايد بگيم چشم...من براي بچه خودم نميخرم تو اين اوضا بعدا براي ديگري بخرم ؟؟؟منم بچه خواهرشوهرم در اين دنيا اسباب بازي يا وسيله اي نيست كه نداشته باشه هر وقت منو ميبينه ميگه فلان چيزو برام ميخري ٨٠٪؜نشنيده ميگيرم سريع بلند ميشم ميرم اگرم كليد كنه ميگم اگه داشته باشن چشم.....

2810