2777
2789
سلام دوستای قشنگم خیلی دلم گرفته من به دعای شما دوستای مجازی اعتقاد دارم خیلی وقته خونمون گذاشتیم بر ...

سلام عزیزم، ان شالله به زودی خونتون فروش بره و خوته ی موردنظرتونو بخرید   ذکر استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی ..... رو از گوگل سرچ کنید برا امام صادق هست ، خیلی خیلی این ذکر مجرب و برا اینکه بارها به دادم رسیده ، بر خودم واجب میدونم که هر کی درخ‌است حل مشکل مالی داشت معرفی کنم   ان شالله حاجت روا 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم همون سوت میشه مگه غیر از اینه؟

منم نمیدونستم فکر میکردم از سوت کمتره ولی دوستان میگن برابره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
یه گزارش هم من بدمخداروشکر بعد از سند زدن خونه ام از لحاظ مالی استیبل شدم💕برای خودم یه گوشی ایفون ب ...

خیلی ازت خوشم میاد 

کاش بیای دوست واقعی بشیم😍

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
نمیدونم به من حس بدی میده حس میکنم بچه چشم گشنه بار میاد و خوراکی براش مهم میشه بنظرم باید ازادی بیش ...

با احترام به نظر همه عزیزان من هم با شما موافق هستم من بچ ندارم ولی حس خوبی به این موضوع ندارم 

شاید یه وقت بچه دلش چیزی بخاد باید اجازه داشته باشه بره سر یخچال اصلا نمی تونم این موضوع رو هضم کنم 

بله عزیزم میتونیداگر گردش حساب داشته باشید میتونیدمامان من هنوز قبلیش تسویه نشده، یه وام جدید گرفت � ...

باید برن شعبه؟ 

من گردش مالی دارم امتیاز وامم هم اوکی هست ولی وقتی میخوام درخواست بدم میزنه شما یک وام دارین 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام علیکم به همه بانوان زیبا روی طلا دوست 

روزگار خوش و به‌کامتون باشه‌

عااااااقااا من اصلا یادم نیست اخرین بار کدوم صفحه رو‌خوندم 🥴 

سرم شلوغه ولی دلیل نمیشه نیام‌گزارش ندم

از خرجی ماه پیش 4100پس انداز کردم 

به لطف این روزهای معنوی ک گذشت از غذا پختن تا حدودی راحت بودم ک خودش باعث پس انداز شد 

به لطف دور اندیشی این بانوی زیبا آبی آسمانی  شله زردمو پختم و پخش کردم همسرم هنوز ک هنوزه هنگه چطور همه چیشو  داشتی 😂😂🤪چون هر ماه از گرونی مینالم  و میگم به سختی میرسونم 

حقوقمو دوماهمو دریافت نکردم  فعلا و پس انداز و تبدیل نکردم هم خیلی گرمه هم وقت نکردم برم خرید 

ورودی این ماه باکس بندی شد به نحو احسنت 

چون همسرم هییت زیاد میرفت میوه ک از باغ آوردمم مونده بود خراب بشه ک مقداری کمپوت /مربا /خشک کردم 

بسته های چرخ کردمو کوچیکتر کردم و‌کنارش از سبزیجات بیشتری استفاده میکنم 

خلاصه میگم شیرازه زندگیمو گرفتم دستم و هر روز با قدرت بیشتری جلو میرم چون هدفای بزرگی دارم 

این هفته ک گذشت هفته بعد انشالله میرم برای بارداری پیش متخصص یا بومی بومی یا ....ک متحمل هزینه‌هایی ک گذاشتم گردن همسرم گفتم جدای از خرج خونه خودت باید بدی 🙏🏻🙏🏻

باز تو خود ماه گزارش میدم 

چون باید برای ابلیمو آبغوره قورمه‌سبزی بودجه بزارم کنار و ببینم از خرید عمده چیزی میمونه برای این هزینه ها یا از هفتگی بردارم ✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻ما میتوااااانیم 

شب همگی بخیر و خوشی 🥰🥰🥰

دوستان وام ویپاد شرایطش بهتره یا بلو بانک؟بلو بانک رو دارم اگه ویپاد بهتره نصبش کنم

ویپاد باید پول بزاری سکه جمع بشه ۴۵۰۰ سکه ۱۰م 

ده میلیون بزاری ۴۵روزه ده میلیون میگیری...

تا ۵۰م وام میده...

بیا نصب کن کد منو بزن 😄😄

دقیقا من هم مثل شما هستم ، ما داخل شهر خودمون اصلا رستوران نمیریم فقط چند سال قبل که بچه نداشتیم گاه ...

تو شهر قزوین یه امام زاده هست که حیاط و محوطه خیلی بزرگی داره و چندتا قبر قدیمی شهدا تو حیاطش

دورشم کلی دارو درخت و امکانات برای مسافرا درسته؟؟

یا اشتباه میکنم ؟؟یادمه حدود ۲۰سال پیش بین راه مشهد اونجا استراحت کردیم

خانما این روزها میشه طلا بخریم یا قیمتش پایینتر میاد؟ من چند روز پیش گرمی ۳۴۱۰ گرفتم الان پایین اومد ...

الان کف هست نگاه به صد تومن بالا پایین نکنید بالا میره بخرید حتما برای نگهداری بالای یک سال البته

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
2810