2777
2789

یه گزارش هم من بدم

خداروشکر بعد از سند زدن خونه ام 

از لحاظ مالی استیبل شدم

💕برای خودم یه گوشی ایفون با لوازم جانبی و همه چی خریدم که حدودا پنجاه میلیون شد و کلی روحیه ام خوووب شد

💕شنا رو مجدد منظم میرم ک چندماهی بخاطر خرید خونه و گرفتن وام فرصت نمیکردم برم و کمرم داشت درد میگرفت

هیچی‌ مهمتر از سلامتی و‌ورزش نیست

💕هرسال بخاطر گودی زیاد کف پام میرم اسکن کف پا ک ‌براساس اون واسم کفی ساخته میشه

امروز رفتم و یک میلیون هزینه اش شد

💕💕💕ماه دیگه ام باید به دندونام برسم و‌لباسهام

اینم گزارش من😍😍😍😍 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
چیزهایی که از جاریم یاد گرفتم ومیخوام براتون بگم.بچه ها این جاری من مدیریت اقتصادی عالی داره طوری که ...

مگه سربازیه !!!

ازین جاری شما بچهای سالمی تربیت نمیشه ها 

بچه عقده ای و چشم گشنه بار میاد و برن خونه کسی ابرو ریزی میکنن یعنی چی میوه سر یه ساعت خاص شاید بچه هوس کنه خب...

زندگی کردن انقدر سخت شده؟!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه گزارش هم من بدمخداروشکر بعد از سند زدن خونه ام از لحاظ مالی استیبل شدم💕برای خودم یه گوشی ایفون ب ...

حدودا به یه نقطه امن مالی رسیدم 

و سعی میکنم فقط ماهیانه اقساطم رو بدم و با خیال راااحت به بقیه جوانب زندگیم برسم

ورزشم

تفریحم با توجه به بودجه ام

استایلم

سفر

ارایشگاه که باید بزارم تو برنامه ام  

فک نکنما.

ب ازای صد تومن یک سکه...ده میلیون ۴۵روزه میشه ۴۵۰۰سکه 

خودت ۴۰م حساب کن 😉 خیلی ویپاد بهتر وام میده

۴۰م گذاشتن واسه ده میلیون ارزشی نداره... اونم دو ماه

شما خیلی زودتر می‌تونستی از ویپاد ده میلیون بگیری

سلام خوبین یه سوال داشتم تو پیام های قبل گفتم که گوشواره دخترم گم‌شد یه لنگه اش ،الان به نظرتون یه انگشتر بفروشم یک گرم ونیم با لنگه گوشواره خودش ودوتومن وام ویپاد میتونم گوشواره خوبی براش بگیرم ؟؟ به نظرتون عاقلانه هست؟؟

سلام خوبین یه سوال داشتم تو پیام های قبل گفتم که گوشواره دخترم گم‌شد یه لنگه اش ،الان به نظرتون یه ا ...

از نظر سرمایه گزاری خیر 

تعویض بصرفه نیست

برای استفاده اشکالی نداره

مگه سربازیه !!!ازین جاری شما بچهای سالمی تربیت نمیشه ها بچه عقده ای و چشم گشنه بار میاد و برن خونه ک ...

منم دوسندارم بچه سر یخچال بره وقتی تو خونه خودم اجازه ندارند سر یخچال برند مسلما خونه دیگری هم نمیرند تا حالا هم پیش نیومده خونه کسی بریم ودر یخچال رو بازکنند درمورد میوه هم منم شب ها میوه میارم یا بعدظهر چون تمایلی ندارند به جز موز که دوسدارند وممکنه صبح وشب ازم بخوان همیشه بهشون حق انتخاب میدم میگم امروز تنقلات پفیلا مویز بستنی یا درت مکزیکی داریم هرکدوم رو بگن همون رو میاریم اوایل همه چی رو باهم می آوردم نمی خوردند ودورریز میشد یا روی دستمالی میکردند ومن به خاطر وسواسی که داشتم دور میریختم 

یه گزارش هم من بدمخداروشکر بعد از سند زدن خونه ام از لحاظ مالی استیبل شدم💕برای خودم یه گوشی ایفون ب ...

مبارک باشه حسابی 😍😍👏👏

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوست عزیز واسه اینکه همیشه خونه مرتب و تمیز باشه نزار ظرف ها داخل سینکت جمع بشن مرتب بشور تو ...

ای جونم واسه اینهمه تمیزی آفرین به شما بانو، نظرم اینه که هر چقد وسیله ی:شیک تو خونه باشه اما تمیز و مرتب نباشه به چشم نمیاد، منم عاشق تمیزی هستم، ممنون که می نویسی، راستی معصومه جوون، گفتی هر هفته یه بخشی رو تمیز می کنی، میشه لطف کنی بالای پیامای قشنگت، چالش تمیزی بذاری و از این هفته مثلا بگی این هفته تمیزی کابینت تا با هم پیش بریم اینطوری علاوه بر مدیریت اقتصادی مدیریت زمانی و تمیزی خونه رو هم داریم و به قول خودت از هر لحاظ بیست میشیم. 

منم دوسندارم بچه سر یخچال بره وقتی تو خونه خودم اجازه ندارند سر یخچال برند مسلما خونه دیگری هم نمیرن ...

نمیدونم به من حس بدی میده حس میکنم بچه چشم گشنه بار میاد و خوراکی براش مهم میشه بنظرم باید ازادی بیشتری داشته باشن و اینجوری به ادم حس جیره دادن دست میده

@مامان_سبحان۷عزیزم من فروردین وام فوری از مهر گرفتم ده تومن الان نگاه کردم ک از اردیبهشت تا تیر معدل ...

بله عزیزم میتونید

اگر گردش حساب داشته باشید میتونید

مامان من هنوز قبلیش تسویه نشده، یه وام جدید گرفت 🥰

هردوش هم وام فوری بانک مهر 

2810