2777
2789
بله عزیزم ولی سکه رو همیشه سعی کنید از جایی که میخرید همونجا هم بفروشید .

ممنون عزیزم میشه ب اون سوالم هم اگه اطلاع داری جوابمو بدین ممنون میشم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابجیا یکی بگه صندوق امانات تو بانک چجوریه خیلی نیاز دارم لطفا

عزیزم صندوق امانت رو تا اونجا که من میدونم یک مقداری باید به عنوان پول پیش اول بدید و بعد ماهیانه هم یک مقدار دیگه .

همه شعبه ها هم ندارن باید بپرسید معمولا شعبه های مرکزی بانکها دارن .

سلام عزیزانم حساب بلو رو ده روزه که پنجاه میلیون شارژ کردم ولی باهاش تراکنش ندارم فقط پول روکارته کس ...

سلام عزیزم ب لو باید میانگین ۳ ماه اخیر حسابتون از ۳ میلیون کمتر نباشه ، اگر اون ۲ ماه گذشته کمتر از ۳ میلیون نبوده این ۵۰ میلیون تقریبا ۲۰ روز داخل حساب باشه آخر این ماه فعال میشه .

عزیزم صندوق امانت رو تا اونجا که من میدونم یک مقداری باید به عنوان پول پیش اول بدید و بعد ماهیانه هم ...

مثلا چقد باید بدم اطلاع داری؟ برم بانک بپرسم ؟چی بگم؟بانک ملی و سپه برم ؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
مثلا چقد باید بدم اطلاع داری؟ برم بانک بپرسم ؟چی بگم؟بانک ملی و سپه برم ؟

عزیزم اطلاع ندارم ولی مبلغ خیلی زیادی نیست .

بله بانک ملی و سپه حتما شعبه هایی دارن که صندوق امانات داشته باشن ، از یک شعبه بپرسید اگر هم اونجا نداشت خودشون راهنماییتون میکنند که کدوم شعبه برید .

سلام عزیزانم حساب بلو رو ده روزه که پنجاه میلیون شارژ کردم ولی باهاش تراکنش ندارم فقط پول روکارته کس ...

منم همچین شرایطی دارم. ۲ماهه ۴۰ میلیون روشه

ولی فک کنم باید تا ۳ ماه متوالی اینطوری باشه ک وام ۱۰میلیونی فعال شه برات

سلام خانوما من این مدت نبودم کلی کار انجام دادم

کل خونه رو یه دور ریختم بیرون باد مرتب کردم طبق مینیمالیست شدن و خیلییی حس خوب و مثبت اومد تو خونه و زندگیمون و همه جا مرتب و قشنگ شده

کلی وسیله بدون استفاده و لباس داشتم دادم به فقرا برا فروش نذاشتم هیچی

از طرفی کلی حبوبات و خوراکی و نودل و ماکاورنی‌پیدا کردم که داشت تاریخشون میرفت اونارم گذاشتم جلو دست دیگه این ماه نخریدم

تیرماه خرج و مخارج خونه با من بود مدیریتش البته

خداروشکر عالی پیش رفت همسرمم که همه اش میگفت دو هفته امتحانی  میدم دستت وقتی دید چقد ذوی روحیه من اثر داره و نظم و برنامه پیدا کردیم خیلی خوشحال شد و خرجی مرداد هم داد بهم ان شالله این ماه هم سربلند بشم از این ازمون  

خیلی حس خوبیه وقتی میبینی باکس ها کم کم دارن پر میشن و به هدف نزدیک میشن

حقوق خودمم دادم طلا کلا بعد مدتها دستبند مورد علاقه ام رو تونستم بخرم خداروشکر با کمک همسرم

خیلی خوشحالم نه بابت پول و اینا بلکه بابت اینکه یه نظمی به زندگیم دادم

خیلی اسراف میکردیم که به حداقل رسیده

یه باغ میوه داشتیم اصلا بهش سر نمیزدم این ماه گذشته از اونجا میوه اوردیم

گیلاس و البالو و هلو و شلیل و انجیر و هلو انجیری و گردو سیب و گلابی و الو و ... همه چی داره بعد من میرفتم پول میدادم میخریدم

الان دارم از چیزایی که داریم بهترین استفاده رو میکنم

ممنونم از همگی بابت راهنمایی هاشون مخصوصا معصومه جون

خدا خیرت بده ممنون میشم کمکم کنی...۲ونیم اجاره،قسط ۳تومن،بیمه نداریم،فقط ماشین وحدود ۱۰۰تومن طلا و۷۰ ...

سلام عزیز دل ظهرت بخیر و نیکی باشه 

خب پس با این اوصاف ۴/۵ از حقوق میمونه ؟

یادم رفت بپرسم یارانه دارین یا نه 

اکه یارانه دارین ... یارانه رو اختصاص بده واسه گوشت و مرغ 

دو نفر هستید به راحتی میرسه 

پونصد از پول رو بردار واسه خودت ... بذار همسرت از همون ابتدای زندگی مسیولیت پذیز باشه بدونه که زن خرج داره 

زینت داره ♥️

درسته کم ولی بسته به مابقی  حقوق اتون دیگه عزیزم 

یک و نیم بذار واسه پس انداز 👌

با دو نیم هم خرج زندگی رو بکش 

واجبات رو اول ماه بگیر 

یک گونی برنج ۷۰۰ ✅

تو رو فک کنم👌ما خودمون سه نفری خودم و دخترا ... ناهار برنج بذارم دو استکان ....اضافه هم میمونه 

دوماه برسونه شما رو ..به هر ماهت میاد ۳۵۰تومن عزیزم 

دو سه کیلو قند 

چای ...ماکارونی ...واجبات رو بگیر هر چی موند روزانه خرج کن 

سخت ولی باید قناعت و مدیریت کنی عزیزم ♥️

اگه همسرتون یا خودتون میتونین به یه شغل پاره وقت فکر کنین که منبع درآمدی بشه براتون 

بیشتر بتونین پس انداز کنین و به اهدافتون برسین 

آخر سر عزیزم اکه یارانه نداشتین ...از بودجه ی پس انداز که گذاشتیم یه مقدار بردارین واسه مرغ و گوشت 

مابقی هر چی موند بذارین واسه پس انداز 

سلام عزیز دل ظهرت بخیر و نیکی باشه خب پس با این اوصاف ۴/۵ از حقوق میمونه ؟یادم رفت بپرسم یارانه داری ...

جواب منو ندادی عزیزم🥲

وقتی مهمون میاد ) حدودا ماهی یبار) حداقل ۳وعده می‌مونن

مصلن امروز ناهار میان، تا فردا بعد ناهار اینجان

چطوری خرجمو کم کنم؟ غذای بصرفه چی درست کنم؟ صبحانه عصرانه؟ ک کم یا بد هم نباشه

اینم بگم خیلی عقلشون تو چشمشونه.  میان یخچالمم نگاه میکنن

بنظر خودم خریدای ۱هفتمو انجام بدم ک یخچالمم پر باشه. نه؟

سلام عشقم خوبي معصومه جونم❤️❤️منو يادت هست عزيزم؟ چندماه پيش اينجا فعال بودممم. ميخواستم پول جمع كنم ...

سلام عزیز دلم ❤️ مکه میشه یادم نباشه ؟

چه خبر ؟کو گزارش کار ؟این چند وقت چی داری تو دستت ؟😍بنویس برای دوستان 

سلام عزیزم معصومه جون میشه به من هم یه باکس بدی ببین ما ۴نفریم ماهیانه ۱۲۰۰یارانه میشه دوبسته پوشک و ...

سلام عزیز دلم ❤️ یعنی این یارانه می‌ره برای پوشک و شیر خشک دخترتون ؟

2810