عزیزم ما خانمها در خفا باید قناعت کنیم . و بنظر من ما خانمها خودمون فقط باید بدونیم قناعت میکنیم . اگر مرد بفهمه که مثلا ما خانمها خرج آرایشگاه مثلا رنگ مو ساده خودمون تو خونه انجام میدیم یا اصلا تو خونه انجام میدیم یا مثلا نوک گیری پایین مو روخودمون خونه انجام میدیم
ولباس قیمت مناسب میخریم همیشه و....
اون مرد پیش خودش میگه زن من قانع هست و همین اندازه که خرج شکم در میارم کافیه پس تلاش بیشتر نمیکنه
ولی اگر بدونه زنش خرج داره بچه ها خرج دارن تلاش بیشتر میکنه وتوکارش پیشرفت میکنه و میره دنبال شغل و درآمد دوم چه بسا که آقا هم پیشرفت میکنه
توروخدا اینقدر هم قناعت نکنین جلوشون بزارین تلاش کنن و پولی که بابت آرایشگاه گرفتین و خرج نکردین بدین طلا یا پس انداز کنین
مادربزرگم سه تا دختر داره همیشه خدا تو گوش دخترانش خونده بود فقط قناعت کنین خرج نکنین و....
مادرم و یکی از خاله هام بشدت قناعت کردن و بابام و شوهر خالم فقط در حد خرج های ضروری زندگی کار کردن. ولی دختر آخری اصلا به حرف مادربزرگم گوش نکرد و سعی کرد به شوهرش بفهمونه من زن خرج دارم و بچه ها خرج دارن با وجود اینکه از نظر مالی شوهر خالم خیلی خیلی ضعیف بود و از همه فامیل ضعیف تر بود ولی خودشو کشوند بالا رفت مهارت یاد گرفت تو کارش سعی کرد پیشرفت کنه هوش مالیس رو تقویت کرد و.... الان بعد از بیست سال زندگی مشترکشون از همه فامیل جلو زد چرا چون خالم قناعت نکرد
البته نه اینکه خالم همش تو ریخت و پاش باشه نه ولی خیلی از خرج ها رو خودش انجام میداد و پولش میگرفت برا خودش پس انداز میکرد که شوهرش بدونه زن و زندگی خرج داره . یادمه مامانم وقتی بابام دو کیلو میوه بیشتر میخرید مامانم میگفت وای چقدر ولخرجی میکنی و ...ولی خالم همیشه از شوهرش تشکر میکرد بابت خرید و ....
لطفا لطفا در خفا قناعت کنین
@masomehjoon