2777
2789
سلام عزیزم ، بستگی داره میخوان بفروشید یا بخرید ؟قیمت تابلوش میشه ۱۴۶ میلیون و ۸۰۰ حالا اگر بخوان بف ...

سلام دوست جونیا 

امیدوارم مرداد ماه براهمتپن عالی شروع بشه و عالیتر تموم بشه 🥰😘 

ی وام خونگی داشتم ک 41 نفره بوده و الان من نفر 6 تا مونده ب اخر گیرم اومده مبلغ 20 تومن و برجی 500 میدادیم 🫥😐 

دیگه حسابی از تورم جا موندیم 

وام ویپادمم دو قسمت مونده تا تصویه و حدود 15 تومن میخاد 30 تومنی بوده 

من قبل عید وام گرفته بودم برا تعمیر خونه ک جور نشد و دادم طلا 😁 

الان تعمیر خونه و خرید خرده وسایل خیلی رو مخم رفته 

تعمیر خونه شامل درب کمد دیواری و کاغذدیواری کردن خونس 

خرده وسایل هم ک چن مدته میخام بخرم اما واقعا با حقوق کفاف نداد این مدت بخاطر قسطای سنگین مثل پرده سالن رو عوض کنم بین کابینتی بزنم کاور تشک بخرم حوله و تخت برا دخترم لازمه و اینجور چیزا 🤩😛 

دوستان لطفا چن نفر جواب بدن ی جمع بندی کنم ممنون😊 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 🥺🥲

🌷وام خونگی رو جای تصویه ویپاد میدادید و با اضافش طلا میخریدید و ماه بعد با حقوق خرد خرد وسایل مورد نیازتون رو میگرفتید؟ و برا تعمیر خونه منتظر میموندید همچنان ؟ 

🌷یا با وام خونگی خرده خرجا رو انجام میدادید و مثلا کاغذ میزدید بعد ک ماه بعد ویپاد تموم شد دوباره میگرفتید و در کمد دیواری هم اوکی میکردین این وسطا از حقوق هم برا پس انداز مورچه ای ادامه میدادید؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و همینطور ی وام بانکی دیگه ک قسطش 543 تومن هس و ته حساب همون چن سال پیش سه سال فک کنم حدودا 

سه میلیون مونده 

اینو با همون سه تومن تصویه میکردین یا میراشتید خرد خرد قسطاشو بدید سال دیگه همین موقع سه تومن رو برداشت میکردین؟ 

این وام رو برا بدهی ب شخص گرفته بودیم. الان هم 500 تومن واقعا مبلغی نیس ک تصویه شدن یا نشدنش بهمون فشار بیاره نهایت جمع بشه نو باکس ها ک هدف امسالم پر کردن باکس هام هم بوده 

خب ببین قربونت برم بالاخره از یه جایی باید شروع کنی ❤️وقتی میگی در آمد کم اینجاوقتی میگی جای پیشرفت ...

قربونت برم معصومه جون که همیشه مایه دلگرمی هستی و قوت قلبی

از یه زاویه ای به قضایا نگاه میکنی و حرف میزنی که من اصلا حواسم بهشون نیست

پیامتو کپی کردم توی نوت گوشیم تا هروقت هوس غرزدن به سرم زد بخونمش و مزاحم شما هم نشم 😁

💚💚💚

اگه یه نفر وسط برنامه منصرف شد،پول ش رو بر میگردونید،ممنون از پاسخگویی تون🌷🌷🌷

تا حالا پیش نیامده 

اما کسی بخواد منصرف بشه باید ی نفر جای خودش بزاره 

چون کارمزدی دریافت نمیکنیم 

نمیتپنیم‌که پول برگردونیم مثلا پنج تا قسط داده نمیشه از پنج‌نفر پول اونو‌وس بگیریم پس یک نفر میاره جای خودش و‌وقتی وام گیرش امدپواشو‌برمیداره 

سلام به همه خانم گلا

عکسی که خدمتتون ارسال کردم خرید دیروزم هست

پارسیانای خرد ریزی جمع کرده بودم به مرور،حدود ۴.۵ گرم

از اونجایی به این دستبندها علاقه داشتم،رفتم پارسیانام رو دادم و این دستبند رو گرفتم،البته با اجرت هست و به قصد سرمایه گذاری و پس اندازی نیست.برای دل خودم و استفاده هست

پارسیانامم به قیمت تابلو برداشتن،هیچ مشکلی هم نبود

بعضی هاش هلوگرام داشت.بعضیاشم نداشت

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …

من پول مازادی پرداخت نکردم بابت تبدیل پارسیان ها به دستبند

ولی وزن دستبند از وزن پارسیان هام کمتر بود

درسته وزن طلاهام کم شد

اما این تبدیل دوتا مزیت داشت برام

اینکه ماه به ماه پارسیانا رو خریده بوده و هیچ احساس سختی برا خریدشون نداشتم

دوم اینکه،الان اون ریز ریزا شد یه تکه طلای کاربردی و قابل استفاده

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …

گزارش من

دیروز کشو لباسام و خونه مامانم نگاه کردم و لباسایی ک نمیخواستم و جدا کردم

البته این کارو همیشه انجام میدم ولی نکته مهمش اینه که اون لباسارو وقتی شوهرم نبود میپوشیدم و برا خودم ارزش قائل نمیشدم

هزینه سفری ک ۴ روز رفتیم و حساب کردم ۷ تومن شد

قسمت اول در انتهای شب و دیدیم همسرم گفتم زندگی ماعه

و ماهی و بهنام هر دو حق دارن

باید کلا از ایران رفت و چند سالی و برای خودمون زندگی کنیم 

قسطارو هم اوردم رو کاغذ ماهی ۴۰ قسط

ماه بعد هم ۲۰ برای شهریه دانشگاه و ۲۵ قسط چک موتور داریم 

برای عکس دندون رفتم با بیمه تکمیلی که همیشه رایگان بود ولی اینجا گفت باید نصفه هزینه رو بدی ک گفتم نمیخوام میرم جای دیگه

حدود ۱۵ هم پس انداز دارم که صحبت کردیم بریم بعد از یک سال از خرید ماشین روکش کفی و... بندازیم

من لباس صندل لیزر ارایشگاه و... هزینه کنم

شاید یه مسافرت دیگه هم بریم ک ۵ تومن هم اونجا خرج کنیم

اینجوری ۱۵ هم تموم میشه 

اگه سابق بود ۱۵ رو میدادم طلا و با قناعت تا اخر ماه سر میکردم

سلام 

من اومدم با خرید طلا

قبلا گفتم ما یه حصار خریده بودیم تو روستا به متراژ ۶۰۰ متر چن سال پیش 

که پارسال تحت تاثیر تاپیک به همسرم گفتم استارت درست کردن باغ رو بزنیم گفت با کدوم پول گفتم جور میشه کم کم درستش میکنیم 

خلاصه اینکه کارای قسمت باغ و کود و گل و درختکاری و سبزیجات صیفی جات رو پارسال انجام دادیم

یه سوئیت ۳۸متری هم ساختیم نیمه کاره 

امسال هم یکم پیش بردیم 

چن وقت پیش همسرم ضامن وام ۲۵۰تومنی مهر دوستش شد ایشونم جهت قدردانی ۵۰تومن امتیاز وام مهر انتقال دادن برا همسر

باکس باغ ۱۱تومن پول مونده بود ،۲۰ تومن گذاشتم روی اون پول شد ۳۱ که این ماه خرج باغ میشه تا ایشالا برج ده بارم وام بگیرم تکمیل بشه

از اون وام ۵۰تومنی موند ۳۰تومن

خودم هم ۱۰و۴۰۰داشتم تو باکس طلا جمعا شد ۴۰و۴۰۰

دیروز راهی طلافروشی شدم ،این طلا فروش استوری گذاشته بود تو دیوار تماس گرفتم بیاین فلان طلافروشی گفتن خودم طلا فروش هستم وای چون فروش طلا دست دوم ممنوع شده نگین به کسی از من خریدین

قصد داشتم النگو شکسته قیمت تابلو بخرم ولی دیدم تولد دخترم نزدیکه یه تک خریدم براش ۴۰تومن بالای تابلو ۷گرم و ۷۰۰سوت ،فی طلا ۳و۴۴۰بود شد ۲۶و۲۳۰

ما بقی پول هم النگو شکسته بزرگ بود قیچی هم نمیکرد گفت این النگو رو ببر ۲۰بالا تابلو ،اونم ۴گرم شد ۱۳و۴۴۰

اینطوری صاحب ۱۱و۷۷۰سوت طلا شدم 

از صبح هم چنتا پیتزا درست کردم گذاشتم تو فر  که اومدم فقط فر رو روشن کنم ،شیرینی طلا خریدن شد 

من همیشه اهداف سال جدید رو قبل از سال تحویل مینویسم 

اونجا نوشتم تکمیل باغ که ایشالا تا پایان سال تکمیل میشه 

خرید ۲۵ گرم طلا که خرد خرد خریدم

از اول سال ۲۷ونیم گرم خریدم ،یعنی من فک میکردم با ساخت باغ نتونم ۲۵ گرم هم بخرم ولی تو کمتر از نصف سال این هدف تیک خورد به همراه دوتا ربع سکه 

نوشتن خیلی خوبه

خرد خرد خریدن خیلی خوبه ،من قبلی هیچ وقت طلا نمیخرید چون منتظر بود یه پول گنده دستش بیاد 

پارسال ۴۹گرم طلا خریدم و ۳ربع سکه

امسال هم میخوام همینقدر بخرم 

سالیان سال طلا نمیخریدم و پول خرج خرید هیجانی میشد 

عکس طلاهامو میزارم بیشترش قسمت دوستام

طلای دخترم رو میخوام ببرم آبکاری کنن نو بشه 

بعدم بردم طلافروش دیگه هم وزن رو تایید کرد هم طلا بودنش رو 

باقی باکس طلا ۷۵۰مونده بود گفتم اینم میزارم جهت انگیزه برا افزایش دادن باکس طلا 

اگه خرجش میکردم یا یه پارسیان میخریدم شاید صفر میشدم دوباره جمع نمیکردم 

چجوری حساب کردین عزیز،میشه به منم یاد بدین

3350×0.07

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810