2777
2789
دوستان عزیز سلام۴۳ گرم و ۹۵۰ سوت باقیمت الان ۳۳۴۰ چقد میشه؟@مامان_سبحان7 @یاس_بیوتی

سلام عزیزم ، بستگی داره میخوان بفروشید یا بخرید ؟

قیمت تابلوش میشه ۱۴۶ میلیون و ۸۰۰ 

حالا اگر بخوان بفروشید مقداری زیر قیمت تابلو برمیدارن .

و اگر هم بخوان بخرید بستگی به کارمزد و اجرت داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون چون گفتی دیگران نظر بدن من میگم. اگرنه که تو کدبانو تر و با سلیقه تری. فقط به عنوان یک تجر ...

سلام وممنون از تجربه تون. 

زهرا خانم حواستون باشه تنفس وایتکس در فصای محدود دستشویی و حمام فوق العاده به ریه آسیب میزنه حتی اون دراتی که در اثر اسپری روی هوا پخش میشن روی پوست بدن شما می شینن و مصر هستند

بهتره به جای اسپری کردن وایتکس اون را در یک ظرف با مقداری آب رقیق کنید و آروم روی سطوح بریزید و چند دقیقه کلا از او محیط خارج بشید وزمان نطافت سرویس های بهداشتی  حتما ماسک بزنید و موهاتون را بپوشونیدحتی برخی میگن از عینک محافظ چشم هم استفاده کنید

مطمئنا شما و بانوان با سلیقه و تمیز این گروه با من موافقید که رعایت سلامت و ایمنی شرط اول هر کاری هست.

گاهی وقتی کسی بهش تو جمع بی احترامی میشه علتش اینه که چاره ی دیگه ای نداره اتفاقا رفتار این همسر اصل ...

قربونت برم گلی جون ❤️ نظر لطفت عزیزم 

درسته عزیزم ❤️ من به شخصه خودم بودم همین کار رو میکردم 

بچه رو میدادم بغل باباش میگفتم بفرما عزیزم 😊 خودت نگه دار 

منم اومدم مهمونی ...منم لذت ببرم 😊

منتها حرف من یه چیز دیگه بود عزیزم 

نمی‌دونم بعد رفتنشون تو خلوت خودشون این موضوع رو چطوری حل و فصل اش کردن 

برام جالب بود که همون لحظه بدون اینکه بی احترامی بکنه 

بدون اینکه برای صاحب خونه بد بشه 👌 

با یه لبخند ملیح قضیه رو خاتمه داد 👌

شاید اصلا خبر ندارم وقتی رفتند خونشون مفصل دعوا کرده باشند 

از نظر من مهم اون جمع بود که دختر تونست کنترل کنه 

و جلوی رفتارهای خودش رو به خوبی گرفت 👌 

با تومنینه 👌😊این بود سر صحبتم عزیزم ❤️ 

سلام ب روی ماهت مهربانو جان 💚معصومه جان چقدر کیف کردم از زاویه نگاهت ب مادرت چقدر قلمت زیبا و شیرین ...

قربونت برم دوست من ❤️ شماها به من لطف دارین عزیزم 

خوشحالم که خوشت اومده 😊باعث افتخار عزیزم 😘

خیلی ممنونتم عزیزم که برام نوشتی ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من 😍فدایی داری فراوون به به چه شود 😍 باریکلا به شما دوتا خواهر باریکلا ...

سلام عشقم خوبي معصومه جونم❤️❤️منو يادت هست عزيزم؟ چندماه پيش اينجا فعال بودممم. ميخواستم پول جمع كنم واسه سالن همسرم اينه بخرم،،موقع ثبتنام ماشين شده بود پول نداشتممم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
من با دوستام قرعه کشی ربع سکه داریم مثلا ده نفریم هر ماه قیمت ربع میگیریم بر ده تقسیم میکنیم .اینجور ...

سلام عزیزم

بعدش طلا دست کی میمونه،کی نگهش میداره،؟،،بین خودتون شرط و شروط هم میزارید،یا اینکه روی کاغذ می‌نویسید و بقیه هم امضا کنن یا نه؟

سلام عزیزمبعدش طلا دست کی میمونه،کی نگهش میداره،؟،،بین خودتون شرط و شروط هم میزارید،یا اینکه روی کاغ ...

سلام گلم 

ببین قرعه‌کشی میکنیم مثلا امروز به اسم سحر درامده ربع سکه رو‌از یک‌مرجع (برا ههمون مثلا از اون سایت یا از اون طلا فروش)

میپرسیم 

امروز ربع سکه ۱۵ملیون هست خب نفری میشه ۱۵۰۰هزار 

شماره حساب سحر میزاریم‌گروه‌نفری ۱۵۰۰واریز کیکنند براش خودش میره ربع میخره یا حالا هر کاری دوست داره باهاش انجام میده .

خوبی این کار اینه نفر اول و‌نفر اخر هر دو‌با ارزش روز پول دریافت میکنند ممکنه برا نفر اخر ارزون‌تر هم باشه چلی دیگه با ارزش یک ربع سکه هست .

ما هیچ‌قراردادی نداریم جز همین‌که گفتم‌هیچ‌امضا و‌چیزی هم‌نیست چون دوستیم و‌از نقاط مختلفف کشور 

قابل اعتماد ی الهی شکر خدا رو‌شکر چهار دوره برگذار کردیم و‌مشکلی پیش نیومده .

لطفا برای شروع با هانواده خواهر عمه و‌خاله شروع کنید 

پر خیر باشع ان شالله

2810