ستاره جون چون گفتی دیگران نظر بدن من میگم. اگرنه که تو کدبانو تر و با سلیقه تری. فقط به عنوان یک تجربه میگم
یادته یک زمانی توی تلگرام کانال خانم های قری بود؟
من اونجا دوتا راهکار یاد گرفتم و توی این سالها برای مرتب بودن استفاده میکنم
اول از همه برای سرویس بهداشتی و حمام میگم. دوتا اسپری که از پلاسکو میتونی تهیه کنی، کمی وایتکس بریز و یکی در حمام و دیگری رو در سرویس بهداشتی بذار.
صبح که میری اجابت مزاج قبل از مسواک زدنت و شستن صورت ماهت، روی سنگ توالت و زمین و روشویی رو اسپری وایتکس بزن. تا صورتت رو بشوری و مسواک بزنی، وایتکس واکنشهای شیمیایی خودش رو انجام داده و فقط کافیه با شلنگ آب بگیری و حتی نیاز به فرچه کشیدن نیست. سرویس بهداشتی مثل آینه شده. حالا هرچند وقت یکبار فرچه هم باید بکشی اما تعدادش کمتره.
برای حمام هم همینطور. یک اسپری وایتکس و یک فرچه دستشویی جداگانه و نو بذار. تا موهات رو شامپو بزنی و دو دقیقه باید منتظر بمونی، توی همون دو دقیقه حمام تمیز شده.
همه اینها منوط به اینه که دو روز در هفته تمیز کنی اگرنه جرم های قدیمی سابیدن میخواد
راهکار دیگه هم برای خونه. اول یکبار کامل جمع کن. بعدش برای خودت یک قانون بذار. موقع ورود و موقع خروج از یک محل از خونه، یک تکه رو مرتب کن.
همچنین هرروز هفته رو بذار برای یک قسمت خونه
بعد از جمع و جور کردن عمومی
میتونی برای مثال اینطوری تمیز کنی
شنبه هال
یک شنبه اتاق خواب
دوشنبه سرویس بهداشتی و حمام
سه شنبه تراس
چهارشنبه و پنجشنبه آشپزخانه و کابینتها
به این صورت که همه جزئیات و گوشه ها رو هم از قلم نندازی و همه کمد ها و کشوهای مربوط به اون بخش تمیز بشن.
اینطوری به نظر کاز زیاد میاد اما اگه مرتب انجام بدی خیلی کار کمه. چون هر هفته داره تمیز میشه