2777
2789
دوست داشتی بهم تو خصوصی پیام بده بیشتر کمکت کنم اینجا شاید دوستان اذیت بشن

گلی جون عزیزدلم چقد تو خوبی 😍

چقد دوست دارم 

چقدرررر جدی واضح و قشنگ دونه دونه راهنمایی کنی 

و اینکه خودت هم تصور کردم چه خانم خوشتیپ و باکلاسی هستی

بچه ها من اینجا همتون رو خیییلی دوست دارم خیلی خوبید خدا خیرتون بده

عزیزای دلم

برای براق شدن وسایل بزرگ یخچال و گازو...اگر استیل .کمی روغن بچه بمالید دستمال بکشید روش عالی میشه😍

ظرف مسی سس قرمز بزنید. بشورید راه حل دیگه ام داره

من گاز ایینه ای مقداریش. اگر میخواید جای دست روی شیشه و گازو...نیفته سیب زمینی دونصف کنید بمالید شیشه که مدنظرته بعد با دستمال تمیز کن

😍

وسایل مثل لباسشویی و یخچال اگر سیلور به نظرم با مایع لباسشویی. تمیز کن کمتر لک میفته 😍

کتری و قوری اگر لکه زرد افتاده کلا ظروف استیل جلا سنج بخر با پنبه بکش چندبار براق و عالی میشه 😍😍😍😍

اگر قاشق و چنگال استیل کدر شده جلا سنج😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دل خواهر ❤️ فدات بشم درسته جاش اینجا نیست ولی باید بهت بگم که هیچ وقت از خودت نقطه ضعف نشو ...

گاهی وقتی کسی بهش تو جمع بی احترامی میشه علتش اینه که چاره ی دیگه ای نداره 

اتفاقا رفتار این همسر اصلا نرمال نیست که با این شرایط نشسته 

چون بچه که فقط بچه ی خانم نیست 

من بودم بچه رو می ذاشتم همون وسط بمونه انقدر گریه کنه 

تا باباش بفهمه اومدم مهمونی یعنی چی 

تو سری خوردن همین جوری باب میشه 

اگر همین رفتار رو یک خانم می داشت همه می گفتن وای چه خود خواه چه زن بدی 

البته که معصومه جون من شما رو خیلی دوست دارم و ازت یاد میگیرم قصد توهین به شما رو ندارم 

سلام قشنگا من این دوهفته عالی گذروندمهمسرم زیادی دست ودلباز و ولخرجهجلوشو نگیرم روزی یکی دوتومن خرجم ...

احسنت به این خانم فعال  

برا نان پیتزا ، باید بذاری فر،نیم پز بشه ، بعد بذاری کیسع فریزر .... ؛ یعنی روش فریز نان پیتزا اینجوریه ....

موفق باشی عزیزم  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
گلی جون عزیزدلم چقد تو خوبی 😍چقد دوست دارم چقدرررر جدی واضح و قشنگ دونه دونه راهنمایی کنی و اینکه خ ...

قربونت عزیزم نظر لطف شماست 

خوشحالم نوشته هام براتون مفید هست 

من خودم خیلی خلا داشتم و دارم اما برای ترمیم کردن مشکلات رفتاری، اخلاقی و غیره خیلی تلاش می کنم 

سلام معصومه جان من ترفندهای خونه داری و مواظبت از وسایلت رو خیلی دوست دارم میشه یه کم برای بنویسی ل ...

ستاره جون چون گفتی دیگران نظر بدن من میگم. اگرنه که تو کدبانو تر و با سلیقه تری. فقط به عنوان یک تجربه میگم

یادته یک زمانی توی تلگرام کانال خانم های قری بود؟

من اونجا دوتا راهکار یاد گرفتم و توی این سالها برای مرتب بودن استفاده میکنم

اول از همه برای سرویس بهداشتی و حمام میگم. دوتا اسپری که از پلاسکو میتونی تهیه کنی، کمی وایتکس بریز و یکی در حمام و دیگری رو در سرویس بهداشتی بذار.

صبح که میری اجابت مزاج قبل از مسواک زدنت و شستن صورت ماهت، روی سنگ توالت و زمین و روشویی رو اسپری وایتکس بزن. تا صورتت رو بشوری و مسواک بزنی، وایتکس واکنش‌های شیمیایی خودش رو انجام داده و فقط کافیه با شلنگ آب بگیری و حتی نیاز به فرچه کشیدن نیست. سرویس بهداشتی مثل آینه شده. حالا هرچند وقت یکبار فرچه هم باید بکشی اما تعدادش کمتره.

برای حمام هم همینطور. یک اسپری وایتکس و یک فرچه دستشویی جداگانه و نو بذار. تا موهات رو شامپو بزنی و دو دقیقه باید منتظر بمونی، توی همون دو دقیقه حمام تمیز شده.

همه اینها منوط به اینه که دو روز در هفته تمیز کنی اگرنه جرم های قدیمی سابیدن میخواد

راهکار دیگه هم برای خونه. اول یکبار کامل جمع کن. بعدش برای خودت یک قانون بذار. موقع ورود و موقع خروج از یک محل از خونه، یک تکه رو مرتب کن.

همچنین هرروز هفته رو بذار برای یک قسمت خونه

بعد از جمع و جور کردن عمومی

میتونی برای مثال اینطوری تمیز کنی

شنبه هال

یک شنبه اتاق خواب

دوشنبه سرویس بهداشتی و حمام

سه شنبه تراس

چهارشنبه و پنجشنبه آشپزخانه و کابینتها

به این صورت که همه جزئیات و گوشه ها رو هم از قلم نندازی و همه کمد ها و کشوهای مربوط به اون بخش تمیز بشن.

اینطوری به نظر کاز زیاد میاد اما اگه مرتب انجام بدی خیلی کار کمه. چون هر هفته داره تمیز میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

با ۷تومن راهی طلا فروشی شدیم.همیشه طلا بدون اجرت با سود ۵ درصد می‌خریدم.برای اولین بار گفتم طلا شکسته بگیریم که یکی داشت دونیم درصد میداد که شد ۱۳ میلیون که به پول ما نمی‌خورد.

رفتیم طلا فروشی دیگه گفت ۲ درصد و ما خوشحال شدیم یک تیکه از النگو شکسته داد بهمون و کامل هم خمش کرد و شد ۹۱۰۰‌

به شوهرم گفتم چه کنیم گفت عیب نداره بخر ۲۱۰۰ بیشتر از بودجه تخصیصی منم گفتم باشه.تو دلم جشن بود.خب ۲ تومن ولی غنیمته.ولی چون اولین بار بود طلای شکسته می‌گرفتیم اومدیم خونه از ظاهرش خوشمون نمیومد چون یک تیکه طلاس که مچاله شده ولی خب من گفتم عوضش دو درصد و یکم دل شوهرم آروم شد.

قبل رفتن هم خورشت آماده کرده بودم که حواس غذای بیرون نکنیم.

تا اومدم برنج هم گذاشتم پلوپز

اما خب بیرون یه کیک آبمیوه نفری گرفتیم رو هم شد ۵۹

اونم محض تنوع و اینکه خوب شوهرم بد عادت نشه 

یک هدفی دارم که تا پایان سال صد گرم باید طلا جمع کنم ۳۵۰ میلیون بشه این از حدود ۳ گرمش بقیه اش هم خداجورکنه

سلام ، چه جالب و اینکه اگر در خود بانک رسالت قسط عقب افتاده داشته باشیم تا ۲ سال از بانک رسالت نمیشه ...

اوخ اوخ پس بخاطر همینه ماهم پارسال کلی از فک و فامیل امتیاز جمع کردیم آخرش نوشت به دلیل رفتار بد اقتصادی نمی‌تونید وام بگیرید😐نگو بخاطر این بوده حتما.اخه رسالت همه چیش اینترنتی شده ی جا نیست آدم بره مث بانک بشینه حرف بزنه.هرچی رسالت اطراف ما بود جمع شده.ی جا هست ی اتاق درست کردن با دوتا صندلی اونجا باید بری سوال بپرسی.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
اوخ اوخ پس بخاطر همینه ماهم پارسال کلی از فک و فامیل امتیاز جمع کردیم آخرش نوشت به دلیل رفتار بد اقت ...

بله عزیزم دقیقا رسالت به خوش حسابی خیلی اهمیت میده ولی خوش حساب هم باشی راحت بهت وام میده . 

سکه پارسیان اول تقلبی تو‌بازار فراوون هست .بعدش هر دفه باید سود فروشنده بدی همون هزینه‌وکیوم‌که مد ش ...

بله عزیزم درسته منم گفتم یکی ممکنه خود جوش پس انداز کنه یکی هم ممکنه تا مجبور نباشه بفکر پس انداز نیوفته در هر صورت انشاالله موفق باشید ❤️

سلام دوستان

یه نکته آخرشبی یادم اومد خودمم تازه یاد گرفتم

اگه وام برآیند(سکه)ویپاد رو گرفتید یا قراره بگیرید،بازه زمانی که برای پرداخت هر قسط فرصت دارید میتونید خرد خرد بدون پرداخت کارمزد از حساب قسط تون پرداخت کنید 

من امروز ۱۰ هزار تومن امتحانی پرداخت کردم دقیقا ده تومن از بدهیم کسر شد

پیش اومده همسر یه مقدار پول بهم داده تو ذهنم گذاشتم برا وام ویپادم ولی تا کامل جور شده و زمان سررسید (چون سررسیدش بایارانه تنظیم کردم)بخشی از پول قبلیمم خرج شده

اگه قبلا میدونستم  همون مبلغ رو پرداخت میکردم هم پولم خرج نمیشد هم قسطم سبکتر میشد.

وام پشتوانه هرقسط کارمزد ۳۷ هزار تومنی داره یه دوتومنی داشتم بخاطر کارمزد دوتا یک میلیونی واریز کردم در صورتیکه تا ۴ قسط مجاز به پرداخت هستیم

تاریخ عضویتم😅😅
ارامش جان، من با توجه به کنجکاوی درونی 😆😆رفتم تاپیک هات را خواندم و نتیجه گرفتم اصلا اصلا نده 😅😅 ...

سلام صندوق امانات تو بانک هست ؟چطوره

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

دوستان برای پس انداز سکه بهتر یا انگشترو...بدون اجرت کدومشون موقع فروش ضرر کمی داره 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
2810