سلام قشنگا من این دوهفته عالی گذروندم
همسرم زیادی دست ودلباز و ولخرجه
جلوشو نگیرم روزی یکی دوتومن خرجمون میشه
بخاطر خرید خونه وقسطا اصلا ریسک نمیکنم ک پول تو دستش بذارم
هر پولی ک براش واریز میشه یکی دوتومن برای خودش نگه میدارم و بقیش میره تو بلو برای امتیاز
چند روز پیش کلی خرید خونه داشتم ک دیدم اسنپ به شوهرم ۳تومن اعتبار داده
دوبیته پوشک۲۸تایی،۴تا ماکارونی،جرمگیر،وایتکس،پنیر چدار،پنیر لبنه،پنیر پیتزا،ارد و شامپو و دستمال،رب و..برای مصرف چهارماه گرفتم ک شد۲۹۰۰ ک از اعتبار استفاده کردم
۷۳۰از جیب دادم و بقیش سه ماه قسط بندی شد
و خیلی تمیز ومرتب وسروقت اوردن دم در
جالب بود برام ک فاسد شدنی ها رو با کیسه یخ اوردن ک خنک خنک نگه داشته بود
و تصمیم گرفتم از الان خریدام رو از اسنپ انجام بدم و هایپر نرم چون حضوری رفتن مساویه با کلی خرت و پرت خریدن
ما چون غذای مونده نمیخوریم تو روز باید دو وعده رو درست کنم وگرنه شوهرم غیرقابل کنترله و یه دور دور مساویه با رستوران
واسه همین شنبه ها تره بار میرم
اول از همه یه ظرف پیاز داغ درست میکنم
مواد برنجی دلمه رو اماده میکنم و میذارم تو فریزر(بجز دلمه مو ک همون موقع میپیچم)
هویچ و فلفل دلمه ها رو خورد میکنم و قشنگ بسته بندی میکنم (برای ماکارونی یا مواد پیراشکی)
مواد فلافل و جوجه یا کنجه اماده میکنم بسته به میلمون
ذرت ها رو دون میکنم
با نون یوفکا سمبوسه میپیچم
و مرغ مزه دار شده برای پیتزا
و برگر دست ساز
من همیشه نان پیتزا خودم درست میکنم ک مثل بیرونیا میشه ولی خب بخاطر اینکه گاهی شاید نتونم ماهی یه بسته نان پیتزا ۵تایی کاپو هم میگیرم ک۵۰ هم بیشتر نیست
ولی از این هفته میخام نان اماده هم درست کنم و بذارم ک اگه به همون کیفیت بمونه دیگه نخرم
و اینا برای. یک هفته یا نهایتا دو هفته هست ک کیفیتشون از بین نمیره و همیشه نیم ساعته غذام امادست و خسته نمیشم تو طول هفته چون بچه کوچیک دارم و نیاز به رسیدگی داره
و تا قبل ساعت چهار ظهر شامم امادست
هفته قبل همسرم شایدا دلش بیرون میخاست،گفت بریم فرحزاد گفتم باشه
تا رفت حمام نان پیتزا اماده رو دراوردم،مواد گوشتیم رو سریع اماده کردم(کلا ده دقیقه شد)و گذاشتم تو فر
و سر نیم ساعت شاممون اماده شد و تو عمل انجام شده قرار گرفت و رفتیم پارک هم کوچولومون کلی بازی کرد هم بما خوش گذشت البته چندماهه روند کارم اینجوریه نهایتا یکی دوبار گول خوردم😂
منم دوتومن زدم به حساب طلاسی 😁به پاس زحماتم
ولی خب توجه کردم واسه اینکه دلمون غذای بیرون نخاد باید همیشه یخچالم پر باشه