2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من امروز یه النگو گرفتم به وزن ۳ گرم ۲۸۰ صوت به قیمت ۱۲۴۰۰ طلا گرمی ۳۳۵۰ بود کسی میتونه ...

سلام مبارکتون باشه💗

۱۳درصد حساب کرده احتمالا ۷درصد سود گرفته و ۶درصد اجرت

من دوتا برادر میشناسم یکی برادر بزرگ که زیاد اهل پول درآوردن و مدیریت مالی نیست همیشه پول نداره و اس ...

دقیقا من هم مثل شما هستم ، ما داخل شهر خودمون اصلا رستوران نمیریم فقط چند سال قبل که بچه نداشتیم گاهی وقتها با همسرم میرفتیم سیرابی میخوردیم .

ولی ما مسافرت که میریم به خصوص مشهد یا شیراز و کلا شهرهایی که هتل میریم اصلا آشپزی نمیکنم و معمولا رزرو جا رو با صبحانه و نهار و شام انجام میدیم و اون خودش میشه رستوران رفتن و یک خاطره خوب برای خودمون و بچه ها .

ما همین اوایل تابستان رفتیم مشهد و یک هتل ۳ ستاره رفتیم که واقعا از لحاظ کیفیت غذا خیلی خوب بود و قیمتش هم واقعا خوب بود ما ۴ شب اتاق ۴ تخته با صبحانه و نهار و شام گرفتیم که کلا شد ۱۳ میلیون تازه مادرم هم ۲ شبش رو باهامون بود که چند باری غذای اضافه هم سفارش دادیم .

ولی هتل ما امام رضا ۳۵ بود و اگر همین هتل رو میخواستیم نزدیک تر به حرم رزرو کنیم قطعا گرونتر بود و نه خیلی دور بود که اذیت بشیم و نه خیلی گرون با بی آر تی روزی ۲ بار میرفتیم حرم و برمیگشتیم .

ولی شمال که میریم غذا بیشتر وقتها جوجه آماده میکنیم و داخل جنگل درست میکنیم و شب هم چیز ساده تر میخوریم .

یا هر وقت میریم قزوین سر مزار پدرم یک یا ۲ بار در سالش رو قزوین میریم رستوران چون به نظر من هنوز داخل قزوین رستوران هایی هستن که کیفیت غذاشون به قیمتشون میارزه . 

سامیه جانلطفا اگرتونستی راهنماییم کنمطمئنم ازلوازم بهداشتی ومراقبتی پوست استفاده میکنی مارکشون روبهم ...

سلام عزیزم 

والا من مانتو شلوار اداری دوست ندارم 

برای دیگران نه ها برای خودم نمی دونم هیچ وقت نمیپوشم 

چون خیلی تیپ اسپرت میزنم و سرکار همیشه کتونی پامه و کوله پشتی میندازم 😂😂😂😂

چند سال هم که میدونی مانتو پیدا کردن اون هم تا زیر زانو سخت شده 

ولی اگه مغازه ای پیدا کنم قیمتش مناسب باشه دو سه تا مانتو میخرم پارسال سه تا گرفتم دیگه امسال مانتو نمی گیرم دارم دیگه 

شلوار. هم که دو سه تا برای سرکار دارم 

لباس خونگی هم من اغلب پیراهن می‌پوشم از این پیراهن جذب ها همسرم دوست داره الان فکر کنم صد و هفتاد هشتاد تومن میرم چند طرح میخرم همون ها رو می‌پوشم ساحلی کوتاه هم قیمت مناسب باشه تو خونه می‌پوشم 

اهل تیشرت پوشیدن اصلا نیستم بیشتر تاپ میگیرم با شلوارک قیمتی نداره 

بیشترین هزینه من تو لباس زیر که اون رو خیلی دوست دارم ست و قشنگ باشه 

ولی من تا حالا لباس زیر تو ماشین ننداختم ماشین لباس زیر رو خراب می کنه همیشه با دست میشورم و با صابون هم میشورم 

در مورد روتین پوستی من یه سرم رتینول میگیرم با یه ضد چروک مثبت سی و پنج اورال  یک شب درمیون اینا رو میزنم 

که رتینول رو نهصد میگیرم کرم رو خواهر همسرم از آلمان میاره 

این سری بهش گفتم رتینول هم برام بیار برند اوردینری 

دیگه دستش درد نکنه برام گرفت

البته هر دوتاش اینجا هم هست فقط باید اصلش رو پیدا کنی مخصوصا اوردینری که خیلی فیک داره  

با صد آفتاب که جز ضروری زندگیمه ضد آفتاب بی رنگ لاکونیتیا می‌گرفتم که دیگه شرکت انگار نمیاره دیگه رو آوردم به همون لافارا بی رنگ 

یه چیز دیگه که تو روتینم هست پودر کلاژن میخورم 

هر روز قرص منیزیوم میخورم 

چند وقت حرفه ای ورزش نمی کنم به خاطر مشکلات ستون فقراتم ورزش که میکردم مکمل ورزشی هم می‌خوردم 

یه چیز دیگه من هیچ وقت لباس مجلسی گرون نمیخرم 

مثلا امکان نداره برم هفت هشت میلیون پول یه لباس بدم که شاید دو بار هم نپوشم

حتی عروسی نزدیک هامم باشه لباس قیمت مناسب و شیک میخرم 

عزیزم ورودی تو سر جمع میشه ۱۶۳۰۰۰۰۰خروجی ۴۶۰وام مادرپنج درصد برای امام حسین میشه ۸۱۵/۰۰۰یک تومن لباس ...

سلام عزیزم 

معصومه جون میشه به من هم یه باکس بدی 

ببین ما ۴نفریم 

ماهیانه ۱۲۰۰یارانه میشه دوبسته پوشک وچندتا شیرخشک برای دخترم ❤️ 

پسرم خرج آنچنانی نداره فقط ماهی ۴۰۰کلاس زبانشه 

خوراکی هم پدربزرگش میخره براش 

حقوق ما ۲۲تومنه که از این مبلغ ما ۱۳تومن فیکس قسط وام میدیم 

میمونه نه تومن حالا میخام یه پس انداز داشته باشم از این نه تومن 

و اینکه برای آشپزی و اینا بنظرت ماهیانه چقدر کفاف میده 

اینم بگم ژنتیکی لاغریم وغذامون کمه ولی من زیاد می‌زارم گاها مجبوریم تا دوروز بخوریم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ما ها به این طور کارها میگیم قناعت 👌میگیم مدیریت صحیح 👌حالا نظریه ها فرق می‌کنه دیگهبعد خوردن بستن ...

وای چقدر یه آدم می‌تونه باسلیقه باشه وحواسش به همه چی باشه کاش یه تاپیکم داشتیم درمورد کارهای خونه از صفر تا صد خیلی خوب 

مطمینا خیلیا اینجا خرجهاشون رو نمیگنخود من تن صدام ضعیف بود و از پشت باجه واقعا صدام ضعیف بود ی پکیج ...

اسم اون پک چیه آخه تن صدای منم ضعیف همه بم میگن خیلی تن صدات پایینه وفن بیان حضوری خوب جایی سراغ دارین البته تهران

نه واقعا راضی نبودم 😔 موتور با بدنه همخوانی نداره ،و در نتیجه شتاب میاد پایین سربالایی ها رو باید ه ...

پس از لیست آرزوهام بره کنار 😁

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
من با کارکرد همسرم میتونم وام بگیرم منتها چند تا وام گرفتم. یکی از ایتمهای حقوقی من هرماه متغیره ممک ...

عزیزم به نظر من بخشی از پولتون رو صرف خوشحالی کنید

از این وام فعلا صرف نظر کنید تا یکی از قسطها تموم شه و بعدش جای اون باز وام بگیرید و این پول پیش بینی نشده رو خرج لباس و تفریح و آموزش فوق برنامه کنید

مثلا من خودم ۱۵ سالگی رفتم کلاس شنا و تا سطح حرفه ای هم رفتم

الان یکی از خوشحالی های زندگی من شنا بلد بودن در سطح حرفه ای هست.

شما میتونید بچه اتون رو موسیقی یا شنا یا اسب سواری یا اسکیت ثبت نام کنید. بهتون قول میدم بعدا خیلی از شما ممنون خواهد بود

هم اینکه ظاهر هم خیلی مهمه. من خودم مخالف مصرف گرایی هستم. یعتی دوست ندارم ۱۰ تا مانتو داشته باشم. و تا الان که پدرم خونه خریده ۳ ساله نتونستیم نفس بکشیم.

اما از دو ماه دیگه حدودا ماهی ۱۷ تومن بعد از پرداخت قسط ها میمونه. پدرم از این ماه پرداخت قسطها و مخارج رو به من واگذار کردن و من امروز تمام قسط ها رو دادم. بقیه پولهایی که میاد خرج دندانپزشکی و قرض به یک نفر میشه.

از دوماه دیگه میتونم رانندگی ثبت نام کنم و کلاس موسیقی مورد علاقه ام رو برم. و هم اینکه تمام خانواده یک تکونی به ظاهر شخصی و خونه بدیم.

گل قشنگم بهت قول میدم یاد داشتن یک سری چیزها برای دخترهای مجرد خیلی کلاس و پرستیژ داره. من به هرکی میگم شنا بلدم میگه خوش به حالت. درحالی که همون خانم خودش یک دستبند ۷۰ میلیونی تو دستش داره.

شما هم از این بُعد زندگی بچه تون و خودتون غافل نشین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی 🌹❤️پلو پز ندارم اما ماکروفر وسرخکن واسنک ساز دارم ولی همون پیک نیک از ...

مگه میشه کمک نکرد

اگه یک مرد با معرفت باشه و بعد قرض زنش رو پس بده میشه داد

اما اگه بدجنسی کنه یا باید گفت قرض گرفتم یا وام خونگی برداشتم تا به این طریق نتیجه زحمتهای خانم خونه هیچ و پوچ نشه و بتونه پولش رو پس بگیره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام خوبین دلاتون پرا زخوشی وجیب هاتون پر ازپول

من با ۸۰۰تومن رفتم تهران سه روز اونجا بودیم امدیم میخواستیم بیایم خونمون که مادرشوهرم گفت بیاین اینجا مامسیرمون رو عوض کردیم واز سمت منجیل رفتیم سمت خونشون خلاصه باگرمای وحشتناک رسیدیم خونشون ظهر رسیدیم دخترم فرداش نمیدونم چطوری یه لنگه از گوشواره هاش گم شد واینکه تهران رفتنی من پول جمع کرده بودم برای خودم عینک آفتابی بگیرم اما ابجیم ۲۰۰تومن بهم داد گفت این رو برای دخترت عروسک بگیر منم گفتم باشه ادامه داره

ادامه بعد رفتیم بازار یه عروسک برای دخترم گرفتیم شد ۱۹۵ یه کلاه افتابی گرفتم ۱۸۵ وگفتم برم یه عینک بگیرم ابجیم گفت پس پسرت چی منم روم نشد بگم خودم عینک لازمم از پس اندازم ۱۴۰ یه ماشین پلاستیکی برداشتم دوباره خواهرم یه ماشین پلاستیکی دیگه برداشت گذاشت روش 

من یه قلک برداشتم برای دخترم تو دلم میگفتم میخواستم عینک بگیرم واقعا سردرد میشم جلوی افتاب ولی اصلا قدرت نه گفتن ندارم پس اندازم تموم شد ومن بدون عینک

خانم ها نگین خوب بچه ته چه ایرادی داره فه قدری اسباب بازی دارند که انباریمون پرشده وماشین رو همینکه رسیدیم خونه مادرشوهرشکوندن ومن با بیمدیریتم پولم رفت .با یه نتونستن نه گفتن به شوهرم یه لنگه از گوشواره دختم رفت واینکه الان اونجا پر ویروس بود جفتشون ویروس اتهوع گرفتن کلی پول سرم ودکتر دادم 

پیامم نکته اقتصادی نداره جز بی مدیریتی من 

2810