2777
2789
بله کاملا درسته گیج شدم انگار بلد نیستم چه جوری باید خرید کنم از طرفی میخوام انقدر خرج کنم که پیش هم ...

من جای شما باشم 

یک دفتر برمیدارم 

و کم کم تاپیک های خوب نی نی سایت رو می خونم 

مثل سه تا گروه پس انداز رویا جون رو

تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره 

و هر نکته ی خوبی که ببینم که به زندگی من کمک می کنه رو یادداشت می کنم. 

همیشه برای خوب بودند و خوب گشتن نباید خیلی پول خرج کرد 

فقط باید بلد بود چیکار باید کرد 

برای تغییر عجله نداشته باش بگو از مرداد ۱۴۰۳ تا آخر ۱۴۰۳ به خودم فرصت می دم که کم کم تغییر کنم 

اگر جایی از دستت در رفت رها نکن سعی کن ادامه رو درست رفتار کنی

شما همسر خیلی خوبی داری همین که از کیفت تعریف کرده خیلی خوبه 

تو مسیر تغییر ازش کمک بگیر 

اصلاااااا به خاطر مادرت با همسرت بحث نکن 

اولویت اول و آخر شما باید همسرت باشه 

بله کاملا درسته گیج شدم انگار بلد نیستم چه جوری باید خرید کنم از طرفی میخوام انقدر خرج کنم که پیش هم ...

دوست داشتی بهم تو خصوصی پیام بده بیشتر کمکت کنم اینجا شاید دوستان اذیت بشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا لطفااا برای تایید ،تشکرررر،قدر دانی ،فقط به ♥️بسنده کنید تا صفحات بی جهت پیش نرن 🙏🏻🙏🏻💋

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
با این وام هم میخوام النگو بخرم بعدادونه دونه زیاد کنمولی به نظرتون بااین فامیلای شوهر حسود میشه الن ...

خوب بگو به همه وام گرفتین و قسطش سنگینه و قسطاشم بزار شوهرت بده دیگه پول نداشته باشه بده به کسی

خواهرم تازه خونه خریده هر روزم به فکر خرید یه وسیله سولی من علاوه بر قسط های خودم باید به فکر هزینه ...

مامان و خواهرای منم اصلا بخودشون سخت نمیگرفتن هر چی دلشون میخواست میخریدن بعد من دلم نمی اومد برا خودم یا بچم یه لباس شیک یا یه گیرسر بگیرم

دیدم من چرا ب خودم سخت میگیرم اونا نه

تو خودتو کنار ب‌شی خواهرت مجبور میشه بیاد وسط

الان دلش گرم شماست

خب پس چیکار کنم دخترم شماره تلفن به اسمش نداره که اپ براش وصل کنم بعدم من برای شوهرم انجام دادم شد ش ...

منم افزایش اعتبار آپ زدم کم شد خواستم انتقال بدم نشد 

فک کنم بلید خرید بشه

دخترم عاشقتم
اول از همه وضعیت موهات رو درست کن من نمی دونم دکلره مو مونده یعنی چی اما اگر ظاهر بدی گرفته حتما رنگ ...

اگه خودم رنگ بخرم موهام رنگ کنم خسیس بازی میشه ؟ حتما باید برم ارایشگاه ؟

اصلا نمیتونم جای بد برم مجبورم برم ارایشگاه گرون و کلی باید هزینه کنم عیب نداره ؟

عینک طبی م افتابی هم داره از اون تو سفر استفاده کردم ولی اذیت میشم جای عینک رو بینیم میمونه 

فقط برا شمال لازم جای دیگه استفاده نمیکنم

لباس ساحلی هم دیدم از این جنس هاس ک اب میره بعدش واس خونه میخواستم یعنی تو ساحل بپوشم ؟

یکم معذب میشم نمیتونم

شال و روسری هم کلا سر نمیکنم ولی چند تا شیک برا مهمونی باید بخرم

شومیز هم میخرم جایی هم برم دیگه اونو نمیپوشم

ایران مال هم الان اومد تو ذهنم مغازه هاش مارک میفروشن چند باری رفتم ولی هیچی نخریدم چون میگفتم گرون و برای از ما بهترون.برام غیر قابل باور که دارم ب خرید از اونجا فکر میکنم

سامیه جانلطفا اگرتونستی راهنماییم کنمطمئنم ازلوازم بهداشتی ومراقبتی پوست استفاده میکنی مارکشون روبهم ...

مارک کفشتون چی بود

منم برا مانتو اداری پارچه جنس خوب میخام که بو نگیره و از فرم نیفته

اگه فهمیدید ب منم بگید

مامان و خواهرای منم اصلا بخودشون سخت نمیگرفتن هر چی دلشون میخواست میخریدن بعد من دلم نمی اومد برا خو ...

اتفاقا مامانم میخواد بره دندون پزشکی نمیدونم به خواهرم بگم برا هزینه یا نه

شایدم بگم بده ولی نمیخوام به گوش مامانم برسه ناراحت بشه

خواهرم میتونه جوری بگه که خودش خواسته پول بده و من چیزی نگفتم

پول مامانم چند سالی دستش و خونه خریدن و هر سری میگه نداریم ک پس بدیم مامانم میگه دستش تنگه نمیخواد

کلی برا خونه ش داره خرج میکنه

بهش چند بار گفتم پول مامانو بده بذاره بانک با سودش برا خودش خرج کنه

میگه بعدا با سودش برمیگردونم 

اگه خودم رنگ بخرم موهام رنگ کنم خسیس بازی میشه ؟ حتما باید برم ارایشگاه ؟اصلا نمیتونم جای بد برم مجب ...

عزیزم جای خرید از ایرانمال برو ارایشگاه 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اگه خودم رنگ بخرم موهام رنگ کنم خسیس بازی میشه ؟ حتما باید برم ارایشگاه ؟اصلا نمیتونم جای بد برم مجب ...

سلام خوبید میشه حرفایی که تو تاپیک زدید بگید صفحه های چنده ،؟؟؟ میخوام بخونم 

نمیدونم خسیس بازی میشه یانه من مورچه خریدم دوتا مانتو ۳ تا شلوار دادم خیاط برام بدوزه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810