2777
2789
سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹 4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گ ...

سلام خانومی، مبارکتون باشه و براتون پر خیر و برکت باشه ان شاالله

سوالی در مورد خرید آنلاین دارم : همین طلاسی ک میگین چند وقته باهاش خرید میکنید؟  امن هست؟  موقع فروش کم نمیکنه ؟  و منظورتون از حقانی چیه؟؟

من اولین واریزیم که ۴۰ خواستن بعد سبز شدن فرم ج سال ۹۹ بود ماهم۹۸ ثبت نام کردیم هنوز ندادن همدان هست ...

سلام عزیزم ان شأالله به زودی تحویلتون بدن

آیا خبر دارین سند این خونه ها مخصوصا طرح سه فرزندی به اسم پدر خانواده هست یا هم مادرو پدر؟

خونه من مال سه فرزندی هست یعنی سندش هم به اسم مرده و هم زن؟

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از دیشب شروع کردم به خوندن این تاپیک تا الان تموم هم نشد دیگه خسته شدم راستی منم از اونایی هست ...

حتما اول پاتون رو عمل کنید باقی مباحث رو بذارید اولویت های بندی 

عجب واسه ۳۰ تومن کسر از حقوق خواستن؟

آره والا 

منم همینو گفتم به کارشناسش.... که الان بخاطر یکپارچه شدن سیستم و بد حساب شدن برای گرفتن وام ها، همه سعی می کنن معوقه نداشته باشند و به موقع قسطش رو پرداخت کنند...

گفتم اشتباه کردم چند ماه پول گذاشتم اینجا تا امتیاز جمع بشه، تبلیغ کردین وام فوری بدون ضامن.

من بخاطر وام فوری بدون ضامن پول گذاشتم که اعتبار سنجی کرد و پول از حساب کم شد ، گفت به شما تعلق نمی گیره، از طریق امتیازی اقدام کنید. حالا هم به خاطر این مبلغ ناچیز باید از همسرم کسر از حقوق بگیرم.....

گفتم صد رحمت به بانک پاسارگاد که بدون ضامن تا ۵۰میلیون، ظرف یک دقیقه وام رو واریز می کنه.

اسمش  ۲۳درصده و تمام.

ولی وام مهر شما با این خواب پول و امتیاز لاک پشتی و هزینه های الکی بابت سفته و هزینه  ی بررسی کارشناس وبعدش کارمزدی که اول از وام بر می دارن و بعد هزینه ی بیمه عمر وام که کم می کنن ، درصد سودش خیلی فرق نمی کنه، جدا از اعصاب خوردی که داره.

مادر شدن خیلی خوبه... اما مادر داشتن قشنگ تره.!! 😔 وقتی لایک کردم، یعنی برای چیزی که ازت یاد گرفتم ، برات دعا کردم، خیر ببینی.🙏  لطفاً شما هم برای من دعا کنید.ممنون 🌹
سلام یه چی هم من بگمدیروز رفتم یه سکه یه گرمی خریدم قبل از اینکه آتیس به پولش بزنممن خونه دار هستم و ...

میشه منو توی دورهمی تگ کنید و بگید چیکار کردین یعنی چی که جلو تلویزیون گذاشتید؟ منم می‌ذارم و بعضی وقت ها زبان خارجه هم داره

نه عزیز دلم اصلا و ابدا 👌 مسلما هر عملی عکس العملی داره 👌کاری نمیکنم ...حرفی نمی‌زنم که ناراحتش کن ...

سلام معصومه جان 

حرف هاتون درست ،اما با مردی که تو اوج دعوا به پدرم توهین میکنه اونم بدترین توهین ها چکار باید کرد شاید گفتنش آسون باشه 

اما متاسفانه همسر من میدونه چقدر پدرم دوست دارم و خط قرمز منه تو دعوا بهش توهین کرد منم کنترلم از دست دادم رفتم سمت تلویزیون اول زدم زیر آنتنش خورد و خاکشیر شد اگه همسرم نگرفته بود تلویزیونم پودر میکردم مثل دیوونه ها شده بودم گفتم همه چیز زندگیت صدقه سر بابامه بهش توهین میکنی ،،از این میسوزم آرزو مرگش کرد هروقت یادم میاد بدنم آتیش میگیره

چون میدونه پدرم حتی بیشتر از خودش دوس  دارم نقطه ضعفم دست گرفته هر دفعه با روح و روانم بازی میکنه

نمیتونم ببینم توهین نیکنه منم بگم حق با توِ

متاسفانه دعوا زیاد داریم و بچه مم شاهد دعواست و بی نهایت عصبی شده 

سلام یه چی هم من بگمدیروز رفتم یه سکه یه گرمی خریدم قبل از اینکه آتیس به پولش بزنممن خونه دار هستم و ...

نه عزیزم کار خوبی کردی مربی گرفتی 

هرچیزی ک حالت خوب میکنه انجام بده اگه همسرت همراه باشه عالیه

سلام عزیزم.ببخش دیر جواب دادم، تاپیک خوبمون خیلی زود جلو می ره و من وقت نمی کنم همش رو بخونم، هر وقت ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون جواب دادی.

دیروز تاپیک رفت تو پربازدیدها برای همون تو یه روز تقریبا ۳۰ و خورده ای صفحه رفت جلو🙁

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام خانومی، مبارکتون باشه و براتون پر خیر و برکت باشه ان شااللهسوالی در مورد خرید آنلاین دارم : همی ...

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشید 🌹 حقانی که یه طلافروشی تو مشهد که سایت دارن برای خرید آنلاین تو‌سایتشون یه گلدان طلا دارن که شما از ۵۰سوت میتونی طلا بخری بعد هر وقت به گرم مورد نظرت رسید طلاتو سفارش میدی برای من ۴گرم شد یه گوشواره برداشتم و اینکه جوابگوییشون عالیه من خیلی راضی بودم

طلاسی هم که یه اپلیکیشن خرید و فروش آنلاین طلاست این مدت اندازه ۳تومن کم کم طلا خریدم دیروز فروختم پولشو برداشتم مزیتش نسبت به حقانی اینه که مجبور نیستی حتما طلا سفارش بدی معادل نقدی طلاتو میده وپولشو هم برگشت میزنی زود میاد تو کارت 

اعتبار هم که کلا میگن طلا رو حضوری بخرید اما خب برای خریدهای ریز ریز من با اینا راحتترم 

سلام معصومه جان حرف هاتون درست ،اما با مردی که تو اوج دعوا به پدرم توهین میکنه اونم بدترین توهین ها ...

لطفا تاپیک دورهمی ادامه بدید عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام معصومه جان حرف هاتون درست ،اما با مردی که تو اوج دعوا به پدرم توهین میکنه اونم بدترین توهین ها ...

اولا این حساسیت نسبت به بابات رو زیاد ابراز نکن.تو دلت نگه دار ..اکثر ماها به پدرمون حساسیم شوهرامون هم آدمن و جایزالخطا..من چه کنم که تو دعوا شوهرم به پدر فوت شدم توهین کرد .......

دوماً راه بخشش رو باز بذار. وگرنه با دل ناراحت زندگی کردن خیلی زندگی رو سخت و بی برکت می کنه 

سوما نگو. به شوهرت که زندگیتو از. صدقه سر بابای. من داری 

مردا دوست دارن احترامشوونو داشته باشیم غرورشونو حفظ کنیم و بهشوون افتخار کنیم 

2810