2777
2789
خانما سلام من تازه اینجا رو پیدا کردم راهی هست تا مثلا ۴ ماه اینده یه پولی دستم بیاد نهایت در حد ۱۰ ...

ففط وام 

اونم از بانک مهر ویپاد رسالت 

اینجور چیزادرمورد ویپاد تایپیک دارم 

میتونی هم کلا بزنی نت بخونی 

سلام دوست جونا تو طرح مادران اسمم كوييك در اومده اما پرداخت مرحله اي نداره يه جا بايد پرداخت كنيم من ...

حوالشو نمیتونی بفروشی ؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ففط وام اونم از بانک مهر ویپاد رسالت اینجور چیزادرمورد ویپاد تایپیک دارم میتونی هم کلا بزنی نت بخونی

اخه وام سپرده میخواد 

راستش دلم میخواد یه جوری باشه همسرم متوجه نشه

ولی واقعا اینی که شما میگی میشه روش حساب کزد؟؟

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
عزیزم همسر من راننده ی بسیار متبحری هست و بسیار حساس روی ماشین 🤭خواهر برادرش تعریف میکردن اگر خونه ...

من توی زندگیم و شغلم 

کلا ی آدم موفقی هستم خدا رو شکر  

ولی رانندگی نمی کنم می ترسم یا تنبلم

الن ۸سال گواهینامه گرفتم

بعدش برا شروع همسرم خیلی روحیه مو خراب کرد

انگیزه ندارم

ولی دوس دارم

دخترم دوس داره برم مدرسه دنبالش  

سلام عزیز دلم ❤️ چند وقت نبودی دلم برات تنگ شده بود خوشحالم که پستی ازت میبینم 😘...از تاپیک عقبم چو ...

مهربووونم منم دل تنگت بودم 

اتفاقا منم اخر شبا سر میزنم شما هم کم پیدایی و میدونم مشلغه زندگیت زیاده

خدا بهت سلامتی بده 

همیشه به یادتم تو هر لحظه زندگیم 

تو هر لحظه که نا امید و خسته میشم 

هر لحظه ای که به هدفم فکر میکنم

خلاصه که به قول شاعر تو قلب و وجودم خونه کردی❤️💋

دعاگوتم خواهری

ببخشید اینجا پیام میدم شاید با دعای یکی ازشما برادرشوهرم از کما برگرده خونریزی مغزی کرد وایست قلبی ا ...

سلام عزیزم خوبی چیشد برادرشوهرتون... ان شاء الله ک خیر شده باشه 

سلام دوست جونا تو طرح مادران اسمم كوييك در اومده اما پرداخت مرحله اي نداره يه جا بايد پرداخت كنيم من ...

اسم منم دراومده نمیتونیم جور کنیم از بابام میتونیم قرض کنیم شوهرم میگه نمیخواد. حساب کتاب کرد اختلاف قیمتش با بیرون بیست سی تومن بیشتر نمیشه 

همتا اسم خـودمه♥
سلام دوستان.من صندوق امانات از بانک گرفتم۱۰۰ ودیعه دادم.ولی اینا میگن بیمه اینا نمیکننو ثبت نمیکنن ک ...

چ بانکی 

چ ابعادی

چطوره؟؟

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
۱۰۰ هزارتومن؟

🤓 ۱۰۰ ملیون تومان

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
چ بانکی چ ابعادیچطوره؟؟

ابعادشو نمیدونم

چی طوره؟ یک باکس بود با کلید داخل یک سالن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810