2777
2789
دقیقامنم خواهری دارم که سه تا بچه دارهاینقدر بریز و بپاش دارنبهترین خوراکی ها بهترین خرید هابهترین س ...

ب نظرم ک حقوق شون  دروغ میگن د

از جای دیگه درآمد دارن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم ...

مبارک‌باشه عزیزم...استخدامی چطوری هست چه ارگانهایی.؟الان شما باچه مدرکی کجا قبول شدید؟هرسال این آزمون برگزار میشه آیا.؟و اینکه بچه دارید؟چون من دوتا بچه دارم چطور سرکاربرم...واقعا به درآمدش نیاز دارم

یاد خدا آرام بخش دلهاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماها که دوتا بچه داریم چکارکنیم به نظرتون...شما بچه دارید کجا میزارید چطور میشه با دوتا بچه ۱ونیم سا ...

عزیزم این همه خانم شاغل چیکار میکنن

شما معلمی قبول شی نصف روز میری 

کوچیکه رو بزار مهد 

بزرگ‌هم  ک وقت مدرسه شه با خودت میره و میاد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بچه هایی که مدیریت مالی بیست دارین راهکارتون برای عو۲ کردن ماشین چیه هرچی دودوتا چارتا میکنم نمیشه آ ...

مگه اینکه وامی چیزی بگیری این مبلغو یهو پرداخت کنی 

یا از قبل خرد خرد طلا بخری بعد بدی به ماشین چون ما به تفاوت زیاده   ولی پلکانی با تعویض ماشبن میشه تو دو سه سال ماشبن خوب نه عالی سوار شد 

همسرم آذر ۹۹ برا من یه ۲۰۶ اتومات خرید به قیمت ۱۰۰ میلیون

این ماشینو تا بهمن سال ۴۰۱ داشتم ،اونجا ماشبنم شد ۲۶۰ تومن ،یه x33 اتومات خرید برام به ۶۰۰ ،که مابه تفاوتش ۳۴۰ بود با قرعه و طلا و وصول یه بدهی جور شد 

از اونجایی که اصلا ماشبن خوبی نبود دوباره جمع کردیم برای تعویض که بعد یکسال تو بهمن ۴۰۲  یه شرایط خرید پیش اومد و ماشبن با یه Fmc   تعویض کردیم که قیمتش ۱۱۵۰ بود ماشبن خودمون و همون ۶۰۰ دادیم و مابه تفاوت ۵۵۰ تایی رو ۳۰۰ سپرده کرده بودیم تو بانک سپه طرح نگین اتیه و ۲۰۰ تومن هم اونجا بهمون وام دادن ۵۰ هم که از جیب گذاشتیم ❤️

چه عالی واقعا خوشبحالت مامان سبحان،،، منی که شهریور میشه یکسال گواهینامه گرفتم ولی یکساعتم رانندگی ن ...

اشتباه من رو نکن 

منم به خاطر همین استرس شروع نکردم 

و هر چقدر این ترس باهات بمونه بدتر و بدتر میشه 

من الان به حدی رسیدم که پشت فرمون مغزم فریز میشه 

حتما شروع کن و به ترست غلبه کن تا دیر نشده 

سلام دوستان خوبین خوشین؟انشالله حالتون عالی باشه اومدم یه تجربه ی کوچیک بگم من دیشب یه مانتو داشتم که خیلی شیک و نو بود ولی پسرم وایتکس ریخت روش😅دیشب رفتم یه رنگ خریدم 40تومن و مانتوم رو رنگ کردم که از روز اولش خوشرنگتر شد تازه آقای عطار گفت رنگ های قهوه ای و سرمه و مشکی موجوده که رنگ مشکی روی لباس زرد بزنی سبز یشمی میشه که دوستم یه پالتوی زرد قناری داشت و از رنگش متنفر بود رنگ مشکی زد و یه پالتوی سبز ترند خیلی خوشگل تحویل گرفت 

امیدوارم مفید باشه براتون😀😀

پس ایشالله زودتر به مرحله ی تحویل برسه که با قیمت مناسبی بتونید بفروشید و با پس اندازتون خونه مرکز ش ...

کلا خونه داشتن خوبه حتی اگه حاشیه شهر باشه 

من اونموقع که خواستم ثبت نام کنم به شوهرم گفتم برو کافی نت ثبت نام کن گفت چرته و نمیدن واین حرفا گوش ندادم خودم با گوشی ثبت نام کردم مدارکو بارگذاری کردم تا ی مدت بعدش که فرک جیممون سبز شد و پیامک اومد اونموقع تازه جدی گرفت و بعدشم که کارای محضریش تعهد نامه و واریزی رو انجام داد خلاصه خواهر شوهرم هم خونه نداره برادر شوهرم هم که مثل ما تو واحد پدرشه 

هر چی اونموقع گفتم ثبت نام کنید گفتن الکیه و کی داره هی ۴۰ تومن ۴۰ تومن بده و .. الان که دیدن خیلیا گرفتن هی میگن کاش ماهم میکردیم 

ما خودمون درامدمون خوبه اما با این حال خونه خریدن رویاس الان یه واحد ساده تو شهرمون ۱۰ میلیارده کمه مگه ادم از کجا بیاره مگه هی چند جا بخره ب سود که رسید بفروشه 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
عزیزم چجوری میشه مسکن ملی ثبت نام کرد؟؟؟من هیچ اطلاعاتی ندارمخونه نداریم خیلی دوس دارم ثبت نام کنم ا ...

نمیدونم سال ۹۸ از سایت مسکن ملی ثبت نام کردم ،۹۹ به اسمم دراومد امسال باید تحویل بدن 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
گلم اگه دختر قشنگت بخاطر چیپس و هله و هوله گرفتبراش سیب زمینی سرخ کنخلال ها رو نازک تر بگیر که ترد ت ...

منم اصلا از طلا خوشم نمیاد 

خیلی بهش فکر کردم چرا این حس و دارم 

دیدم دقیقا ریشش همینه هر وقت طلا داشتم براش برنامه میریختن منم هیچ وقت نذاشتم همسرم برام طلا بخره

تولدم راضی بودم یه شال بخرم اما سرویس طلا رو قبول نمیکردم و خوشحالم نمیکرد

نمیدونم سال ۹۸ از سایت مسکن ملی ثبت نام کردم ،۹۹ به اسمم دراومد امسال باید تحویل بدن

سلام عزیزم ، خونه ثبت نام کردی یا زمین؟ 

الان اجاره نشینی؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام عزیزم ، خونه ثبت نام کردی یا زمین؟ الان اجاره نشینی؟

خونه عزیزم نه گلم خونه داریم

سلام خانوما

میشه لطف کنید راجع به خریدو فروش آنلاین طلا بیشتر راهنمایی کنید؟

من یه مبلغی دارم و میخوام تازه شروع کنم ولی صفر صفرم،هیچی نمیدونم،نمیدونم چطور شروع کنم،از کجا باید خرید؟کجا باید فروخت؟

واینکه ریسک داره یانه؟یعنی ممکنه پولت بره؟

2810