2777
2789
مادرخانومی توروخدا جوابم رو بدهمن ۲ساله استخدامی اموزگاری شرکت میکنم ولی با اختلاف کم رد میشم.شهرم خ ...

گزینش آپ خیلی سخت میگیرن برای من حتی ب مسیول بسیج مدرسه راهنمایی و دبیرستانمون هم زنگ زده بودن..

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

همون قانون جدبه

منم زیاد دیدم 

🫤

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .منم سفته الکترونیک از آی کاپ خریدم و همسرم به عنوان ضامن تایید کرد ، ولی کارشناس مهر قبو ...

دقیقا برا من هم کارشناس بانک سفته رو قبول نکرد و هزینه الکی کردم 

من کارمندم کسر از حقوق خودم رو گرفت

سلام هنوز نتونستی؟کیف دی جی پی؟ یا کیف پول طلاسی؟

ببین دی جی پی هم برنم چون به اسم منه و باید برای برداشت مشخصات کارت دخترم رو بزنم می نویسه شماره کارت مطابقت ندارد 

دخترم عاشقتم

اول هفته همه دوستان گل بخیر و شادمانی❤
ان شالله هفته پیش رو پر باشه از برکت،حال خوب،رزق و روزی...

روزهای اخر تیر ماه هم رسید و برنامه مرداد ماه باید چیده بشه😍
من بخاطر وامی که برداشتم و هنوز دو تا از وامهامون تسویه نشده بود(مهر ماه موعد تسویه اشون بود)،مرداد و شهریور قسطهامون سنگینه و یجورایی باید خیلی مدیریت شده پیش برم

صبح بعد نماز و صبحانه،بلند شدم و یه لیست کامل از موجودی یخچال فریزر و کابینت ها نوشتم
پشت برگه تمام موارد مورد نیازمو نوشتم و مبلغ براوردی که احتمالا مبلغشون میشه رو جلوش نوشتم
بعلاوه قبوض و شهربازی بچه ها و ...
مرداد ماه رستوران رو ننوشتم،حالا دو ماه هم نریم اتفاق خاصی نمیافته

ان شالله که از پسش بربیام💪💪

یادمه چند سال پیشا برای خونه خریدن براحتی مدیریت بحران میکردم 😅😅 و از خیلی چیزا که در واقع بَرج به حساب میان گذشت میکردم،الانم هیچ گونه اسرافی و ریخت و پاشی ندارم اما واقعا دیگه انرژی و توان سابق رو ندارم که خیلی گذشت کنم....

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …

امروزم تولد یه عزیزی بود
چون ته ماهه و خیلی پولی دیگه تو حسابم نیست،منم یادم اومد یه حساب و شماره کارتی داشتم از قدیم الایام،گاه به گاهی ۳۰ تا ۴۰ تومن میریختم به شماره کارته
حتی خود کارت رو هم فیزیکی نداشتم برا مباداها

دیگه تو همراه بانکش چکش کردم دیدم حدود ۴۶۰ توش هست ، ۴۰ هم گذاشتم روش و کادو اون عزیز رو تقدیم کردم

این کارته تا الان دو سه باری به این شیوه کار منو راه انداخته

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
سلام عزیزم خییییلی خییییلی خوشحال شدم😍😍😍😍خیلی دوس دارم به خانومایی ک تو شرایط خودم بودن کمک کنمخ ...

ماها که دوتا بچه داریم چکارکنیم به نظرتون...شما بچه دارید کجا میزارید چطور میشه با دوتا بچه ۱ونیم سال و ۶سال شاغل شد

یاد خدا آرام بخش دلهاست
سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

دقیقا

منم خواهری دارم که سه تا بچه داره

اینقدر بریز و بپاش دارن

بهترین خوراکی ها بهترین خرید ها

بهترین سفرها

ماشالله خونه و ماشین شونم بهترین و بهترین جا

ولی ما دو تا بچه داریم حقوق شوهرم دوبرابر شوهرخواهرم 

ولی خرج کردن ما مثل گداها

پوشیدنمون که دیگه نگم 

۵سال یه بارم کفش نمیخرم

لباس پوشیدن که اینقدر افتضاحه از بس شوهرم میگه حالا بعدا که حتی خواهربرادرای خودشم به زبون اومدن که این چه وضعشه 

حقیقتا حسرت یه لباس حسابی به دلمه

یا یه خوردن خوب

یا یه سفر حسابی

آخرین باری که سفر درست و حسابی رفتیم یادم نیست

ما حتی تو سفر یه آب معدنی هم نمیخوریم چون معتقدیم اسرافه

ولی خواهرم بیا و ببین چه سفرهایی میرن

دقیقا هرچی خرج کنی خدا بیشتر بهت میده

وقتی خرج نکنی میگه چرا بدم اینکه هنوز لذت نعمت های قبلی رو هم نبرده چرا نعمت جدید بدم

خب منی که ماهی ۶۰۰ دارم خیلی سخته . اگه بخام یه تیشرت بگیرم یا یکم لوازم آرایشی نصفش میره . باید تا ...

عزمزمه هر ماه ک‌تیشرت نمیخری یا هرماه ک لوازم ارایش نمیخری و اگه هم هر ماه هردوشون رو داری قسمت بندی کن ک هزینه پخش بشه ب س بخش پس انداز تیشرت و لوازم ارایش

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

روحش شاد

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

چه عالی واقعا خوشبحالت مامان سبحان،،، منی که شهریور میشه یکسال گواهینامه گرفتم ولی یکساعتم رانندگی ن ...

عزیزم همسر من راننده ی بسیار متبحری هست 

و بسیار حساس روی ماشین 🤭

خواهر برادرش تعریف میکردن اگر خونه نبود، ماشین ده سانت جا ب جا میشد میفهمید 😅

تازه ب هیچکس هم اجازه نمیداد دست ب ماشینش بزنه😏 داداشاش به زور میگرفتن ازش، خواهراش که اصلا و ابدا 😅

(الان که خواهراش رانندگی میکنن، اگر پشت سرشون باشه هی قربون صدقشون میره 😅 بش میگم اینا همونان که اینقدر زجرشون دادی 😅) 

هنوزم همینطوره، بیاد خونه، زود میپرسه کجا بودی؟ 😅😬

میفهمه ماشین تکون خورده، یا مالیده شده ساییده شده 😅

اینقدررررر سخت گیره که اگر کنارم بود، ماشین میوفتاد تو دست انداز، میگفت تعارف نکن یه چرخ کمه، برو دوتا چرخو بنداز 😅😅

یا دعوام میکرد که چرا مانع رو نمیگیری، و..... 

یادمه یه بار بعد از ظهر بود، سر کار بودم. از آموزشگاه برمیگشتم

همسرم هم از سر کارش اومده بود آموزشگاه که باهم بریم بیرون

من یه دفعه تو خیابون آموزشگاه دیدمش 🫡😵🥺

باورت میشه از ترسش همونجا ایستادم، نه میتونستم برم نه میتونستم برگردم ، فقط نگاش میکردم 

ماشينا هم پشت سرم 

بعد از اون قرار شد یاصفر تا صد بچه و کار و خرید و کارای منو ب عهده بگیره یا اینکه غر نزنه و بزاره رانندگیم خوب بشه 😍

هیچوقت دیگه کنارم نمیشینه، شاید سه سالی یه بار پیش بیاد 😅 اونم اجباری 😎

منم این سال ها تمام تلاشمو کردم پس انداز کردم ، برای اون یه ماشین بهتر خریدیم و ماشینشو خودم برداشتم 😍 الان حساسیتش خیلی کمتر شده، اگر هم غر بزنه من جواب نمیدم اصلا😊😇 تحمل میکنم

مهم اینه به هدفم رسیدم 😇

2810