2777
2789
ممنونم دوست عزیز بله واقعا خیلی لذت داره بدون پارتی و با زحمت خودت قبول بشی. انشاالله شما هم موفق با ...

عزیزم میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید چند تا سوال ازتون داشتم .البته اگه براتون مقدور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه دارم دوره میبینم. برای خرید طلاسی. میلی .طلاین خوبه

ممنون دوست عزیز 

دوره ش چه؟؟ 

من یه پیج دارم سیگنال طلا میده این قیمت بخر اونم قیمت بفروش 

مگهه غیر از اینه؟؟

چارت و اینا داره؟ 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

چقدر با حرفت موافقم

منم اینو حس کردم

ولی متاسفانه از کوچیکی جوری بزرگ شدم که انگار پیش فرض قانع و پس انداز کن باشم

جوری که اگه دو تا اولویت داشته باشم قیدشونو میزنم و انقدر فس فس میکنم که چیزای جدید جایگزین میشه

این یه باگه بنظرم کاش بشه ازش رد شد

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

چقدر دلم شکست از خوندن سرنوشتت عزیزم .خدا روح همسرت رو بیامرزه براش فاتحه میخونم ان شالله ثمره پسرت رو ببینی گلم 💗💗

من با ۲۰۰تومن ولی فک کنم با ۱۰۰هزارتومن کمتر نمیشه

دویست هزار تومن؟؟؟ 

سودم داره این دویست تومن اخه خیلی کمه ببخشید میپرسم شما نگهداری میکنید یا نوسانگیری؟

من الان میخواستم سه میلیون شارژ کنم بذای خراد اول گفتم اول بیام یه نظر سنجی کنم 

سلام دوست عزیز...خواستم بدونم این پس انداز خود شماس که باهاش طلا خریدید؟یا شاغل هستید؟واینکه اگر شاغل نیستید چقدر خرجی از همسر میگیرید که باهاش میتونید طلا بخرید؟

ببخشید برام سوال پیش اومد چرا من نمیتونم پس انداز کنم آدم ولخرجی ام نیستم...ولی خب پولی که همسرم میده زیاد نیست که بشه باهاش طلا خرید

یاد خدا آرام بخش دلهاست
سلام عزیزم چه جوری پیاز و سیب زمینی نمیخرید ؟

سلام 

منظورمش حقوقش به پیاز و سیب زمینی نمیده که بی ارزشه و دیده نمیشه. 

ولی غذای بدون پیاز عطر و طعم نداره و ممکن نیست..... بدون سیب زمینی ولی میشه 😅

با حقوقش مثلا وسایل برقی بخره، پولی بده برا عوض کردن ماشین و اینها.... چیزی که به چشم بیاد😉

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810