2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به نظرم کار درستی نیست طلا بفروشین برای لباسحالا که شوهرتون بهتون میگه لباس خوب بخر خوب چ ...

اون میده منتها من میدمش طلا یا میدمش جای قسط های مخفی خودم بعد میگه منکه پول دادم بهت پس کو لباس 

سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹 4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گ ...

مبارکتون باشه عزیزم  الهی شکر ،،به دل خوش🌹🌹🌹

من  معمولا پس انداز مخفیم رو سعی میکنم رو نکنم مگر اینکه واجب باشه، تو شرایطی که شما دارین و ماشین خرج آورده میتونه کمک خوبی باشه به شوهرتون 

بچه هایی که مدیریت مالی بیست دارین راهکارتون برای عو۲ کردن ماشین چیه هرچی دودوتا چارتا میکنم نمیشه آ ...

ماشین ۳۰۰ تومنیتو با یه ماشین بهتر تا مثلا ۳۵۰ عوض کن یه مدت داشته باش دستی به سر روش بکش تا بتونی یکم بیشتر تو یه موقعیتی که ماشین گرون شد بفروشی از سیصد یهو نمیشه به یک میلیارد رسید مگر اینکه وام بگیری خرد خرد ماشینتو بهتر کنی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

سلام خانوما 

ما پارسال خونه خریدیم بعدشم با تلاش فراوان و قرض و سختی ماشین خریدیم 

الان قرض ماشین داده شده 

و من دوسدارم الان یه ۵تومن ژل بزنم 

اما انگار عذاب وجدان دارم درصورتی که شوهرم قبول کرده 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

پست تون قابل تامل بود....ولیییییی عزیزم بارها معصومه قشنگم و بقیه دوستان گفتن جلوی دیگران ۲ دوتا ۴تا نمیکنن که دیگران متوجه قناعت کردنشون بشن.

برکت داشتن خیلی مهمه .....

ارث رسیدن و... 

راههای کسب درامد خیلی زیاده،مثل ب ی ت کوین و.....که فقط باید هوشیار باشی و هوش کسب درآمد داشته باشی.....

مطمئن باش اونا درست خرج میکردن تو زندگی شون وگرنه اصلا منطقی نیست بدون این موارد و اسراف کردن،آدم به جایی برسه....خدا بزرگه درست،همیییییشه هم بزرگه ....ولی عادل هم هست

مبارکتون باشه عزیزم الهی شکر ،،به دل خوش🌹🌹🌹من معمولا پس انداز مخفیم رو سعی میکنم رو نکنم مگر ای ...

ممنونم عزیزم سلامت باشید 🌹 🙏 آره برای ماشین  قبلش هزینه اسباب کشی وبعد چند تا وسایل خونه مثل پرده و..

میبینم که الان هزینمون خیلی زیاده نمیشه که خودمو بزنم یه اون راه😅

سلام خانوما ما پارسال خونه خریدیم بعدشم با تلاش فراوان و قرض و سختی ماشین خریدیم الان قرض ماشین داده ...

عذاب وجدان نداشته باش ررو بزن و حالشو ببر منم میخوام برم دکترشو پیدا نکردم

بله منم به این حرف ایمان دارماما خونه خیلی گرونه تو شهر ما و زمین هم جاهای پرت هست که ریسک نمیکنم بخ ...

اگه میتونین قسط بدین وام کلان بردارین و وام مسکن بگیرین خونه بخرین میتونی خونه هم اجاره بدی تو قسطا کمکت باشه

2810