2777
2789
هدف این تاپیک این هستش که اندازه نگهدار که اندازه نکوست.

خب حالا اینکه شعاره، هرکسی بسته به معیشت خودش خرج یا پس انداز میکنه اینم خیلی تاپیک خوبیه من خیلی چیزا یاد گرفتم نحوه پس انداز واینکه چی بخرم که سودداشته باشه برام یا چه مقدار هرماه بزارم کنار .... ولی خدایی اینکه بیایم نحوه بیشتر خرج کردن و قاطی این تاپیک کنیم جالب نیست اصلا، اونم میشه یه تاپیک جدا باشه خیلی ام خوب میشه

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              

خانمهایه وام پیداکردیم ازرسالت که 124تومن میدن 18ماهه ماسپرده نگزاشته بودیم یعنی درواقع خریدامتیازفقط مبلغ امتیازوازوام کم نمیکنن فقط واموتقریبن 50درصدحساب میکنن براخریدماشین میخواستیم ودیگه نمیتونیم وام دیگه ایی برداریم چون اقساط این خیلی سنگین میشه هرما11میلیون وپانصدخودمون ازقبل قسط داشتیم یه حدود50یا60تومنم طلادارم بنظرتون چیکارکنم ما مان سبحان خانم مستقل وبقیه خانمهالطفن نظرتون بدین من درنظرداشتم که ازدوبانک وام برداریم ولی رسالت خیلی اقساطش سنگین میشه دیگه نمیتونیم بنظرتون خیلی بدمیشه پرایدبخرم بعدده سال زندگی تودلم بودلاقل کوییک یاساینابخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سام ممنون عزیزمما ساوه ایمنه اپارتمانه بله گچکاری شدهتو پیام قبلی که برای اون دوستمون نوشتم توضیح دا ...

دوست عزیز خونه جدید مبارک باشه ..

به نظرم اجاق فعلی‌ تونو استفاده کنید و سر فرصت خواستین صفحه ای با کیفیت بخرید ..

سلام خانوم آقا رضا خوبی؟ آقا رضا خوبن؟ میخوای تغییر کنی؟ پاتو این تاپیک نذار. جدی میگم. اولش فکر میک ...

سلاااام من هم خانوم آقا شاپور ام 

دقیقا همینه 

آقا ما یه سه سالی به اندوخته آقا شاپور رحم نکردیم 

خوردیم ،پاشیدیم  

ولی تا پام به اینجا میرسه انگار مثلث برمودا به دلایل مرموز و روشهای خارق العاده اسیر میشی  

آقا اون پستی که من گذاشتم کله سحر پارسیان خریده بودم 

البته همچین هم کله سحر نبود ،دیگه واسه ما شیرازی یا قبل از ساعت ۱۰ بچه رو ثبت نام کنی و پارسیان بخری خارق العاده ای 

خوب حالا بیام از اول تعریف کنم 

جونم براتون بگه من که عیال شاپور خان باشم صبح خیییلی زود بیدار شدم  

حالا چرا زود؟ 

چون شاپور خان گفت برو بچه دلبندمون رو ثبت نام کن هر چقدر از شهریه تخفیف گرفتی بزن به جیب  

خوب دیگه از همین لحظه برق خرید پارسیان رو من می‌دیدم و شدم پر از انرژی . 

خلاصه کله سحر راه افتادم  

حالا من با خودم عهد کرده بودم بدون اسنپ قدم از قدم بر ندارم  

چون شوهرم واسه خرید ماشین همکاری نکرد  

ولی وقتی رسیدم جلو ساختمون و چشمم افتاد به عابر بانک  

پول نقد برداشتم چشام برق زد گفتم چراغ اول روشن شد ‌

درنا بزار تو کیفت  

همون لحظه اتوبوس رسید و پریدم بالا خلوت و خنک ،جلو مدرسه هم ایستگاه داشت  

ولی یه لحظه یه وجدانی چیزی بالای سرم بال بال زد  

بهم گفت بپر پایین  

سفت نشستم ولی دیدم نهههه دست بر دار نیست 

آخه گوشیم جامونده بود برگشتم خونه که بردارم دیدم آق شاپوری  لم داده رو مبل گوشی دستش رااااحت 

این تصویر هم بالای سرم بال بال زد گفتم اون با شاسی بره من با اتوبوس پست تیتان خانوم هم برام بال بال زد که خطاب به خانوم آقا رضا نوشته بود 

خلاصه پریدم پایین  

زنگ زدم گفتم پدر بچه سرییببع خودتو برسون  

یه تیپ کرم‌ زده بودم با میکاپ و عطر شق و رق وایسادم عینک آفتابیمو زدم و منتظر آقا  

تو دلم گفتم درنا با کلاس باش اصصصلا غر نزن  

شیک و با پرستیژ ‌

برو زمان مجردی نه تو قالب زن شاپور 

خلاصه نشستم گفتم لطفاً موزیک رو عوض کن 

رفتیم جلو مدرسه گفت بیام داخل؟ 

گفتم نه  

چون میخواستم کارمو خیییلی بزرگ جلوه بدم و با ارزش. 

گفت باشه منتظرت میمونم  

با ژست قشنگ پیاده شدم و راه افتادم با کفش پاشنه بلند تاق تاق  

تو دلم گفتم راننده عزیزم منتظرم باش 

خلاصه همونجا گفتن پول نقد برا بیمه می‌خوان  

زنگ زدم گفتم شاپوری بپر پول نقد بگیر 

گفت الان. 

دیگه اینجا باورم شد رانندمه 

خلاصه اینجا هم میتونستم مبلغ بیشتر بگم ولی این کار رو نکردم 

از راهکارهای اینجا    

برگشتم و سوار شدم همسر گفت برسونمت گفتم‌ تو راه کار دارم 

جلو داروخونه نگه دار 

پریدم یه ضد آفتاب خریدم هر چی نگاه کردم چی لازم دارم یادم نیومد اینجا هم دستم باز بود وقت کم‌ چون همسر باید می رفت سر کار 

تا اینجا که دو تا مورد رو از دست دادم ‌

ولی گفتم آقا سر خیابون مون پیاده میشم. 

و‌‌ می‌خوام واسه خودم خرید کنم. 

اعضای عزیز تاپیک می‌دونن کلللی راهکار واسه پس انداز هست   میتونستم از عابر پول بگیرم که از دست فروش خرید کردم و ... 

دیدم نه مبلغ کم فایده نداره پریدم پارسیان خریدم و به مقدار خرت و پرت  

خوشحال و خندون رفتم خونه 

من باب شوخی گفتم 

ممنون از رؤبای عزیز و باقی دوستان که خیلی زحمت میکشند 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

جالب بود شاید اونا علاوه بر خرج کردن دنبال راه‌هایی برای افزایش درآمدشون  بودن من خودم همسرم به شدت آدم تلاشگریه و من خودم به شدت حساب گر  اما توی این ده سال زندگی  خیلی پیشرفت چشمگیر نداشتیم البته ی خونه دوبلکس شیک ساختیم ولی به نسبت تلاش همسرم و نوع شغلی که داره میتونم بگم خیلی پیشرفت نداشتیم چون از همه خواسته هامون زدیم تا به اینجا رسیدیم اینجا نمیتونم شغل همسرم رو بگم میترسم شناسایی بشم الان خودم میخوام مغازه بگیرم و شاید بتونم کار همسرم رو رونق بدم انشالله منظور کلی اینه آدم علاوه بر مدیریت مخارج باید دنبال راهی برای افزایش درآمد هم باشه چیزی که من الان بعد از ده سال قصد انجامش رو دارم 

من باور دارم خواستن توانستن هست
مرسی گلم ما خونه داریم، داریم که چه عرض کنم مادرشوهرم سه تا واحد داره دوتا هم پسر داره و دو تا دختر ...

عزیزم چجوری میشه مسکن ملی ثبت نام کرد؟؟؟

من هیچ اطلاعاتی ندارم

خونه نداریم خیلی دوس دارم ثبت نام کنم الانم میشه؟؟؟؟

خانمهایه وام پیداکردیم ازرسالت که 124تومن میدن 18ماهه ماسپرده نگزاشته بودیم یعنی درواقع خریدامتیازفق ...

یعنی بزای ۶۲ تومن وام دارید ۶۲ تومن اضافه پرداخت میکنید🤔🤔🤔به نظرم اصلا منطقی نیست 

دوستان بیاین به من روحیه بدین لطفا خرداد طلا خریدم گرمی 3340تیر طلا خریدم گرمی 3370و الان قیمت طلا 3 ...

مگه طلا سود داره؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان بیاین به من روحیه بدین لطفا خرداد طلا خریدم گرمی 3340تیر طلا خریدم گرمی 3370و الان قیمت طلا 3 ...

سلام عزیزم منم مثل شما نزدیک 21 گرم تو این دو ماه خرید داشتم.نگران نباشید طلا رو باید با دید بلند مدت خرید کنید سود شما زمانی خودشو نشون میده که حداقل یکسال از خریدتون بگذره.  

2810