2777
2789
اره عزیزم شاغلم، از اردیبهشت همین امسال، هم وام گرفتمم همم از حقوقام، الان عکس میزارم، زیاد جالب ...

کار خیلی خوبی کردی پولت هدر نمیره 

مبارکت باشه 

انشالله انشالله 

منم شاغلم اما حقوقم رو تصمیم دارم بدم همسرم دوماهن البته شاغلم نمی‌دونم تصمیم درستی دارم یا نه

مادرم میگه نکن من کردم اشتباه کردم تو نکن اما باز از طرفی دلم به حال همسرم میسوزه ...

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خیلی خوبی کردی پولت هدر نمیره مبارکت باشه انشالله انشالله منم شاغلم اما حقوقم رو تصمیم دارم بدم ...

برای چه کاری همسرت میخاد اگه برا پیشرفتتونه بده،  

ما خونه باهاش ساختیم و الانم همسرم پولایی ک بهش داده بودمو بهم برگردوند

بچه ها با ۲۰۰ملیون چیکار کنم؟وسایل خونه تکمیلی ماشینم ی پژو قدیمی داریم ک ۲۰۰بیشتر نمی ارزه زمین و خ ...

ماشین رو نو کنید که مجبور نباشید مدام برید تعمیرگاه 

چون خودش هم زمان بر هست هم اینکه مدام اعصاب آدم رو خرد میکنه

خیلی به یه فکر اقتصادی نیاز دارم که زمین دار بشیم.من یکی از دوستام ماشینش رو فروخت گذاشت بانک و از ...

فکر نکنم زمین مسکونی سند تک برگ دار رو با این قیمت ها بتونید پیدا کنید 

اومدم یه چیزی در مورد رفتار ما و عکس العمل دیگران نسبت به اون بگممن روزی چند بار قیمت ارز و طلا رو ر ...

وای همین جریان سر منم اومد 

اصلا نباید گفت یه قاشق هم خریدم 

منم مثل  شما بودم انقدر از یه چیزی تعریف میکردم که با رفتارشون تو ذوقم میخورد

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام روزتون به خیر
من زیاد اهل نوشتن نیستم ولی گفتم من تجربه سفر مشهد رو خیلی دارم شاید به دردتون بخوره
اول از همه بهترین کار در مسافرت مشهد اینه دو وعده غذا بخورید یکی صبح یکی هم عصر ما معمولا بچه ها دیر بیدار میشن صبح ها سعی می کردم صبحانه مفصل آماده کنم که دیگه می رفتیم بیرون و حرم دیر میومدیم کسی گرسنه اش نشه بعد دوباره عصر یا غروب هم یه وعده می خوردیم و در آخر شب میوه ای آجیلی که راحتتر بخوابیم. اگر براتون مقدوره پلوپز ببرید که خیلی خوبه من بعد سال ها سفر به این نتیجه رسیدم غذاتو توش می ذاری و میری هر وقت رسیدی آماده دیگه درگیر زمانبندی نمیشی. الان هوا خیلی گرمه اگر بتونید لوازم آبدوغ خیار هم ببرید میتونید اونجا بخورید که هم گرما زده نشید و هم غذای سالم و دلچسبیه .
اگر تعداد روزهایی که می میمونید زیاده میتونید تو کلمن یا یخچال سفری مرغ و گوشت هم ببرید چون خرید اینا تو مشهد یه کم سخته
توی مشهد هم اپلیکیشن های اکالا و اسنپ کار می کنن
بهتره از اونها خریدهاتون رو انجام بدید و حتما براشون یادداشت بذارید که هر وقت رسیدید تماس بگیرید که خودم بیام دم در تحویل بگیرم چون یه مقداری با زوار بد تا می کنن جسارتا.
بعد ببینید سوغاتی آوردن یه جور حس خوب به آدم میده شما میتونید این رسم زعفرون رو عوض کنید
یه مغازه هست توی خیابون خسروی نو سمت باب الجواد که پک هدیه داره جای خیلی شیک و باکلاسی داره
این پک های هدیه قیمت های مختلف داره مثلا عید صد تومنی هم داشت بعد توش مثلا یه کوچول کشمش نخودچی . یه کوچولو هل . یه کوچولو زرشک و اینا داشت من سال هاست اینطوری خرید می کنم چون تو چشم خیلی خوشگله . پک های قیمت بالاتر زعفرون هم دارن اسم مغازه زعفران توکلیه . شاید به دردتون بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13926718/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%da%af%db%8c%d9%86-%da%86%db%8c%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%86%d9%85?postId=344018874

حذف‌کنین تروخدا 

میخام کاربریم پاک کنم

باید تاپیکام پاک شه اشنا نشناسه

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

سلام به همگی 

من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم 

از ابتدای زندگی مون تا الان من و آقایی معتقد به صرفه جویی کردن و کنترل مخارج بودیم و زن داداشم و خواهر شوهرم بریز و بپاش و اصراف من شاید بارها به همسرم گفتم ماهم مثل اونا سفر بریم خرید بریم و ‌.‌... و همسرم همیشه میگفت اونارو ۵ سال دیگه میبینی چی میشن همه چی شونو از دست میدن و ال میشن بل میشن اینو از روی بدخواهی نمی گفتا میگفت چون خیلی ریخت و پاش میکنن اصراف و حیف و میل میکنند و به فکر آینده نیستن شکست میخورند

جونم براتون بگه ما مدام قناعت اونا مدام اصراف چند باری باهاشون مسافرت رفتیم من خرید نمی کردم و خیلی خیلی کم خرید میکردم چون معتقد بودیم باید ته جیبمون پول باشه برا ماه بعد . اما اونا هر شهری میرفتیم اندازه یه وانت خرید داشتن

و حالا بعد ۱۰سال ما هنوزم یک ماشین داریم با خونه مستاجری و درجا زدن و کلی بدهی

اما اونا خونه و باغ و مغازه و ماشین خارجی و .....

دوستان من با تمام سلول های بدنم این رو حس کردم که خدا به کسی که خرج می کنه بیشتر میده

قناعت و صرفه جویی فقر میاره 

با احترام به نظر همه . 

برای چه کاری همسرت میخاد اگه برا پیشرفتتونه بده، ما خونه باهاش ساختیم و الانم همسرم پولایی ک بهش دا ...

نه برای خرج روزمره و دادن قسط ها و بدهی ها میخوام بدم بهش 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

[QUOTE=346855820]دوستان گلم سلام خوبین؟؟ ان شاالله بعد از چندسال ما هفته بعد داریم با قطار میریم مشهد 🚆🚆🚄 ...[/

حتما صبح قبل بیرون رفتن  ناهارتون رو درست کنید یا قبل بیرون رفتن شامتون رو درست کنید که وقتی برگشتید هتل از گرسنگی ،غذای بیرون سفارش ندید ( من  قبل بیرون رفتن برنج رو ابکش میکردم برای ناهار ،وقتی برمیگشتیم تا بقیه دست و صورت رو بشورن دم میدادم و اماده میشد ،از خونه یرنج برده بودیم)

حتما برای بی ار تی (من کارت) بگیرید خیلییییی بصرفه هستش 

برای هر نفر ۱۵۰۰ تومن هستش (به طور مثال ما جایی میخواستیم بریم ۷۰ هزار تومن اسنپ بود ما سه نفر بودیم با ۹۰۰۰ تومن رفتیم 😎) مقصدی که میخوای بری رو در برنامه  نشان بزن بهتون میگه اتوبوس کدوم خط  رو باید سوار بشی 😊(این مورد به ما خیلییییییی در هزینه ها کمک کرد )

من زعفران نخریدم ولی فکر کنم بسته ی یک گرمی ۱۵۰ بود 

البته برای سوغات ،نخود و کشمش با بسته بندی قشنگ داشتن حدود ۲۰۰ گرم میشد ۴۰ هزار تومن ، من برای عزیزانم گرفتم(البته چیزهای دیگم براشون گرفتم) 

کلا بعضی مغازه ها بسته بندی  از همه چی با وزن های کم برای سوغات داشتن خیلی خوب بود (ما هفته قبل مشهد بودیم سوالی داشتی بپرس )

برای غذا هم  نیم کیلو گوشت چرخ کرده و نیم کیلو فیله خریدیم (فیله کیلو ۱۷۰ بود گوشت ۶۰۰)

من از خونه روغن و ماکارونی بردم نمک و زردچوبه و فلفل 

حتی قبل سفر مهمان داشتم میوه مونده بود با خودمون بردیم پول میوه ندادیم 

برای راه ، هم رفت و هم برگشت  شامی درست کردم  با نون باگت و مخلفات ساندویچ درست کردم (،من کلا جدا از هزینه،غذای خونگی رو  به بیرون ترجیح میدم)ن

2810