2777
2789

این تاپیک واسه ایده پس انداز کردن مگه نیست؟ یکی اون وسط میخاد خساستسو بزاره کنار ازخرج کردناش میگه😅 الان نفهمیدم خرج کنم یا پس انداز😬 خو یه تاپیک جدا بزنید برای رفع خساست وخرج کردن

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح اول هفته اتون بخیر،

دوستان طلا قیمت خوبیه ،،،قیمتش روی ۳/۳۳۲/۰۰۰ بود،،،قیمتش عالیه عسله عسل😅😅اگه قصد خرید دارید فکر کنم موقعیت خوبیه ،

و اینکه عزیزان فکر کنم تاپیک رفته تو پر بازدید ها انگاری ،پیام های نامربوط زیاده،حواستون باشه 🌹🌹

و اینکه  اگه زحمتتون نیست نفری یدونه صلوات برام بفرستید برای گره گشایی کارم ممنونتون میشم🌹

انشالله هفته پر از خیر و خوشی پیش روی همه امون باشه🌹

خدا پدر و مادرتونو بیامرزهاکثر ماها که اینجاییم فکر می‌کنیم ما خیلی قناعت و صرفه جویی میکنیم و بیشتر ...

خدااموات شما رو هم رحمت کنه.من هم شکرگزاری رو از پدرومادرمرحومم یادگرفتم.میگفتند زندگی بالا وپایین وامتحانات زیادی داره،مهم اینه توی تموم لحظات تسلیم وشکرگزارخدا باشیم

قطعا تواین زمونه،برای اقشارمتوسط وضعیف،صرفه جویی موثره.تلاش همه ی پدرمادرها اینه که بچه هاشون بهترین ها رو بخورن وبپوشن،حالا برطبق شرایط زندگی هرکسی ،فرق داره......

مثلا شما وقتی سهم گوشت خودتونو نمیخورید،تابچه تون بتونه بیشتر گوشت بخوره،یعنی تو زندگی خودتون تلاش میکنید تا شرایط غذایی بهتری رو برای بچه فراهم کنید هرچندکم باشه.زندگی ها باهم فرق داره. ان شاا...خدا از خزانه ی غیبش،برکت تو جان ومالتون بذاره

خدایا بی نهایت شکرت
آفرییییین بهترین کارها رو کردی.منم مثل شما هستم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که یکی از دلایل من برای ...

منم دقیقا،  از اولش که رفتم سر کار پولامو کمک همسرم میکردم ک خونه بسازه، یا خرج قسط خونه بده اصلااااا به خودم نمیرسیدم،  این ماه دیگه تصمیم گرفتم برا دل خودمم یکم خرج کنم شاید باورت نشه موهام انقدر بد بود ک اصلا نمیشد شونه زد. همش کات شده وز و یه حالت داغون بود، تازه من دوجا هم کار میکنم!!! پیش همکارام خجالت میکشیدم میگفتم حالا میگن به خودش نمیرسه اصلا جرات نداشنم یکم مقنعه امو بدم عقب، 

این ماه رفتم موهام پرتئین تراپی کردم خیلی عالی شد و همسرم انقدر ذوق داشتو خوشش اومده بود و بغلم میکرد که وقتی که پول کمکش میکردم انقدر ذوق نداشت، من زندگیمومو در اولویت قرار میدادم این سری متوجه شدم باید خودمم در اولویت باشم بعد زندگیمون

من از برج اردیبهشت تا الان پس انداز کردم، پریشب رفتم چهارتا النگو باپس اندازام خریدم😁حس خوبی دارم، ...

مبارک باشه عکس بذار. 

کار میکنی؟!

از اردیبهشت امسال یا سال قبل؟

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مبارک باشه عکس بذار. کار میکنی؟!از اردیبهشت امسال یا سال قبل؟

اره عزیزم شاغلم،  از اردیبهشت همین امسال،  

هم وام گرفتمم همم از حقوقام، 

الان عکس میزارم،  زیاد جالب نیست ولی من برای پس امداز گرفتم و کم اجرت ترین طلا را،  انشالله میخام طلا جمع کنم بتونم ی خونه دیگه بخریم،(خونه داریم ولی با برادرشوهرم شریکیم) 

هیچ سرمایه گذاری مثل زمین و خونه مطمئن نیست

بله منم به این حرف ایمان دارم

اما خونه خیلی گرونه تو شهر ما و زمین هم جاهای پرت هست که ریسک نمیکنم بخرم،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
2810