2777
2789
عزیزم ، خیلی ناراحت شدم، روح همسرتون شادخدا گل پسرت برات حفظ کنه دیگه همسرت رفته سعی کن به زندگی ب ...

بله چاره ای نیست باید به زندگی برگشت،

تنها امیدم پسرمه

انشالله شماهم همیشه شاد و سلامت باشید کنار عزیزانتون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
من اولین واریزیم که ۴۰ خواستن بعد سبز شدن فرم ج سال ۹۹ بود ماهم۹۸ ثبت نام کردیم هنوز ندادن همدان هست ...

نه عزیزم راحت باش

درکت میکنم ما خودمونم اینجوری بودیم وقتی که اطلاع نداشتیم

اگه چند نفر باشید و برید فرمانداری و پیگیر بشید بهتره

انتخاب واحدم بر اساس امتیازه

هرکی زودتر واریزی رو انجام بده در اولویته

ما نفر ۱۷بودیم 

توکل برخدا 

ایشالله دولت جدید هم مثل آقای رئیسی پیگیر تکمیل مسکن ملی باشه 

اگه جلوی وام باز بشه دیگه پول نمیگیرن ازتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم ما خونه داریم، داریم که چه عرض کنم مادرشوهرم سه تا واحد داره دوتا هم پسر داره و دو تا دختر ...

پس ایشالله زودتر به مرحله ی تحویل برسه که با قیمت مناسبی بتونید بفروشید و با پس اندازتون خونه مرکز شهر بگیرید...

منم الان سختمه برم حاشیه

اینجایی که الان هستیم مرکز شهره به همه جا نزدیکه ماهم بدعادت شدیم  

ولی میگم بهتر از مستاجریه

خب بچه‌ها حالا ک براتون عکس فرستادم از خلوتگاهم براتون عکس میزارمشما عزیزان اکثر مواقع لایک و پیام م ...

سلام تیتیان جان

Goldozii_sonatii_74 این پیج منه کارهای سنتی و نوستالژی آماده میکنم برای اقامتگاه‌های و کسایی که اتاق سنتی توی خونشون دارن دوست داشتی یه نگاه بنداز 😍

سلام عزیزم ممکنه من راهنمایی کنین ‌.من الان تسهیلات پشتوانه گرفتم اما نمیتونم نقد کنم .افزایش موجودی ...

من موفق نشدم چون پولی که انتقال دادم دوباره برگشت خورد به حسابم 

یکی راهنمایی می کنه چجوری وام فرزندتون رو نقد کردید در زیپاد البته بدون خرید؟

دخترم عاشقتم
من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

من یه نکته اقتصادی هم بگم؟

بیمه عمر یا طلای توی بورس یا پول نقد توی بانک  بنظر من خیلی قابل اعتماد نباشن

طلای فیزیکی هم برای پشتوانتون بخرید

طلایی که اختیارش دست خودته خیلی بهتر از بورسه

اینده قابل پیش بینی نیست

پول توی بانک هم بشدت ارزشش کم میشه

در نهایت هم براتون دل خوش ارزو میکنم

و بدونین هیچکس بی غم نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خواهر من کل نکات فولم الان با طلا و پولی که با این روش ها پس انداز کردم نشستم غصه میخورم و هیچ به در ...

حالا فکر کن رو همه این مشکلاتت درد بیپولی و اجاره خونه هم داشتی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من یه نکته اقتصادی هم بگم؟بیمه عمر یا طلای توی بورس یا پول نقد توی بانک بنظر من خیلی قابل اعتماد نب ...

ممنون از وقتی که گذاشتید

بیمه عمر مبلغ رو با توجه فه نرخ تورم پرداخت میکنه

طلای بورس هم فقط در شرایط جنگ هست که مشکل سازه وگرنه درصد افزایش و کاهشس مثل بازار خودمونه،

صندوقهای درامد ثابت بورس سود خیلی بیشتری از بانک پرداخت میکنن که مطمئنه و هر لحظه قابلیت نقد شدن داره،

طلای ابشده هم خریدم براش،

باید برای سرمایه گذاری پولت رو تو همه بازارها بزاری تا سودت چند برابر بشه،

فقط کریپتو وارد نیستم،که اونم بخاطر استرسش فعلا قصد ورود ندارم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
هدف از ایجاد این تاپیک شلوغ چیه

والا هنوز هدف از خلقت این دنیای شلوغ پلوغ با این همه سیاره و ستاره و منظومه و کهکشان پیدا نشده 

خیلی ها سراغش رفتنا، پیدا نکردن. 

ما که خیلی حقیریم، جهانش موندنی نیست. این تاپیک که دیگه شوخیه.

دور هم گفتیم تخمه بخوریم. 

یه حقوقی هم به معصومه و رویا میدیم. 

بازم از اینکه اساعه ادب شد عذرخواهیم. 

منم از شلوغی بدم میاد. بخدا شرمنده. 

بچه ها پاهاتونو جمع کنید. مرتب بشینید. اه. مرسی. آبرو برامون نذاشتید. همینو میخاستید؟ 

که بهمون بگن شلوغ پلوغ؟ 

ببخشید دیگه. شرمنده. ایشالله ادب میشن. دفعه بعد بیاید قول میدم همه چی تمیز و مرتب باشه.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810