2777
2789
سلام دوستان ما به لطف خدا خونه خریدیمالبته واحد های مسکن ملیه که تازه تحویلمون دادنولی خب فعلا کار د ...

سلام خوبین مبارک باشه. منم اسم نوشتم و اولین قسطش دادم

شما کدوم شهری.. مسکن ویلایی دادن بهتون؟؟ گچکاری شده؟

اولین قسط کی دادین چه تاریخی؟ . 

خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاز صفحه ای Leto+ دارم ۷ ساله ازدواج کردم داره برام کار میکنه در ضمن خواهر جان میتونم بدونم چه سالی ...

کدوم شهر هستید؟

ما هم ۹۸ثبت نام کردیم و اولین واریزیمون خرداد۹۹بود

تا الان ۴۲۰دادیم خیلی دوندگی کردیم ،خیلی تجمعات شرکت کردیم که مبلغ رو بیشتر از این نکنن و نتیجه این شد که ساخت محوطه رو از پیمانکار گرفتن و دو تا واحد تجاری هم گذاشتن رو مجتمع ها که از طریق فروش اون هزینه ها رو تامین کنن...

مبلغ وام ۵۵۰س ،قسطشم دو سال اول حدود ۶ بقیش ۱۲

۱۷ساله س، البته گزینه ی ماهی ۱۰تومن و ده ساله هم داشت ولی ما چون قسطامون زیاده نخواستیم دیگه خیلی بهمون فشار بیاد، ضامن هم بله دوتا ضامن میخواد

خونه هم شیرآلات و پکیج و روشویی داره فقط

من که رفتم دیدم شیر آشپزخونه نداره باید خودمون بزنیم

الان باید کابینت و کمد دیواری و رادیاتور برای شوفاژ بزنیم

گچکاریشم زیاد جالب نبود نیاز به رنگ داره

ببینید با این گرونی اگه کسی نداشته باشه همین مسکن ملی هم غنیمته، ما سال ۹۶پول گذاشتیم بانک مسکن که بعد از یه سال وام بگیریم خونه بخریم ولی سال ۹۷کلا همه چی بهم ریخت

اونموقع که ما پول گذاشتیم واحد روبرومون قیمتش ۸۰تومن بود!!! سال بعد که بنگاه میرفتیم بهمون میخندیدن چون خونه با پولی که ما داشتیم پیدا نمیشد، یا اگه هم بود خیلی کوچیک بود و محله های داغون

سلام خوبین مبارک باشه. منم اسم نوشتم و اولین قسطش دادمشما کدوم شهری.. مسکن ویلایی دادن بهتون؟؟ گچکار ...

سام ممنون عزیزم

ما ساوه ایم

نه اپارتمانه بله گچکاری شده

تو پیام قبلی که برای اون دوستمون نوشتم توضیح دادم همه رو

عالی آفرین قدم های خوبی بوده برای صورت یک مرطوب کننده بگیر با توجه به جنس پوست صورت مارک ژنوبایوتیک ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر 

ی سوال....با بیمه تکمیلی چ خدماتی واسه دندون انجام میدن؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
گاز صفحه ای Leto+ دارم ۷ ساله ازدواج کردم داره برام کار میکنه در ضمن خواهر جان میتونم بدونم چه سالی ...

بابت دعاتونم ممنونم ایشالله شما هم بزودی خونه تونو تحویل بدن و راحت شید از مستاجری  

بچه ها با ۲۰۰ملیون چیکار کنم؟

وسایل خونه تکمیلی ماشینم ی پژو قدیمی داریم ک ۲۰۰بیشتر نمی ارزه زمین و خونه هم نداریم

چیکار کنم تا بتونم صاحب خونه شم🥹

سمت ما زمین زیر ۵۰۰پیدا نمیشه 

اگ بخوام با فروش حتی حلقه ازدواج زمین بگیرم باید ماشینم حتما بفروشیم

ولی بدون ماشین نمیتونیم

بعد تقریبا از حقوق شوهرم ۳تومن فقط میمونه برا خورد و خوراک و خرجی بقیش میره قست و بدهی و کرایه خونه

هرکدوم میتونین راهنمایی کنید خدا خیرتون بده❤️

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅
بچه ها با ۲۰۰ملیون چیکار کنم؟وسایل خونه تکمیلی ماشینم ی پژو قدیمی داریم ک ۲۰۰بیشتر نمی ارزه زمین و خ ...

ماشینو عوض کن فعلا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما. طلا فروش منصف تهران کجا سراغ دارید؟ لطفا راهنمایی کنید، اگر طلای مستعمل هم داشته باش ...

پاساژ صرافیان تو چارراه سعدی خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان 

وقت بخیر  من فرصت نکردم مطالب تاپیک رو بخونم ااما خوشحالم که همچین تاپیکی رو پیدا کردم .

دوستان ما یه خونه که توش ساکنیم داریم با یه ماشین زیر پامون و هیچ پس اندازی نداریم 

یه ماشین ثبت نام کردیم به قصد سرمایه گذاری که آذر ماه تحویلشه..سهند ...۲۳۱ دادیم 

نصفشم تحویل گرفتنی ۲۰۰ طلا دارم میفروشم ...

حالا نمی دونیم ماشین رو تحویل دادن سریع بفروشیم؟

با پولش چکار کنیم مثلا شاید ۶۰۰ بشه ...خیلی دوست دارم یه زمینی بخریم اما این چطور ممکن میشه؟

اصلا راه نداره جفت ماشین ها رو بفروشیم چون ماشین لازممونه بچه داریم 

سلام دوستان وقت بخیر من فرصت نکردم مطالب تاپیک رو بخونم ااما خوشحالم که همچین تاپیکی رو پیدا کردم . ...

خیلی به یه  فکر اقتصادی نیاز دارم که زمین دار بشیم.من یکی از دوستام ماشینش رو فروخت گذاشت بانک و از رو اون ۲۰۰ گمونم وام گرفت ...اینو باید ازش بپرسم دقیقشو ...اگه یه ۲۰۰ هم بتونیم وام بگیریم و پولمون بشه ۸۰۰ شاید بشه زمین گرفت ...آخه زمینم میگن جای خوب نباشه بدرد نمی خوره ...ممنون میشم راهنمایی بدین 

نه خانومه خسیس نیست اتفاقا خیلیم به خودش میرسه کلا داستانش یچیز دیگست

میگم یاس جان حالا که شما کامل دیدی سریالو بیا اون طرف برامون تعریف کن ما دیگه نبینیم🤣🤣🤣🤣 وقت نمیکنم نگاه کنم. انقدر که ازش گفتی مشتاق شدم. 

به مامانم گفتم برام تعریف کن دو خطشو گفت بعدم گفت خودت ببین🫠🫠🫠🫠😜

شما پایه ی چندم تدریس میکنید؟

خودم ششم ولی همه پایه ها را میتونم .

خانم پشتیبان گفت، ۸۰ تومان بدی، پروفایلت توی سرچ بالا میاد. گفت حالا که تابستان هست تعداد شاگرد ها کم هست اما تو مدرسه ها بیشتر میشه 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810