2777
2789
خیلی هم عالی معصومه جون چقد سیاستای زنونت قشنگن...منکه امروز به شوهرم گفتم طلاهامو فروختی و زمینی که ...

والا زمین مشخص نیست شوهر بزنه به نام زن یا خودش همون طلا لااقل مال خودته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اما ادامه ی گزارش دوروز 😉امروز بعد اینکه همسرم رو راهی سر کارش کردمافتادم به جون خونهدیشب فقط ظرف ...

سلام عزیزم

لطفا اسم پودرتون که برای شستن چدن ها استفاده میکنید  و میگید؟

مامان جان میشه بفرمایید از کجاش ببینموام ۲۵ تومانی ۶ ماهه گرفتم نمیدونم اقساطش چقدره

منم گرفتم نمیدونم اقساطش چقد و چطوری پرداخت کنم

برداشت خودکار از حساب داره؟۲۵میلیونی ۶ماهه

@مامان_سبحان7    

خدایا شکرت

سلام من مدتیه خواننده خاموش این تاپیک هستم تعریف از خودم نباشه مدیریت عالی داشتم تو این ده سال زندگی مشترکم بچه ها به خاطر اهدافتون باید از خیلی از خواسته هاتون دست بکشید مثلاً من خودم واسه اینکه صاحب خونه بشم  جایی رو اجاره کرده بودیم که فقط ی اتاق داشت بدون آشپزخونه بدو کابینت بدون کمد دیواری   اما الان صاحب ی خونه  دوبلکس بزرگم 

من باور دارم خواستن توانستن هست

شاید تو مدت زمانی که برای رسیدن به اهدافت به خودت سختی میدی خسته بشی ولی هیچوقت بدون فکر کاری نکن حتی تو اوج مشکلاتت همیشه همه جوانب رو درنظر بگیر کاری که به نفعته رو انجام بده حتی اگه باعث بشه فشار بیشتری بهت وارد بشه 

من باور دارم خواستن توانستن هست
منم گرفتم نمیدونم اقساطش چقد و چطوری پرداخت کنمبرداشت خودکار از حساب داره؟۲۵میلیونی ۶ماهه@مامان_سبحا ...

عزیزم اقساطش ۳۵ روز بعد از گرفتن وام فعال میشه و روی همون قسمت تسهیلات برید براتون مینویسه اقساط چه قدر هست .

اصلا فکر کردین اگه وسطِ گدا بازی هامون برای خریدِ خونه بمیریم چقد حسرت به دل میمونیم🥲

گدا بازی هارو بذارید کنار و باهمون خونه ی اجاره ای عشقو حال کنید.فقط ولخرجی نکنید و السلام

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

سلام خانوما من تازه تاپیکتون رو دیدم و از ذوق دلم میخاد گریه کنم 😍😍😍😭😭😭😭😭 ممنون بابت مطالب خوبتون دوسوال خیلیییییی مهم و فوری دارم 

اول اینکه. کدوم بانک وام انلاین یا حضوری بدون ضامن و راحتتر میتونم بگیرم؟؟باشرایط بهتر؟؟؟

دوم اینکه تازه یخچالمو عوض کردم از این ماه قسطش شروع میشه از طرفی یه مقدار بدهی به کسی داریم که اونم باید کم کم هرماه پرداخت کنیم و از سمت دیگه قسطا وخرج خونه و مقداری پس انداز ماهیانه هم هست

چجوری مدیریت کنم همشون انجام بشه؟؟

تاقبل یخچال میشد اما الان نمیدونم چیکار کنم

لطفا راهنماییم کنین 

خوذم خونه دارم تاحدودی توخونه کار میکنم و درامد فعلا کم 

در امد همسر هم حدودا ۱۸تا۲۰

سلام خانوما من تازه تاپیکتون رو دیدم و از ذوق دلم میخاد گریه کنم 😍😍😍😭😭😭😭😭 ممنون بابت مطالب خ ...

عزیزم بزن رو اسم استارتر برو تاپیک مدیریت مخارج(۱)

۱۵صفحه ی اولو بخون خیلی مفیده.

تاپیک گزیده ی مطالب استارتر هم اگه مطالعه کنی خیلی نکته هست

2810