2777
2789
دوستان صحبت از رانندگی شد، یه خاطره جالب بگم که حسادت در بعضی زمینه ها میتونه خیلی زیاد مفید باشه یا ...

من خودم از کسانی بودم ک پدرم میترسید ماشین دستم بده ب زور سر ۱۸سال رفتم گواهینامه گرفتم ولی پدرم فقط تو خلوتی ها ماشین میداد دستم اونم خودش مینشست منارم و فقط استرس میداد بهم.. ازدواج کردم چند بار ماشین همسرمو گرفتم و تا خونه پدرم رفتم دیدم پدرم یواشکی بهش میگفت چرا ماشین بهش میدی خطرناکه نده بهش.. شوهرمم میگفت ناراحت میشه ولی من پافشاری میکردم با وجود غرغرهای پدرم مواقعی ک مجبور بودم ماشین رو برمیداشتم اول از مسیرهای خلوت.. کم کم تو شلوغی ها یادمه یبار کلاس داشتم طول کشید و شب شد من تاحالا شب رانندگی نکرده بودم دم عیدم بود فوق العاده شلوغ مجبور شدم تو اون شلوغی شب برم خونه با ماشین و ترسم کلا از رانندگی تو شب ریخت. مسیر خونمون ی سه راهی خطرناک داره اوایل از کوچه پس کوچه و مسیر طولانی تر میرفتم بعد ک ی کم روون شد رانندگیم از مسیر سه راه میرفتم و کم کم ازونم ترسم ریخت.. همسرم چند بار گفته ک یکی از خوشبختیای من اینه ک تو رانندگی بلدی.. چند وقت پیش برا خودم ماشین خریدم میخواستم بعدش بفروشم برا خونه همین پدرم ک همیشه غر میزد مانع شد و گفت عصای دستته نفروشش. 

همکار من خانومش رانندگی بلد نیست هی دم ب دقیقه زنگ میزنه بیا بچه رو ببر فلان جا. بیا ما رو ببر فلان جا و....  بنظرم جالب نیست اصلا. مخصوصا اینکه خونه همکارم نزدیک محل کاره خانومش راحت میتونست ماشین رو کلا خودش برداره اما حتی گواهینامه هم نگرفته... 

همین گواهینامه گرفتن خودش کلی پس انداز میشه در سالهای اینده پول تاکسی و اسنپ و.... رو نباید بدید اونم با کلی الافی. 

تسهیلات رو گرفتم مهلت استفاد م بهم داده تا هشت مرداد سوال بود برام چرا موجودیم اضافه نشد بازم ممنون ...

خواهش میکنم عزیزم گفتم که تسهیلاتو توی موجودی نشون نمیده ولی بری قسمت تسهیلات نشون میده حالا کاری نداره یه شارژ بخر از اون کارت اس ام میاد میبینی از تسهیلات کم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم

سلام خوبین؟؟

ان شاالله بعد از چندسال ما هفته بعد داریم با قطار میریم مشهد 🚆🚆🚄🚅🚂

ان شاالله قسمت همه شما عزیزان بشه🙏🙏

محل اسکان هتل آپارتمان با همه وسایل هست اما غذا نداره

غذا با خودمون هست🥘🧆🥙

فقط شام رفت و برگشت تو قطار رو با بلیط گرفتم که چقدر هم گرون بود اما مجبور بودم😭😭

برای غذای اونجا چه پیشنهاداتی دارین که کم هزینه بشه

مشکلی تو پخت و پز ندارم 🥔🍚🍲🫕

برای سوغاتی هر کس از خانواده و دوستان رفتن برامون زعفرون آوردن ما هم باید زعفرون بیاریم تو این گرونی🥴🥴

این ماه اتفاقاً حقوق همسرم رو کمتر از همیشه ریختن و کلی هم قسط داریم 😥

هر پیشنهادی برای سفر اقتصادی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزای دلم😍

حتما و حتما اونجا دعاگوی بر و بچه های مهربون و دوست داشتنی تاپیک مدیریت هستم 🥰🥰

من خودم از کسانی بودم ک پدرم میترسید ماشین دستم بده ب زور سر ۱۸سال رفتم گواهینامه گرفتم ولی پدرم فقط ...

خوش به حالتون من واسه اینکه رانندگی کنم رفتم ماشین اتومات گرفتم بازم پشت رل ننشستم. باید به ترسم غلبه کنم

وای چقدر بازدیدددد

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
خوش به حالتون من واسه اینکه رانندگی کنم رفتم ماشین اتومات گرفتم بازم پشت رل ننشستم. باید به ترسم غلب ...

من ک پول اتومات نداشتم😂

ی ۱۱۱دست چهار پنج گرفتم ولی همش قربون صدقش میرم😂عاشقشم😍چون واقعا عصای دستمه کارمو راه میندازه

من ک پول اتومات نداشتم😂ی ۱۱۱دست چهار پنج گرفتم ولی همش قربون صدقش میرم😂عاشقشم😍چون واقعا عصای دستم ...

اتفاقا این بهتره من حالا هی میترسم بمالم به این ور اون ور فقط خوش به حال آقای همسر شده

اتفاقا این بهتره من حالا هی میترسم بمالم به این ور اون ور فقط خوش به حال آقای همسر شده

بنظر من برای شروع رانندگی ۱۱۱خیلی خوبه یرا خانوما هم صندوق عقب نداره. هم دنده هاش خیلی رووون و خوبن چمع و جوره در کل

بنظر من برای شروع رانندگی ۱۱۱خیلی خوبه یرا خانوما هم صندوق عقب نداره. هم دنده هاش خیلی رووون و خوبن ...

حالا دلم نمیاد بفروشمش میخواستم یه کوییک واسه خودم بخرم شوهرمم ماشین خودشو داشت ورداشتم پولو گذاشتم رو اون کلا شد یه ماشین فکر کنم اشتباه کردم

خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنمکارهای روزمره گی رو انجام دادمیه نیم ساعت ساعتمو کوک کردمب ...

خیلی هم عالی معصومه جون چقد سیاستای زنونت قشنگن...منکه امروز به شوهرم گفتم طلاهامو فروختی و زمینی که نه مشتری داره نه ارزش خریدی....هم اون حالش گرفته شد هم من...یه تجربه بگم بچه ها برای سود همون طلا بهتر از زمینیه که قراره ده سال دگ ارزش پیدا کنه مثل ما گول نخورید

حالا دلم نمیاد بفروشمش میخواستم یه کوییک واسه خودم بخرم شوهرمم ماشین خودشو داشت ورداشتم پولو گذاشتم ...

ماشینتون چیه؟

چون مام دقیقا میخوایم همین کارو کنیم و از الان من استرس گرفتم پشت اون ماشین بشینم با اینکهچند ساله رانندگی میکنم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
2810